Hayatın yükünü kaldıramıyorum?

Ailemden 750 km uzakta bir şehirde üniversitede okuyorum ve 2. senem. Ama hayat beni çok yoruyor, inanılmaz derecede güçsüz hissediyorum bazen kendimi. Sabahları kalkmak istemiyorum, olur olmaz şeylerde deli gibi heyecanlanıp kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyorum. Bilmiyorum psikolojik mi ama bazen kalbimin sıkıştığını hissediyorum. Annemi çok ama çok özlüyorum, okulu bırakıp hiçbir şey yapmamak istiyorum. Sadece uyumak istiyorum hatta mümkünse bir daha uyanmamak üzere. İnsanların yaptığı yanlış şeylere çok kırılıyorum çok kafama takıyorum. Mutlu olduğum anlar olmuyor mu, oluyor elbet. Ama hep kısa süreli ve yalnız kaldığımda yine aynı şeyleri hissediyorum. Biliyorum bu bir sorudan çok itiraf gibi oldu ama tanımadığım birileriyle paylaşmak istedim. Bu yaşta yordu beni hayat, iştahımı, neşemi aldı benden.
Not: Seneye ailemin maddi durumu iyi olursa okuduğum şehirde ev tutabiliriz ve annem yanımda olabilir. Lütfen dua edin her şey yoluna girsin. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hayatın yükünü kaldıramıyorum?