Annemle sorunlarım var...Annem artık beni çok yoruyor...

Arkadaşlar 24 yaşındayım 6 senedir ailemden ayrı yaşıyorum bu yaşımda gayet iyi bir işim gücüm, arabam allaha şükür herşeyim var.

2 kardeşiz ablam evli annem bize çok düşkün ama bu düşkünlük inanılmaz bir boyutta artık beni yıpratıyor sürekli sanki ben hayatımı onun kıçının dibinde oturarak geçirmek zorundaymışım gibi sürekli kendi başına hayal kurmalar, ben çocuklarımsız yaşayamamlar, şunlar bunlar. Ne kavgalar ettik ailecek birbirimize girdik senelerdir çözüm getiremedim bu takıntıya beni sinir hastası etti edicek yani bir süre depresyon tedavisi bile gördüm allaha şükür atlattım ama artık annemin bir ruh hastası olduğunu düşünüyorum bir yol gösterin bu durumda olan birtek ben miyim? Gün içinde mutlaka birkaç kez beni arayıp sesimi duymak ister, telefon kapalı vs olunca stres olur kendini yer bitirir ardından trip yapar daha neler neler... ne olur bir yol gösterin...
Güncellemeler
+1 yıl
yani sanki beni ayaklarının dibinde turşumu kurmak için büyütmüş en büyük hayali buymuş gibi ama ben bunu istemiyorum arkadaş napcaz şimdi, böyle söyleyince kalpler kırılıyor
Annemle sorunlarım var...Annem artık beni çok yoruyor...