biz bazi yerlerde z kusagi olarak geciyoruz bazı yerlerde Y diyorlar. Bazilari da gecis donemi falan diyor 99 için. Ama 2000 ve sonrasi dogumlular 90lardan kalma bir tarih duyunca cok büyük saniyorlar bizi halbuki daha 25 yeni girdim. 20. yaşım da gecen sene gibi yakın. Her neyse işte sizce biz çok mu yaşlıyız mk
Güncellemeler
1 yıl
Guncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bende 99 luyum sanki çok yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi lise yıllarımı dün gibi aklımda tutuyorum
1999 doğumlular pek denk gelmiyorum. Genelde 1998 sizin sayınız az korumaya alınmalı. 😂
Bence 99lu sayısı epey fazla
merhabalar bende senin gibiyim ve kendimi yaşlı hissediyorum
müsait misin
Ya özellikle 90lardan kalma bir rakam olması canımı sıkıyor. 2000 olsaydık bu kadar yaşlı hisseetmezdim fjfnc
kesinlikle rakamların psikolojik bir etkisi var 2000 olsa daha iyi hissettirirdi
orada mısın
Ben 92dogumluyum dede mi oluyorum
Inanki 25 yaşına gelince aslında 90 ve sonrası doğumlularinn aslında ne kadar genç olduklarını sadece bir kaç yıl önce benim yaşlarımda olduklarını farkettim
Bilmiyorum artık
25 mi çok büyük ve yaşlı😂😂😂
Nevet
20 peki
20den sonra 1 sene içerisinde 25 oluyosun tecrübe ile sabit
Öyle diyorlar cidden. Keşke liseye dönsem. En güzel yall hangisi sence
20den sonra zaman çok hızlanıyor
25ten sonra da hızlanıyor diyorlar bakalım göreceğiz
Yani sencce yetişkin yaşı mı? Herkes kafa yapısı olarak çocukluğa daha yakın diyor. Bir de ben 18 19 duruyorum
Nasıl geçireyim birr de 20-25 arasını sence? 25 olmadan neler yapmalıyım
Bende 25 yaşındayım ve inanki 19 sanıyorlar
Hatta geçen sigara almaya gidince kasiyer kız reşit misin diye sordu fjfg
Tavsiyem şu 25e kadar hayatını rayına oturt
İşse iş, karakterse karakter. Kendine nasıl bir yol cizecegine 25 kadar karar ver yoksa acayip geç kalmışlık hissi oluşuyor
++ evet bence 20 yaş yetişkin yaşı. 20den sonrası çok hızlı geçtiği için ben şu an kendimi 20 yanındakilerin ablası falan gibi bile göremiyorum. Hepsi gayet kocaman insan gibi geliyor.
Kariyer olarak çok geç kalmış hissediyorum
Karakter olarak, hayatı yaşama tarzım gelişmeye oturtmaya çalışıyorum ama kariyer i koyamadım bir türlü.
20 yaşa 21 yaşa abi abla diyorum. Büyük duruyorlar 😂yetişkin ama ben küçük duruyorum ondan büyük hissedemiyorum sanırım.
20 yaş bir eşik gibi zaman hızlanıyor
20. yasim dün gibi olduğu için 20 yaşındaki birinden kendimi çok büyük hissedemiyorum. Ama senin baktığın yerden ben senden daha büyük ve tecrübeli gibi gelirim bu normaldir
Biz ölelim o zaman 😄
Ben yaşı sorun etmiyorum da z kuşağı miyim değil miyim onu sorun ediyorum
Bazıları bizi z'den saymiyor
Halbuki 5 senedir z kuşağı muhabbeti var 5 sene önce 20 yaşındaydım gençten sayilmiyordum gjgnb
Değiliz knk gençliğin baharındayız saçmalama dkgkg
Ben 91 liyim. Bu durumda fosil mi oluyorum
87 olarak öleyim mi
98 olan ben
98 ve 99lular 2000li sayılsın zjfhc
Yoo 2000 sonrası araba markası gibi geliyo
97 olarak yaşlandık