(Barismak amacim falan degil) aldatyi beni 7 ay cok sevmistim ve Şu an cok mutlu görüyorum onu sanki hic sucu yokmus gibi mutlu pisman olurmu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bak onaemin ol yaşattığınıyaşatmadan ölmez testetti onaylandı
Yaa olurmu oyle sence
Bak sana bir hikaye anlatıyım bizzat ben yaşadım istersen tabi ki
Tabikii anlat
Bak birinden çok hoşlanmıştım konuştuk anlaştık ailesini zorluklarını falan anlattı bir yola çıktık onunla aslında sevmiyordum belki zamanla severim daha fazla üzülmesin kol kanat geriyim dedim neyse 9 ay bir ilişkimiz oldu ve onun bir dediğini iki etmedim bacısını dershaneye falan yolladım sürekli bir bahanesi vardı para gönderdim sonra telefon falan almıştım meğer ben ona oda sevdiğine alıyormuş ben onla ailesine bakıyorum sanıyorum o evde yatan sevdiği adama bakıyormuş ben bunu öğrendim ve bana dediği tek şey seviyorum onu bozma dedim ki eyvallah sadece bunu dedim ama ne kadar sinirlendiğim canımın sıkıldığını rabbim biliyor sonra aradan 3 ay falan geçti bu aradı beni hakkını helal et bu vebal çok ağır dedi ben helal ettim ama yukarıdaki biliyor dedim amahakkımı helal etmiştim neyse aradan zaman geçti o çok sevdiği değer verdiği çocuk onu dolandırdı gitti ve kendi de 3 CÜ koranaya yakalanışı ve her seferinde arayıp helallik istiyor ama ben ne kadar helal etsemse rabbim 9 ay boyunca yaptığım emekleri ve onun için nelerden vazgeçtiğimi biliyor
Benimde 2 yillikti ayni senin dedigin gibi cok ugrastim onun icin emek cok vardi ve 7 ay aldattigini gordum kizla beraber bana gulduler resmen agladim hicgira hicgira yasasin diyorum ama mitlu gibi geliyor bana bilmiyorum insallah yasar
Yaşar yanına kalmaz er ya da geç ve Allahın adaleti asla şaşmaz sen içini ferah tut 2 senede az zaman değil yazık olmuş emeklerine çabalarına
Aynn oyle ama o dusunmedi yapacak birsey yok karsi komsum
Hmm boşver seni kaybettiği için pişman olacaktır ama iş işten geçmiş olur
Aminnnn
Ve bir gün gelirse sakın affetme bir kere giden hep gider
Geldi pisman olduda ben kabul etmedim sonra 2 ay once falan aradi kufur etti bana unutucam dedi kapatti ve dahada aramadı
İsabet olmuş sakın kafanın karışmasına izin verme bir kere giden yine gider aldatan yine aldatır
Aynn o sürünsün yeter
Eden bulur rabbim havale et hayatına devam et
Rabbimin işi yok, sümüklü bir kızın intikamını mı alacak:)
Bakma bazi cahillere Allah her şeyi bilir her yere yetişir seni yaşatan yaratan o bırakır mi hic yanına. Yaşattığını yaşar mi bilmiyorum ama ahını aldıysa illa bir yerden çıkıyor kendim yaşadım inan herkes yaşattığının bedelini öder
@Alphagirlx1 Sümüklü kızlar sevgilisiyle yiyişsin, yüce Rabbim onların intikamını alsın:)
İnsallah
umutların beddualara ve onun pişmanlığına kalırsa daha çok üzülürsün.
yaşamına yeni bir sayfa aç ve artık aklından çıkar.
Insanin ustunde kaliyor biliyon mu cok zor ve onun gozlerinde o pismanligi gorul aci cekmesini ister insan.
Kurtulmuş gibi göster kendini 😊 kendini buna inandır.
Oyle yapıyorum
Şunu unutma hiçkimse senden değerli değil ve hiçkimse üzülmeye değer değil. Birisi çıkar karşına tüm gidenlere teşekkür edersin 😊😊
Eden bulur mutlaka..
Olur
Ama sevgili bulmus galiba nasil olucakki nasil
Hemen olacak diye bir şey yok. Belki yarın belki yıllar sonra belki de sen hiç görmeden bilemezsin Allahin işi o ama onunda canı yanar.
Ben sana cok teşekkür ederim
Peki gordun mu hic
Evt aylar sonra arkadaşım bir kızla oturuyorken görmüş konuşuyorlarmis (kız sevgilisi değil) yoruldum artık diyip ofluyormus falan ve sürekli mutsuzdu yüzü hiç gülmüyordu. Sürekli kafasını gökyüzüne kaldırıp ofluyordu. Ve bunların hepsini ben yaşadım yoruldum diye bende çok ağladım bildiğin yaşadığı şeylerin hepsini bende yaşadım ama ona çok ah ettim ve dualarımda Allahim ahımın çıktığını bana göster dedim şükür kabul olmus.
İnsallah benimkide oyle olur insallah benxe görürüm
İnşallah dualarınin içinde olsun ama görmeyi nasip et Allahim diye. Çok canın yandiysa inan kabul olur
İnsallah