Çokça dua da ettim, denedim de hep yaşattı zaten yaşamak istesem yaşarım neden beni bu dünya denilen yerde b*ktan kaderle yaşatmaya çalışıyor. Tip desen yok, insan ilişkileri zaten çöp kendimi oksijen israfı gibi hissediyorum benim yaşımdakiler nasıl cıvıl cıvıl mutlu bende sürekli ağlamaktan gözlerimin altları mosmor insanlar da bir şey falan kullandığımı düşünüyordur büyük ihtimalle ama sadece psikolojik acı çekiyorum. Soylw bir dağın başına çıkıp atmak istiyorum bedenimi belki o zaman en mutlu günüm olur
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sabret mutlu olmaya çalış
Kur-An'da çok sevdiğim bir söz var, "Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık." yani kaderine boktan diyorsan durumdan kurtulmak senin elinde.
Dış görünüşümü ben mi yaptım Allah'ın adaletsiz davranması yüzünden kaç kere laf yedim dış görünüşüm yüzünden benim ne suçum vardı
Çünkü şans veriyor ölme sınav ol diye malum ahiret hesapı zor olacak diye
Ben artık umudumu kaybettim sürekli çabalıyorum olmuyor
Öyle deme işte ahireti düşün
burada cehennem hayatı yasatan orada da cehenneme atar beni
Öyle deme onu Allah bilir
Ama görünen köy de kılavuz istemez bu dünyada merhametli olmayan diğer dünyada neden merhametli davransın neyse ne zaten kaç aydır dua bile etmiyorum ona en zor zamanımda yalnız bıraktı beni hep
Öyle deme Allah'a şirk koşma
Şirk koşma değil gerçekler zamanında çok yöneldim ona o ne yaptı izledi acı izlememi sadece adaletli ve merhametli olduğunu düşünmüyorum artık öyle olsaydı iyi insanlara yardımcı olur acı çektirmezdi
Öyle deme işte herkesin sınavı farklıdır
Ben anlamadım hep gariban kullarına var bu imtihan vip kulları imtihan olmuyor şaka gibi
Öyle deme gerçek burası imtihan dünyası
Ne bitmez imtihanmiş psikolojimin içine edildi bu saatten sonra yaşasam ne yaşamasam ne kardeşime bir şey söyledim diye saçma sapan konuştu annem bıktım artık bazı insanlar bazı şeyleri kaybedince anlar benim de tek çözümüm int*har
İntihar da nasıl ölürsen onunla azab edilecekmişiz doğruysa
Ve günah
Günah olsa ne olacak cehennem hayatı yaşıyorum zaten Allah biraz adil olsaymista bu halde olmasaydi insanlar torpilli kullarına yardım etmesini biliyor ama
Öyle deme işte burası imtihan dünyası
Bilmiyorum cidden yolumu kaybettim artık ne yapacağımı da bilmiyorum
Allah'a dua et
Ettim yardımcı olmadı hiç zamanında
öyle deme herkesin imtihanı farklı
Keşke seni tanısam niye böyle düşündüğünü daha net bilirdim😭😭😭
Hayat şartları hayatın igrencligi
Birazda çevreyle alakalı
Saçmalama lütfen daha hayatın başındasın niye bu kadar umutsuzsun ki
Hayatın başındayım ama yaşadığım şeyler çok canımı yaktı bundan gucenmiyorum ama haketmedigim muameleyi görmek üzüyor
Dertleşmek istersen konuşalım
Habeş maymunun yan çarıyım resimde iyice kötü çıkıyorum
Saçmalama öyle şey mi olur
Bugün çekinmeyi denedim hevesim kursağımda kaldı bazı insanlar nasıl manken gibi beni de umursamamis Allah yaratırken
Öyle şey olmaz
Senin kendine gelmen lazım
Kendime geliyorum yine aynı döngü devam ediyor aynadan o tipimi görünce psikolojim bozuluyor artık
Konuşunca ne değişecek ki tipim yine aynı olacak sürekli acı çekmeye devam edeceğim kırık kalbimle uyumak istiyorum sadece kötü bir şey mi istiyorum bilmiyorum
Tipinde değil sorun sorun senin bakış açında çünkü
Bakış açımdw diyelim etrafımda ki kişilerin de mi bakış açısı yanlış küçücük mutluluğu çok gördü bu Allah bana
Ya şu duygu durumundan çıkar mısın
Ne yapayım güzel günler gelecek edebiyati yaparak kandırayim mi kendimi. Tam iyi oldum diyorum bir yerden sıkıntı veriyor şimdi de sağlığımla deniyor beni yoruldum genç yaşımda dayanmıyorum artık bir canım var burnumdan getirdi kimseye zararım olmaz saygılı kendi halimde biriyim
Sağlık mı ne hastalığın var
Bağışıklığım aşırı zayıf sürekli psikolojik olarak acı çektiğim için hemen hastalanmaya eğilimliyim mesela şu an da kansızlıktan dolayı saçım döküldü kelleşti biraz.
Ama işte hepsi psikolojik olarak zayıf olmandan ötürü
Yaşadığım şeyleri başkası yaşasa tımarhaneye giderdi zayıf olmayla alakası yok Allah'in bazı kullarına yaptığı adaletsizliğini ödüyorum bende çok çabaladım güçlü durdum ama artık iflas eşiğine geldim aşırı doldum hiç bir şey hissedemiyorum artık nefesim bile yabancı geliyor
Tamam sakin ol dediğimi gel konuşalım
Beni Allah bile anlamıyor ki yinede teşekkür ederim tavsiyeleriniz için nereye kadar dayanırsam yaşarım sonrası da o anki psikolojime bağlı olur artık
Saçma sapan konuşma
Yaz hadii
Yazınca hiç bir şey değişmeyecek ki umarım gönlünüzce olur her şey yani boşa çabalarsiniz sadece Allah bile zor zamanımda yalnız bıraktı beni
Bak işte biraz pozitif bakalım hayata
Baktım zamanında çokça hep bir aksilik verdi ardından Allah
Herkesin hayatında aksilik var ki
Benim ki ard arda oluyor 1 gün mutluysam 3 ay burnumdan getiriyor hayat
Benim de öyle
Ama hiç böyle konuşmuyorum
Bende bir ara öyleydim ama son raddelerime geldim artık beynim error veriyor dayanmıyorum keşke diyorum geçici hafıza kaybı falan yaşasam
Off yapma böyle yapmaaa
Ne olacak umut dolu olunca sevilip değer gördüğüm bir ilişki de mi olacağım kariyerim iyiye mi gidecek, kalbim kırılmayacak mı artık umudumu kaybettim bu dünyadan da Allah'tan da
Kendini gelistir. ölmek care mi
Geliştiriyorum ama olmuyor işte
olmayan şeyler ne tam olarak. istediğin ne
Azıcık mutlu olmak
seni ne mutlu eder
Hayal kırıklığına uğramamak, aynadan kendime bakınca yeterli hissetmek herhalde
Seni görebilir miyim
Görünce psikolojin falan bozulur tipimi
bozulmaz görmek istiyorum
Once benden bilet alman lazim gondereyim seni
Saçma sapan konuşma
Neden öl*mü istemek saçma mı