Bayadir yıllardır böyle düşünüyor 17 yaşında şu an psikolojik ilac kullanıyor o yüzden MSÜ sinavlarina falan asla giremez.
Ama uzman çavuş olabiliyor galiba ondada uzmancavusluk çok zor yapamazsin diyor annem. Yapmak istemiyorum ki zaten şehitlik için gidiyorum şu ahir zamanda yaşayıp ne diye dünyevi zevklere kapilayim benim için insanlık Osmanlı kurulduktan sonra bitti ben Osmanlı torunuyum falan diyor. Dışarıda bu geçen yıllarda okuduğu lisenin yakınlarında biri havaya 6 7 el kuru sıkı silahla ateş etmiş yakınındakiler kaçıp gitmiş kardeşim tepki vermeden yoluna bakmis ve çok soğuk yani kendisi dövüş ile uğraşıyor çok riskli davranıyor 15 yaşındayken bir tane cocukmu ne kalıplı olduğu için kardeşimi bicakla korkutmaya çalışmış biraz üstüne yuruyup küfür etmiş gitmiş bilmiyorum kendisi yaşadığı her olayı anlatan biri ne oldu ne gitti falan. Geçen abdulhamid hakkında konuşuyordu gözleri ağlamaklı oldu sizce normal mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşinin ruh sağlığı iyi veya kötü diyemicem ama bende şehit olmayı isterim.
Psikolojik ilaç kullanan asgari bir personel olamaz şimdi ergen büyüdükçe aklı basina gelr
geçmişte kullanmıştım alırlar mı utangaçlık için
Psikolojik ilaç kullandın bizzat kendin doktara muayene olduysan artık zor vücuttaki cizik uzaktan belli ise ondan bile eliyorlar
Perşembe günü gidecem 2018-2019 psikiyatri muayene olmuştum ilaç vermişti aile hekimi gittim hastane sevk edildi bakalım ne diyecekler
Ergenlikle ne alakası var ki kendisi 4 5 yaşında namaz kılmayı bilmese bile namaz kılardı küçüklüğünden beri hiç kimse ile arkadaşlık kurmuyor kızlarla sürekli mesafeli konusuyor
bende asosyal biriyim
Ergenlik şudur çok duygu durum değişikliği olur ne istediğini ne yapacağını tam bilmez aklı basina ilerki yaşlarda gelir namaz kılıyorsa ne güzel ilerde fikir değiştirir bilemeyiz ateist olur suanki istekleri yaptiklarını kabul etmeyebilir kizlarla mesafeli diyorsun ilerde çapkın olur şimdi karakteri olusma zamanları
Kanka çocuk 18 yaşına girecek nasıl ergenliğe yeni girmiş oluyor 18 yaşında milletin çocuğu oluyor
Anne baba olanlar var 18 19 yasinsa
Sen kaç yasındasın
Kardeşin otizmli ve psikolojik ilaç kullanan birisi uzmanı geç sözleşmeli er bile olamaz