Babam annemi aldatıyor ondan nasıl intikam alabilirim?

Küçükken bu durumu ben mesajlardan yakalamıştım ama annem kardeşim küçük diye sabretmişti. O yaşımda babamın bize senelerdir etmediği iltifatları o kadına etmesi çok zoruma gitmişti. İki üç yıl sonra bize çok kötü davranmaya başlamıştı şiddet uygulamıyordu ama duygusal vs her kötülüğü yapmıştı. Sonra zaten gitti evden (o kadın için) ve her şeyi yüzüne vurdum ama bunun max 6 ay süren bir ilişki olduğunu söyleyip kadınla görüşmediğine dair yeminler etti ve bunu unutup dile getirmemem için istediğim her şeyi yaptı. Aradan birkaç sene geçti hala resmiyette evliler ama normalde ayrılar. Benim içime kurt düştü ve ben babamı bir uygulama aracılığıyla araştırdım. Erkek isiminde kayıtlı bir şahısla sık sık görüştüklerini gördüm numarayı araştırdığımda numara o kadına aitti. Kadın da evli ve çocuğu vardı ve bu ilişkileri kardeşim doğmadan önceye kadar dayanıyordu ve kadın babamdan yaşlıydı. Bunu babama söylediğimde yok görüşmüyorum babaannenin üzerine yemin ederim kıldığım namazın üzerine yemin ederim vb savunmalarında bulundu ama elimde her şeyin kanıtı vardı. Ben çok ısrar edince itiraf etmek zorunda kaldı. Zaten annemin umrumda bile değil ama bana senelerce göstermediği sevgiyi ve yapamadığı babalığı o kadına ve çocuğuna göstermesi, bizi onlar için senelerce sıkması, gözümün içine baka baka bana çocukmuşum gibi yalan konuşması çok zoruma gidiyor. Şimdi de bana haklıymış gibi duygu sömürüsü yapıyor. Ben hiç kadınla yüzyüze görüşmedim diyor (bende inanırım tabi). Kadından ayrıldım diyor (yıllar önce de aynı şeyi söyledi) ama telefon kayıtlarına baktığımda ne hikmetse gizli mesajlaşma uygulamalarına bakmış sırf ben göremeyim diye:)). Şimdi o ikisinden de intikam almak onları rezil etmek istiyorum napmalıyım. Hiçbişey yapmadan da duramıyorum çünkü onları mutlu olsunlar diye bırakmış oluyorum ve bizim ailemizin dağılmasına sebep olan kadınla asla mutlu olamasınlar istiyorum
Babam annemi aldatıyor ondan nasıl intikam alabilirim?