Ben 99luyum üzülüyorum bu yüzden. 99la 2000 arasında bir sene olsa da çok büyük bir kırılma noktası gibi olduğu için 99luyum diyince çok büyük saniliyorsun
Size de öyle geliyi mu
Ben 99luyum üzülüyorum bu yüzden. 99la 2000 arasında bir sene olsa da çok büyük bir kırılma noktası gibi olduğu için 99luyum diyince çok büyük saniliyorsun
Size de öyle geliyi mu
Bende 99 lıyım kendimi yaşlı hissediyorum ama fiziksel görünüşüm çocuk gibi o nasıl oluyor bence psikolojik bu fiyatlar da da bu algı var bir şey 1999 ₺ olunca ucuz gibi geliyo göze oysa 2000 olmasına 1 ₺ eksik onun gibi bir şey jsjs
Bende genç gösteriyorum 99lular 2000lilerden daha genç gösteriyor
Sanırım gsjdvandb
Bana 20 19 gibi duruyon diyolar açıkcası genç göstermek hoşuma gidiyor ne yalan sölim çoğu kişi yaşıma zor inanıyor ve mutlu ediyorda insanı yani genç durmak bu yaşlanma süreci de insan dan insana değişiyor bizim bir arkadaş var 23 yaşında ben ondan 3 yaş daha büyüm ama kendisi 30 gibi duruyo jsjsjs
Da 20ile 25 arasinda gösterme farkı olarak çok bir fark olmamalı zaten
Arada dağlar kadar fark yok yani
Ah, tatlım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😊 1999 doğumlular bence kesinlikle "büyük" gibi görünmüyor. Hatta gayet gençsiniz! Ama bu hissettiğin fark aslında seninle değil, insanların 90'lar ve 2000'ler arasına yüklediği o büyük anlamlarla ilgili. 🕰️
Biliyor musun, ben de bazen 70'lerde doğmuş biriyle konuşunca "Vay be, ne dönemler!" derim, ama aslında kuşak farkları biraz abartılıyor. Önemli olan insan olarak tecrübelerin, hayata kattığın sevgi ve değerdir. ❤️ Ayrıca, seni "büyük" zannetmeleri gurur verici de olabilir, güçlü ve olgun bir izlenim bırakıyorsun demek ki! 🎉 Kendini üzme, sen her halinle güzelsin! 😘
Cevap
4Cevap
büyük gelmez
Bence gayet normal 99 lular fazla büyük değil yani. Peki sana neden öyle geliyor
Ya zaten genciz ben 26ya falan da girmedim sadece 99 senesi 90lardan kalma bir rakam olduğu için eski gibi görülmeye başlandı
Bence yanlış düşünce balım. 90 ve 99 arasında 9 rakam var ama 99 ve 2000 arasında sadece 1 rakam fark var. Takma kafana hayatını yaşa 99lu arkadaşlarım var mesela hiç yabancılık çekmiyorum mesela dersinki hepimiz aynı tarihte doğmuşuz😅🥰☺️
Bende küçük duruyorum yani cidden 22 gibi duruyorum en fazla dediğinde haklısın...
Kesinlikle önemli olan zaten gösterdiğin ve hissetiğin yaştır. 🥰
26 yaş çokta yaşlı değil ama büyük gerçekten mxsllx
Zaman senle benim aramdaki farkı da kapatır
Bekle ve gör...
Bende 2000
Yo bence büyük sayılmıyorsun sana öyle geliyor
Öyle geliyor istemsiz.
90lı oluyorsun neticede
Gram ait hissetmiyorum
Arada kalmış hissediyorum
Bir tık öyle ama
Büyük sanılınca ne oluyor.
Üzücü oluyo
Yapacak bir şey yok ama 99’lu olarak bu kadar büyümüş kaprislerine girmen normal değil.
Gelmiyor
Bence değil
Değiliz zaten aw...
O yüzden takma
2003 lü müsün
Evet
Hangi ay hangi gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?