Annem sürekli beni kötülüyor bıktım artık?

Annemin ağzından bitane iyi laf duyamadım eve her misafir geldiğinde veya komşuya ona buna gittiğinde oturup beni kotülemekten aşağılamaktan başka bisey yapmıyor daha az önce akrabalarımız gelmiş hepsinide severim baya yakın akrabalarımız sırf annem laf etmesin diye bu gün arkadaşlarımı ektim onlarla vakit geçirmek istedim salona geçer geçmez hiç dışarı çıkmıyor hiç arkadaşıyla gezmiyor eve kapandı gibi şeyler demeye başladı bildiğin asosyal yerine koydu beni halbuki daha 2 gun önce arkadaşlarımlaydım normalde olsa çok geziyorum diye şikayet eder şimdide bildiğin asosyal muamelesi yaptı millet bana dönüp arkadaşın yok galiba flan dedi ondan sonra sınavlara geldi konu çalıyor mal gibi düşük alıyor flan dedi sonrada kendimi savunmama bile izin vermedi sporcuyum ben 1 saat yol gidiyorum her gün antrenman için desteklemedigi yetmezmiş gibi bide millete akşamın bi vakti antrenmana gidiyor sözümü dinlemiyor dedi ağzından bi tane güzel laf duymadım annem öyle yapınca bir anda herkes üstüme geldi niye onu üzüyorsun flan diye gerçekten bende odaya girdim şimdi deminden beri ağlıyorum insanlar annem yüzünden beni o kadar farklı tanıdılar ki annem yüzünden hiç bi başarısı olmayan aptal bi kız gibi görülüyorum insan Kızını biraz över yanında durur o kadar basarım var yakın zamanda türkiye şampiyonasına cikicam onun sözünü bile etmedi başarımı gizleyip hatamı öne çıkarıyor hep

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar beni teselli edin help
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ayaklarim 36.5 soruma cevap verin
Annem sürekli beni kötülüyor bıktım artık?