AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
95 tabi ki tiktok manyağı degillerdi en aktif ınsta vardı o zamanlar her şey daha masumdu birden her şey çirkinleşmeye başladı uygulamalar arttikca artti
Katılıyorum 2000 liyim lise yıllarım 2014 2018 arasında gecti
Tik tok yoktu o zaman facebook instagram sadece
ya şimdi 95 ama birkaç sene sonra 2005 bence
2005 liler genclik kultürü olarak 2000 lilerden cok farklı bence 2000 li yim 2005 li tanıdıklarım var tarzları konusmaları cok farklı ama tabi ilerde esitlenir
ben 2005liyim şimdi 18 olduğumuz için farklıyız bence ilerde eşitlencez 95liler 90lara yakın bnece
Orası oyle tabiki şu an oyle geliyor olabilir aslında 05 lilerin net farkı cocukları 2010 larda gecmesi sadece onun dısında Şu an genc oldukları icin yoksa ilerde esitlenir
2010lularla hiç alakamız da olduğunu düsünmüyorum gene biz ilkokuldayken teknoloji bu kadar gelişmemişti tebeşir vardı netflix yoktu
Yok 2010 luarla alakanız yok tabiki cocukluk zamanlarınız 2010 larda gecti dedim yoksa 2010 lular cok aşırı farklı sizden
Tabiki de 95 lilere zaten 95 00 arası doğanlar zilenyal deniyor y ve z kusagı arasında kalanlar 2000 li yim aslında her iki tarafa da yakınlığım var 05 liler daha cok z kusagı kültürü icerisinde büyüdü tabi ileriki zamanlarda bu değişebilir yetiskin olduklarında
95lilere daha yakınız bence. Şu an o nesil 17 18 oluyor ama görüyoruz yani. Tam bir sosyal medya delisi bir nesil var ve sürekli sosyal medya ağzıyla konuşuyorlar. 95liler daha bizim gibi. 😄
Pardon 🙄 95 lilerin bundan haberi var mı? 😏
95 lilere tabii ki göltü başı ayrı oynayan daha dünkü bebelerin neyine yakın olalım
Aynen knk katılıyorum ince dans etti diye oy verecem diyen speed up sarkılar dinleyen gunun cogunu tik tok da geciren kişilerle nası aynı olamayız genelleme yapmıyorum ama bazıları cogunlukla boyle
Nasıl aynı olalım *
Her boku normalleştiren saygı merhamet sıfır olan çöp bir nesil çoğunu sevmem o yüzden
Bozuk olan sadece çocuklar değil bundan haberiniz var mı
Biz sadece çocuklar bozuk diye bir şey mi idda ettik
Onlar arada kaldı bence, her iki nesile de hem çok yakın , hemde çok uzak diyeyim
Cok dogru 95 liler y kusagı 05 liler z kusagı biz 2000 liler de z yiz ama arafta kalmısız jdjd
Ben 2005 li biri olarak 95 e daha yakinim. Buyudugum cevre tamamen 95 cevresiydi, kultur olsun, teknoloji olsun 95in amerikasi gibiydi
Kesinlikle 95’lilere daha yakınız… Aksini iddia eden 2001’lidir😂
Katılıyorum aslında 05 liler cekirdek z kusagıdır 😂
Bir 95 li olarak bende kesinlikle bu fikrinizi kabul edemem 😄
sevgilim 2000 li ben 03, kardeşim de 05 ben kardeşime daha yakın görüyotum kendimi o nesile e manit de bana yakın sonuç olarak 05 ksöxpsmxhslmxhxk
Arada kalan son dakika golü 99'lular olarak yaptığımız tespitlere göre 2005'lilere :)
2005 lilere daha yakın bence. İnsanın genç olası geliyor be :) olgun seven gelsin
Ne alaka hagahajbssk
@gülamadepresyonda boş ver abla
Abla mı ben 40 yaşındasın diye yazmıştım
@gülamadepresyonda evet 40 ım. Ama gücüm yerinde 😁
2005'e yakınlar. 95'ler 90'lara yakın çünkü. Kendimden biliyorum
2005 lilere tabiki yani ne alaka 95 lilerle beyin yaşı dersen o ayrı tabi ama çoğunluğu 2005 lilerle alakasız bence
95'lere daha yakınız.
Benim 2000 de doğan kuzenim benimle iyi anlaşır ben 2005 liyim. 95 liler yaşlandı artik
95 bence
Vayy sasırdım 90 ların boyle dusunmesi benj sasırttı ama biz 95 lilere daha yakınız 2000 liyim
2005 lilere tabiki sonuçta aynı kuşaklar 2000 ler farkli 90 lar farklı açıkça 😉
Kafa yapısı olarak iki tarafa da eğilim gösteren var
95 lilere
Evet dogru 2000 li yim 95 2000 arası cocuklugu 2000 lerde gecti
2005 dir bence. 🙄
Bsbdbs
Sonra doğan önce doğana daha yakın oluyor.
2005 lilere. 95 liler kafa olarak daha uzak kalır
kafa yapınıza bağlı bence
95’lilerle alakam yok ayni şekilde 05’lilerle de
ikisinin de ortası bence.
2000li 2000liye daha yakın
Bu tarihler bana çok uzak pas diyorum 😂
😂hshs
2001liyim 80 kere daha yakın hissediyorum
Tabikide,95 ya
95 li
2005’lilere.
95’likler ile alakaları yok.