Kimsesizim tek başıma ne yapabilirim?

Nerden nasıl başlarım bilmiyorum ama ailemle anlaşamıyoruz anlaşmakta istemiyorum zaten artık annem babamı aldatmıştı yıllar önce 1 ay geçmeden affedip eskisi gibi oldular 13 yaşında fark ettim bunu çok ağırdı taşıyamıyordum bu yükü söyledim ve o günden sonra hayatım berbat hale geldi o günahın bedelini ben hala ödüyorum babamın telefonunda kız kardeşimin çıplak fotoğraflarını gördüm 10 yıl oldu hala unutamıyorum kabullenemiyorum silemiyorum hafızamdan kimseye güvenim inancım yok psikoloji falan kalmadı sürekli bitik haldeyim hiç bir şey yapasım gelmiyor kimseye tahammülüm yok evde de anlaşamıyoruz artık ya intihar edicem o duruma geldim asla bana tahammülleri yok susuyorum yok kızıp kavga ediyorum yok en ufak hareketim bile onlara batıyor her şeyimden rahatsızlar 1 senedir de çalışmıyorum sürekli evdeyim arkadaşlarım da kimsem yok sürekli erkek kardeşimden dayak yiyorum biraz önce yine aynı şekilde özür dilerim ne kadar anlatabildim bilmiyorum ellerim titriyor nefes alamıyorum artık ağlamaktan derdim şu ya intihar edicem artık ya da tek başıma yaşayacağım başka çözüm bulamıyorum tek başıma ne yapabilirim nerden başlamam gerek ögg kimliğim var ama kapalıyım ve hiç bir özel yer almıyor hukuk sekreterliği yaptım ama iş bulamıyorum çok çaresizim
Kimsesizim tek başıma ne yapabilirim?