Kardeşim hakkında yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum çaresizlikten delireceğim?

Kardeşim küçüklüğünden beri normal biri değildi ama son yıllarda artık onu tanıyamıyorum
Ablam psikolojik ve özel sebeplerden dolayi unive geç başladı uzun sure evdeydi iki yıldir hukuk okuyor Belirli bir süre iyiydi ama sonradan okulla ilgili sıkıntılar yaşadı sınavlar çok zorladı gece gündüz çalışıyordu sosyal biri değildi ve genel olarak cok stresliydi Sonra okula gitmemeye başladı yapamayacağım dedi ona ailecek yardımcı olmaya çalıştık önerilerde bulunduk fakat ulaşamadık sürekli kulaklık takıyor bizi dinlemiyordu. Belirli bi süre sonra bizim evden gitmemizi istedi oysaki ablam yurtta yapamadigi icin biz onun icin baska bir sehre kendi evimizi kiraciya bırakıp annemin arkadaşının sağladığı evine taşındık maddi durumumuz iyi değil bi yere gidemezdik sonra ona hicbir engel tesvik etmeyip hatta evde tum konfor alanıni ona sunmamiza ragmen sirf gitmedigimiz icin sınavlara çalışmadığını
soyleyerek hergun eşyalarımıza zarar vermeye. hakaretler tehditler savurmaya basladi annemin bankalarına el koydu harcamalar yapti her türlü rezilliği çıkardı bu sırada kullandığı psikolojik ilaçları bıraktı annem çok yaşlı babamdan ayrı her yere başvurduk ama ilgilenmediler tedavi olması için ikna edemeyince eve yetkili bile cagirdik bir şey yapamayız dediler okulu bırakti hergun hayati bize zindan ediyor canına kıymakla tehdit edip iftiralar atmaya başladı beni intihara şevk ediyorlar istismar ediyorlar diyor bağırıyor komşular rahatsız kapılar kilitli odaya kendimizi kapattık sırf iletişim kurmamak için
Tepki gösterince rezillik çıkıyor susunca uzak durunca keyfiniz yerinde diyip daha çok bileniyor hepimizi olanlarin sorumlusu düşmani belledi allah aşkına yardım edin artık dayanmıyorum annem hasta olacak psikolojik olarak dayanamiyorum. Kimse mağdur olmadan tedavi olmayı reddeten bir insana ne yapmak gerekiyor nereye başvurabilirim?

Kardeşim hakkında yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum çaresizlikten delireceğim?