Richard Ramirez diye bir manyak seri katili seviyor kafayi yemiş, satanist şeytana felan tapiyor ne yapacam ben nasil biraktiririm? Bide bana diyor sadece ben değil yabancilarda baya seviyor hayranlari çok var diyor
ramirezi bende seviyorum. özgün bir karakter. yakalanmaktan korkmayan birisi. bu kadar rahat tavırlar içerisinde olmasaydı öldürdüğü kişi sayısı en az 10 kat daha artardı. adam yüzünü gizlemiyor, yüzünü gören kişiyi öldürmeyebiliyor. cinayet işlediği yerde yemek yiyebiliyor. bu kadar rahatlığa yakalanması çok normal. yani pek akıllı bir tip değil. allahtan öyle, değilse dediğim gibi adam sadece yaşlı genç çocuk, erkek kadın demeden öldürüyor t*cavüz ediyor. erişkin kadınları şeytana taptıklarını söylemezlerse öldürüyor. erkekseler her halükarda ölüyorlar. kadınların en azından yaşama ihtimalleri var ama bazılarını ise hiç konuşturmadan öldürüyor. yani çok rastgele, ikincisi her gece 2 cinayet işliyor. burada da açık veriyor polis bir cinayet haberi alınca hemen tetikte oluyor başka bir yerden gelecek habere. yani ilginç bir karakter cidden. üstelik böyle korkunç birinin bu kadar rock yıldızlarını andırması da beklenmedik bir şey. haliyle kadınlar özellikle de mazoşist ya da saf tipler hemen aşık oluyorlar. kadınlar da böyle satanizm sadizm tarzı şeyler daha yaygın benim gördüğüm kadarıyla. o yüzden kadınların böyle karakterlerden hoşlandığını görmek beni şaşırtmıyor.
Richard o kadar kişiyi öldürdü, tecavüz etti, leş gibi koktuğu ve yemek artıklarını bile yediği zorbalık ettiği insanlarca söylenen bir şey buna rağmen nasıl sevebiliyor bende anlamış değilim.