Yalnızım ne yapmalıyım?

Üni 3 üm. üni 2 ye geçerken okul değiştirdim yeni okula geçmiştim.. bazı olan olaylar beni depresyona soktu.. arkadaş çevrem hep çok değişti çünkü bu devirdeki insanların amacı ya kötü ya da farklı oluyor yani genel olarak.. bazılarılarıyla ben konuşmak istemedim.. bazen benimle durduk yere iletişimi kesenler oldu. Eski erkek arkadaşlarım desek hepsi birbirinden beter hep karaktersizlere denk geldim.. ama içlerinden birini çok sevmiştim.. sevilmeyi haketmediği halde. Neyse gittikçe özgüvenim düştü milleti hayatımdan çıkardım derken çok yalnızlaştım.. dışardan bana bakıldığında bu kız yalnız falan demezler kesin hayatında birileri vardır derler çünkü genelde güzel bulurlar manken gibisin deler vs. Ama içten içe çok yalnızım birileriyle tanışmak istiyorum ama tanışma uygulamalarında milletin amacı hep aynı.. sosyal medyam yok önceden vardı ama bunalımlı dönemlerimdeyken kapattım ama açıkçası açıp kimi takip edeceğim ki milletin gösteriş yaptığını görmek sinirimi bozuyor ve merak edip eski arkadaşlarımın ya da sevgilimin profile bakıp üzülürüm diye kendimi tutuyorum. Okul kulübü yok. Okulda konuştuğum kişiler var ama yakın olduğum yok çünkü herkes bi değişik geliyor uzak durmak istiyorum. Okuldan birileriyle konuşayım hoş çocuklar var diyorum hatta birini beğeniyorum ama ne cesaretim var yani ya yanlış anlaşılırsa diye ne de öyle bir ortam oluşuyor.. yani Kısacası hiçbir yerden sosyalleşemiyorum ve bu durum beni çok üzüyor. Üniversite bitecek yakında ve ben hala çok yalnızım.. sizce ne yapmalıyım?
Yalnızım ne yapmalıyım?