Kardeşim katil olmak istiyor neden?

Evet değerli forum ben bu manyaklık abidesi ile 2 kelam edemiyorum 3 lafından 2 si kan vahşet ölüm niye diyorum dünyalarımız ayrı diyor buna iphone 13 almıştım kafasında parçaladım sinirime ben daha eski bir cihaz kullanirken kardesim en iyisine layık diyip onu yapıyorum kardeşimse yoldan çıkmış ben 20 o 13 yaşında ergenlik falan değil bu sohbet ederken kahkaha atiyorken bi anda ağlamaya mutsuzluğa dönüyor iş evin içindeki lanet gibi yani son 3 aydır yanına dahi yaklaşamıyorum tekme yumruk dalıyor ana avrat sövüyor lan sen kızsın dimi ne bu öfke ne bu celal mafoldum maf biraz önce motorsikletimle ufak bir kaza geçirdim bi geberemedin sende diyor ağlayacak seviyeye geldim normalde 4 koldan hasımlara sahip olan bi insanım hiçbirinin ettikleri bu çocuğun lafları kadar koymuyor bana çare bulalım forum delimi manyakmı ne bu ben iyi davranıyorum sinirlendiğinde bile alttan alıyorum gene olmuyor motorumu bile kıskanıyor benim lan al sür mahallede diyorum senin rezil motoruna kalmadım diyor evi ayiricam zaten mayis gibi artik yeter yani 13 yasinda falan ama anlasamiyoruz ayni odada kardesime hasret yaşıyorum ben çok üzücü ve zor bi durumdayım forum yardimlarinizi bekliyorum teşekkür ederim
Kardeşim katil olmak istiyor neden?