Hiçbir şekilde param kalmadı ve şu an yurt dışında, havalimanındayım (dil biliyorum)
Otelden bugün çıktım montum bile yok yanımda sadece valizim var ve birkaç kağıt para
Neden daha önce sormadın demeyin sordum ama yüzyüze görüştüğüm insanlara. Hiçbir şekilde faydası olmadı. Sosyal medyayı bile unutmuştum ve şu an uygulamayı görünce aklıma geldi. Ne yapabilirim? Kalan parayla sadece kendime bir öğün yemek alabilirim
Otelden bugün çıktım montum bile yok yanımda sadece valizim var ve birkaç kağıt para
Neden daha önce sormadın demeyin sordum ama yüzyüze görüştüğüm insanlara. Hiçbir şekilde faydası olmadı. Sosyal medyayı bile unutmuştum ve şu an uygulamayı görünce aklıma geldi. Ne yapabilirim? Kalan parayla sadece kendime bir öğün yemek alabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Konsolosluga git durumu belirt dönüşü ayarlasinlar napcan başka
Geri dönersem ne yapacağım :/
E orada 5 parasiz kalincaya kadar aklin nerdeydi ailenin yanina dön bari ondan diyom
Ailemin yanı diye bir şey yok tamamen birbirimizden uzağız. Paramı hesaplıyordum, birkaç hafta daha fazlasına yetmesi gerekiyordu iyice hesaplamıştım ama nedense eksik çıktı. Hemen otelden çıkmam gerekti, şu an havalimanındayım
E havalimaninda napiyosun otelden cikman gerekti tek basina calismiyor musun bi yerlerde arkadasindan felan borç al ya da kredi çek onla idare et
Maalesef işten ayrıldım iş arıyordum. Durmumu geç fark ettim
Denedim arkadaşlarımdan istedim hiçbiri veremezmiş
Kredi çekiceksin o zaman napicaksin yoksa dönmek istemiyorsan bi sure idare edip iş bulacaksın öyle odiyceksin bankaya borcu
Kredi daha önce çekmedimki risk almak istemiyorum ve yurt dışındayım nasıl kredi çekeceğim iş bulmak istersem nasıl bulurum
Risk almak istemiyosun ama paran yok yurt disindasin ama iş bulmayi bana soruyosun hayatimda yurt disini birak yasadigim sehri bile gezemedim parasızlıktan
Risk almayı seviyorum o yüzden bu durumdayım ama daha kötü bir duruma düşmekten korkuyorum aramızda çok fark yok bende senin gibiyim gitmeden önce İstanbulu bilmiyordum gitmeden gezip gittim ama buraya geldiğimde işler daha zorlu bir hale geldi hiç yakın biri yok bana. kimseden yardım isteyemem zaten ama isteyebileceğim biride yok görüyorsun işte arkadaşlarımı ailemde yok çok kötü hissediyorum :(
Adın e ile mi başlıyor acaba sanki tanıdığım birisin gibi geldi
E ile başlasa daha samimi mi olursun veya sevmediğin birine mi dönüşürüm
Herhangi bi değişiklik olmaz sadece merak ettim diyelim :)
Peki e ile başlayan kişiyi nereden tanıyorsun
Bu siteden tanışmıştık ama zaten o değilsindir ya siteye yillar sonra dönüp hesap açıyorum onda da ayni kişiyle tekrar karsilaşamam değil mi
Kaderde varsa tanışırsın falan 😅😄
Karşılaşırsın*
Isim tahmini alayım o zaman bakalım kaderde var mıymış
Hmm z ile mi başlıyor
Değil demek tahmin ettiğim kişi değilsin ya da belkide o sun cok kisiyle bulustugundan hangisi olduğumu hatirlayamamis olabilirsin
ya da senin adını bilerek söylemiyorumdur 🫣
Söylemessen nerden bilebilirim acaba 😄😄
Bilemezsin 😆😃
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ama yapma ya A var mı adında
Var iki ismin mi var
Pekii nerelisin
E m j r
Ama hile yapıyorsun
Bir soru sen bir soru ben
Tahmin edemiyosan gerek yok bisey dememe
Kübra
Emir değilim yanıldın neyse şu an zor durumdayım teşekkürler benimle konuştuğun için ^_^
Emir sin sanmamistim adim kubra değil
O zaman Ayşe falan mı bilindik isimlerden mi
Çok fazla kız ismide bilmiyorum ki 🥲
Burdan biriyleriyle görüştün mü salliyor musun su an
Birileriyle görüştümde ama normalde telefonda çok az vakit geçiren birisiyim
Adin ne peki
Ali
Ali sana tavsiyem en acilinden kredi çekmen başka türlü halledemezsin ben burdayken bile kredi kullaniyorum zorlaninca yapacak bir şey yok bu konuda risk almak istemiyorsun ama hayat böyle
O zaman hayatı değişeceğim falan mı diyeyim ne diyeyim 🫠😶🌫️kredi çekmek en son seçenekler arasında bile değil hem bilmiyorum bile
Sana teşekkür ederim adını bilmediğim insan 😃🙂
Parayı ne şekillerde bulacaksın ki kimse durduk yere vermez zaten bu yasta nasil kredi cekmeyi bilmessin 😄
Öyle deme çok yakışıklıyım :P
: P
Yakışıklı olmak durduk yere para vermeleri anlamina gelmez ajansa felan kayit olsaydin bari 😂
Ajansa mı nasıl kayıt olacağım? yakışıklı olduğum için şuana kadar para almadım diyemem 🫣😼
Ama dilencide değilimde ne bileyim almazsam üzülüyorlar kimseye vermedikleri şeyleri bana veriyorlar 😅 onları kullanmakta doğru gelmiyor 🫤 napalım hayat
Nasil almadim diyemezsin naptin ki simdiye dek
Yani hani güzel kıza para veriyorlarya oda kendini şey gibi hissettiği için almıyor ya bende almıyorum diyemem ama alıyorumda diyemem demek istedim 🤐😅
SHSJDKSKSLKD kafam güzelmiş lan o sıralar
Kusura bakma 😅