Allah neden bana bunları reva görüyor?

çok sıkıldım yaşamaktan artık ya daha 18 yaşımda o kadar çok şey gördüm ki. 18 Sene boyunda hiç kimse sevmedi değer vermedi dost bilmedi ben herkese emek verdim sır sakladım dost olmaya çalıştım hep ittiler. Hep dışladılar. Kötü gördüler. Kimse bağrına basmadı. Bir kız dahi sevmedi. Herkesi seven oldu en kısasını da en uzununuda en kilolusunuda. Ama benim kimsem olmadı. 13 yaşında kardeşim var ölse umrumda değil. Evde her gün onun yüzünden kavga çıkıyor. Hep bana bulaşıyor. 18 yaşındayım bunun farkında değil çocuk sanıyor resmen. Eve 2. arabayı alacağız hala o velet yüzünden araba süremiyorum. şu an bile 5dk içinde bu soruyu yazarken kıyamet koptu bana kes sesini diyip gitti. Korkağın teki sokakta. Elimin tersiyle vursam beyin kamasa geçicerek 40 kilo ama bana ağalık taslıyor. Kızınca ailem ddeliye dönüp benim üstüme geliyor. Ailem okul okuyayım diye herşeyi zindan etti. Sınav senemde psikolojim kalmadı. Çok çirkinim kafamın arkasında ufak eziklik var. Arkası da çok gelişmemiş. Burnum büyük kaşlar kalın ve kapkara zift karası resmen. Hiç bir giyim yakışmıyor. Sözde beyaz tenliyim. Bende artık yakışıklı bilinmek istiyorum ya ne farkım var herkesten. Türkiye de 10 erkekten 10u yakışıklı 19 undan 6 sı çok yakışıklı. Ben neden olamıyorum da sıfatına bakılmaz çocuk oluyorum. Allah beceremedi mi beni yakışıklı yaratmayı? Yani Allaha güven diyorlar. Şükret diyorlar. E tamamda elim kolum tuttuğundan başka şükredecek bir güzellik yok ki. Ben yakışıklı olup fakir bir aileye de kabul olurdum. Aç açıkta kalıp zamanla kazanmaya da. Çalışıp iş yapmaya da. Bu çok zzor durum abi. Neden yakışıklı biri değildim ki. Çirkinliğimden herkes itti beni. İntihar haram olmasa tek saniye durmam. Allaha olan güvenim tamamen kayboluyor. Beni ayakta tutan tek şey para için kurduğum hayaller işlerim. Eğer onlarda olmasa ölümü bekliyeceğim sadece

Allah neden bana bunları reva görüyor?