Hayatın yüklerini tek başıma omuzlamak ağır geliyor hayatımı kolaylaştıran kimsem yok ne yapmalıyım?

Öncelikle Allah rızası için dalga geçmeyin 39 Yaşındayım ilk eşimi 2017 de trafik kazasında 2. eşimi 2023 te kanserden kaybettim annem ve babam engelli kardeşim bir çocuğuyla eşinden boşandı başka alemlerde bu hayatta o kadar yalnızım ki evcil hayvanımdan başka yalnızlığımı paylaşacak hatta bir çay kahve içecek kimsem bile yok ailemin engelli olması ve kardeşimin boşanması sebebiyle onlarında maddi manevi hayat yükü de benim üzerimde birde kendi yaşadıklarım 2 kez dul kalmam falan hayatın yüklerini tek başına kucaklamak ağır geliyor yaşamımda hayatımı kolaylaştıracak toplu iğne ucu kadar destek olacak kimsem yok evlen demeyin henüz eşim öleli 1,5 yıl oldu ve yaram taze güçlü olmaktan yoruldum ne yapmalıyım?
Hayatın yüklerini tek başıma omuzlamak ağır geliyor hayatımı kolaylaştıran kimsem yok ne yapmalıyım?