Nişanlımın teyzesi beni delirtecek?

nişanlımla 5 senedir sevgiliydik ve Ağustos ayinda nisanlanmaya karar verdik ben universite son sinif ogrencisiyim yaza dugunumuz var ve son sene yurttan cikip nisanlimla yasamaya karar verdik (dini nikahimiz var) ailelerimiz de durumdan haberdarlar. benim kendi ailemle pek aram yok sevgilimin ailesiyle de 3 ay kadar once tanistim neredeyse herkesi tanidim beni kimse rahatsiz etmedi ama sevgilimin teyzesi bir baska. surekli sevgilimi ve beni ariyordu. birlikte misiniz, nereye gittiniz bugun ne yediniz diye gun icinde defalarca arayip mesaj atiyordu ve benim dedikodumu yaptigimi ogrendim insan icinde ben yokken acaba o kiz yigenime ne yemek yapiyor yoksa yapmiyor mu ac mi kaliyor gibi sorular sormus sevgilimin ablasi da o kadar merak ediyorsan git yigenine sen yemek yap demis. kadin ciddi anlamda manyak sevgilimle Şu an kiradayiz beni darliyor neden aile apartmanina tasinmadiniz diye surekli anneme aileme laf sokuyor ve hatta gecenlerde bana senin annen neden gidip gelmiyor insan kizini bi merak eder dedi nisanlimin hatrina bir sey demedim en son yilbasi gecesi sevgilimi aradi o gece alkolluyduk ve kadin telefonda beni azarlamaya basladi buyuklet aranir sorunur yilbasi kutlanir nisanlimin annesini ara hic mi bir sey ogrenmedin dedi. ertesi gun yine boyle mesajlar atinca kadini engelledim cinnet gecirdim resmen sevgilime de dedim ki o teyzene soyle benimle muhattap olmasin nisanlimin annesini falan aradim akrabalarina soyledim dun de nisanlimin kuzrninde otururken instagramda payladyigimiz hikayeyi gorup cat kapi geldi bende hic yuzune bakmadim ofladim falan sonra kadin gitti ama nisanlimda durumdan cok rahatsiz onu da surekli ariyor su iste calisma bu isi yapma evdemisin neredesin diye 25 yasinda adami darliyor ben bu kadina ne yapayim bakislari bile beni cok rahatsiz ediyor surekli beni suzuyor ben 22 yasindayim kadin 50 yaslarinda fiziksel olarak engelleri var kendini de kotu hissetmesin istiyordum ama Şu an banane hissetsin diyorum bana bi akil verin soktugu laflari da nisanlim yokken sokuyor o gelince melek gibi davraniyor. sunu da belirteyim nisanlimin annesi gercekten pamuk gibi bir kadin bizi asla rahatsiz etmez , bir keresinde bu teyze beni nisanlimin annesine (kardesine yani) sikayet etmis mesajlarima cevap vermiyor aradim bakmadi diye nisanlimin annesi de demis ki onlar genc ister bakar ister bakmaz demis her seye cok karisiyor bizi yonetmeye calisiyor resmen nisanlima da beni sikayet etti mesajima bakmadi diye nisanlimda ister bakar ister bakmaz demis ama o da teyzesini genel olarak alttan aliyor rahatsiz olmasina ragmen her dedigine tamam diyor cunku nisanlimin uzerinde cok emegi varmis nolur buraya kadar okuduysaniz bi akil fikir verin deliricm.

Nişanlımın teyzesi beni delirtecek?