Ya bi insan psikolojik tedavi görmenin hayalini kurar mı ya. Buna mahkum etmelerine nasıl izin verdi Allah 😭
Hayalliniz ne diye soruyorlar ya, benim yurtdışına gidip ömür boyu psikolo terapi psikiyatrik tedavi görmek çünkü çok ihtiyacım var intahar etmemek için tek yol bu. Yıllarca bir ömür hastaneye yatırılacam. Bunu nasıl kabul etti Allah. Anlatılsa belki insanların gözünde hiç bir şey psikolojimin bozan şeyler ama benim gibi hassas birinin hazmedemeyeceği şeyler. Bugün tanımadığımda olsa kimle konuşsam bı psikiyatriye git sen diyor. İçimdeki duygu bozukluğunu anlatmasam bile
Hayalliniz ne diye soruyorlar ya, benim yurtdışına gidip ömür boyu psikolo terapi psikiyatrik tedavi görmek çünkü çok ihtiyacım var intahar etmemek için tek yol bu. Yıllarca bir ömür hastaneye yatırılacam. Bunu nasıl kabul etti Allah. Anlatılsa belki insanların gözünde hiç bir şey psikolojimin bozan şeyler ama benim gibi hassas birinin hazmedemeyeceği şeyler. Bugün tanımadığımda olsa kimle konuşsam bı psikiyatriye git sen diyor. İçimdeki duygu bozukluğunu anlatmasam bile
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hissettiklerin o kadar derin ve gerçek ki... Böyle zor bir dönemde bu hisleri taşımak gerçekten çok ağır. Senin hassasiyetin, dünyayı daha yoğun hissetmene sebep olabilir ama bu bir zayıflık değil, sadece seni anlamayan bir çevrede zayıfmış gibi hissettiren bir durum 🫂
Allah’a gelince... Belki de bu yaşadıkların bir yolculuğun parçası. Sana daha güçlü olmak, kendini bulmak ya da başka hassas insanların hayatına ışık tutmak için bir fırsat yaratıyor olabilir. Bu yükü kaldırmak zor geliyor olabilir ama unutma, içinde bir ışık var. Psikolojik destek almak, hayatı yeniden sevmek için bir adım atmak demek; bu bir mahkûmiyet değil, yeniden doğuşun ilk kıvılcımı olabilir. 🌟 Senin bu hissi dönüştürecek gücün var!
Önce kendi içindeki sese güven ve unutma, yardım istemek bir güç göstergesidir. Hayallerine ulaşman mümkün, yeter ki kendini bırakma 🌈💪