Sırf beni erken yanına alsın diye insanlara iyilikler yapıyorum ama Allah da efendi kulunu sevmiyor sanırım, nerde p. c şerefs. z kulu var motosiklet kazası falan yapıyor ölüyor.
Kendimizi öldürmek de bize düşüyor lanet olsun
Sırf beni erken yanına alsın diye insanlara iyilikler yapıyorum ama Allah da efendi kulunu sevmiyor sanırım, nerde p. c şerefs. z kulu var motosiklet kazası falan yapıyor ölüyor.
Kendimizi öldürmek de bize düşüyor lanet olsun
Neden Allah’ın işine karşıyorsun ki bir peygamber bile kendisine “ben iyi bir peygamberim” demedi sen kim oluyorsun da kendine iyi insan diyorsun
Peygamberlerimiz çok mu kötüydü? Uzun süre yaşadılar bu dünyada
Yeri geldiğinde Allah kulunu çok yaştır çok sevap işelesin diye yanıma çok sevapla gelsin
Bazıları da yine sevap işler ama erken gider çünkü ömrü bitti insanın
Kim ne kadar ömrü yazıldıysa o kadar Yaşar bu dünyada ne bir fazla nede bir eksik
Cevap
2Cevap
Alakası yok herkesin bir eceli vardır eceli gelen ölür gider
Kendimi öldürmeyi düşünüyorum
Kendini ölürcegine Allaha kulluk yap namaz kıl kitap oku
Öldürmekle ile eline bir şey geçmez
Sevilmiyormuşuz be hocam
Öyle cidden.
Belanızı verincede sonav diyorsunuz ki
Belamı vermesini bile istemiyorum artık. Canımı alsın yeter
Daha çok iylik yap alır
İnşallah
Neden ölmek istiyorsun
Ben bu dünya için fazla iyi bir insanım. Kötü olunca da vicdanım sızlıyor.
Bu geçerli bir neden değil ama ya da söylemek istemiyorsun iyi bir insanım derken belki fazla kırıldığını belli etmek istedin.. tavsiyem seni kıranı üzeni sende kır üz
Vicdan muhasebesi de yapma
Benim insanlara güvenim kalmadı pek. Kimi karşıma alıp konuştuysam önemsemedi. Her şey yeterince açık, bir insana defalarca kez söylemenin anlamı yoktur.
Artık dertlerimi de burdan tanımadığım kişilere yazıyorum. Şahsi şeylerimi kimseyle paylaşmıyorum, insanlardan nefret ediyorum
Önemsemezler önemsiyorum diyen de palavra sıkıyordur. Ben de çevremde gözlemlediğim kadarıyla insanın ailesinin bile sırf arada kan bağı var diye katlandıklarına şahit oldum düşünsene hiç tanımadığın yabancı birisi birini neden sevsin ya da katlanmak zorunda hissetsin ki? İşte bu yüzden tek sığınağımız yine kendimiz oluyoruz.. verebileceğim tek tavsiye kendine sığın demek olur sanırım realist yaklaşmaya çalıştım kalbini kırdıysam kusura bakma
Kalbim kirilmiyor da yıllarca böyle yaşadım ve değişim beni zorluyor. Değişmeye direniyor hep bir tarafım. Mazoşist bir tarafım var 10 dakika önce yazdığım iyi şeyler bir düşünce geliyor gidiyor kafamdan yine acı çekiyorum.
Yeni bir şeye adapte olmaya çalışıyorum. Emin ol kendim için çok şey yapıyorum. Yıllardır sürüyor bu mücadele
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?