Benim en değer verdiğim şeyler. Kayıtlı dosyalarım resimlerim falan. Ben hâşâ Allah'a napıyorum da benim belamı veriyor?
Ben alkol kullanmam kumar oynamam psikolojisinin anası sikilmis birisiyim. Kimseye kırgın değilim. Canım yanıyor. Her şeye çabuk bağlanıyorum en Ufak şeyde olsa gidince üzülüyorum hemen. Benim bir tane hayatım var bazıları yüzünden saçma sapan bişey bulaştım. Bulaştığım için canım yandı yine üstüme üstüme geliyor Rabbim. Ben oturdum canımdan Can yakan şeyler yaşıyorum Allah'ım benden nefret ediyor.
Ya en basitinden telefonumda wp banı var ne yaptım ya ben
Ben alkol kullanmam kumar oynamam psikolojisinin anası sikilmis birisiyim. Kimseye kırgın değilim. Canım yanıyor. Her şeye çabuk bağlanıyorum en Ufak şeyde olsa gidince üzülüyorum hemen. Benim bir tane hayatım var bazıları yüzünden saçma sapan bişey bulaştım. Bulaştığım için canım yandı yine üstüme üstüme geliyor Rabbim. Ben oturdum canımdan Can yakan şeyler yaşıyorum Allah'ım benden nefret ediyor.
Ya en basitinden telefonumda wp banı var ne yaptım ya ben
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben de ibadet etmiyorum allah benim hakkımda zerre iyiliğimi istemediği için boş ver takma
Hah böyle isyan ette belanın leveli yükselsin
Abisi günah olabilecek bir şey yapmıyorum. Günahın kralını yapanlar Halime gülüyor yani onları bile basit dertler buluyor beni ağır ağır ağır en ağıri ben napiyim ya
Nəyə bulaştı məsəla?
Yanlış bi işe girdim orada anlaşamadım kovuldum gibi saçma sapan bişi oldu. Biri kendine aşık etmişti. Bende kovuldum diye. İletişim kurmadım. Kurmayinca depresyona girdim depresyona girdigim için üniversite sınavına çalışmadım kötü sonuç aldım. Üstüne kendimi ruh hastası sanıp psikiyatriye gittim. Verilerime psikiyatri hastası eklendi. Yetmedi hiç bir kimsem kalmadı. Yetmedi hala acısı devam ediyor kızdan o iş ortamından ayrı kalmanın vs vs
Bakış açını değiştirmeden bulunduğun durumun acısını değiştiremezsin. Herkesin başına kötü şeyler gelir, gelebilir. Bu yaratıcının kuluna bir vaadi değil ki. İmtihan diye bu yüzdən deniliyor. Kızla görüşemediğin haldə kızın acısına katlanabiliyorsun ama bunun için Allah'ı mı suçluyorsun? Hayatında hiç mi iyi şeyler olmuyor, yolunda giden şeyler? Olumsuz tarafa bakarsan hər zaman daha çok bunalıma girersin. Sürəkli olumluya da bakılmaz, o da insanın təcrübə kazanmasını engeller. Sen öncə kəndin için bir karar al ve adım at. Yürüyeceğim de, bas ve yürü. Elbəttə tökezleyeceksin, düşeceksin. Önəmli olan yürümeye devam etmektir. İstikrarlı ol. İsyankar olma. Sana hiçbir şey katmaz. Bana güvenebilirsin. Ve son olarak, kəndine de güven. Mutluluklar dilərim.
Ben Allah'ı suçlamıyorum. Bana beni bu bka iten ailemin allah cezasını Vermesinden rahatsızım. Ben bu saçma sapan işe ailemin iş bul baskısı yüzünden her yere başvurarak buldum.
Ha olumlu yan ne hayatta olmam. Hayatta olduğum içinde acı çekiyorum ve bu da olumlu değil