Kardeşime yardımcı olamıyorum ne yapmalıyım bir yardımcı olun?

geçen sene ailemi kaybettim kazada. Kardeşim 10 yaşında kız. ailemdeki tüm büyüklerim onun üzerine titriyo şu anda bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama daha demin yatağında kalktı annemle babamı sayıklamaya başladı. içim gerçekten burkuldu dayanamadım. onun yanında ağlamamak için herşeyi yapıyorum ama bu sefer dayanamadım. bir ara tam alışırmış gibi oldu ama sn zamanlarda tekrar başladı. işten çıkınca her günümü onunla geçiriyorum. istediği herşeyi yapıyoruz. Ama bir anne babanın yerini asla tutamıyorum. Nasıl bir yoldan gitmeliyim bu duruma alışması için. Lütfen acil yardıma ihtiyacım var
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Birbirimizi tanımıyoz ama en yakınımdaymış gibi dua edip yardımcı olamaya çalıştınız. çok teşekkür ederim hepinize. Kardeşimi ikna ettim. yarın şehir dışında bir pedagoga götürcem onu. umarım bu sefer onun tam olarak ne düşündüğünü anlayabilcem. hepinize ne kadar teşekkür etsem az gerçekten. Allah hepinizden razı olsun... İyi ki varsınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ayrıca önemli durumlara saçma salak yorumlar yapan ve siz aşağıladığınızda utanmadan ukalaca cevap veren arkadaşlar görürseniz onları hiç iplemeyin onlardan ne köy olur ne de kasaba. Siz size ciddi cevap verenlerle ilgilenin. iyi akşam...
Kardeşime yardımcı olamıyorum ne yapmalıyım bir yardımcı olun?