6 aylık hamileyim. Esim görev için başka şehirde 1 aya gelecek inşallah. Kayinvalidem ilce de oturuyor. Aradı kızım sana geleyim 1 hafta felan dururum dedi. Bende müsaade ettim tabi. Gelsin benim için de iyi olur beraber vakit geçiririz. Her neyse kaynim bırakacaktı kayinvalidemi ben o bırakır gider diye düşündüm ama 1 hafta boyunca o da ben de kalacakmış. Yani kaynim niye kalıyor anlamiyorum. Kayinvalidem gelsin kalsin hiç sorun değil ama kaynim varken rahat bile olamam ben. Bunu kayinvalidemin düşünmesi lazımdı. Hadi kayinvalidem düşünemedi kaynim demeliydi ben kalmayayım gideyim diye. Yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılBiraz düşüncesiz hamilesin bu arada ben 5 aylığım evde eşim hariç bir erkek varken bende rahat edemem yani kayınvalidenin düşünmesi gerekirdi bence samimiyetin varsa güzelce söyle ona hamile kadının anı anını tutmuyor adamın da düşünüp gelmiyim bende diyecek bir inceliğe sahip olması gerek ama odun demek ki😏
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBöyle bir durumda kayınvaliden söylemeliydi sana kaynınla geliyoruz o da kalacak bir ihtiyaç olur hal eder diye
Direk böyle gelmesi ve kalması doğru değil
En azından kaynın kadın hamile rahatsız olur kalmamda gitsem daha iyi olur diyebilirdi
Onlar şu düşünce de olmuş olabilir sen hamilesin Allah göstermesin bir sorun olursa en azından evde bir erkek var yardımcı olur bize diye düşünmüş olabilirler00 Yorumla
1 yılAbartmiyorsunuz elbette. Çünkü en başta söylenmemiş. Oğlumla birlikte gelelim kalalım dahi dememiş. Surpirzz diye gelmişler. En başta onemsedikleri ve saygı duymadiklarinin göstergesi. Anlıyorum sizde eşinize söyleyerek huzursuzluk çıkaran, şikayetçi sıfatında görünmek istemiyorsunuz. Ama bu durum sizi üzer. Siz doğru bilip doğru düşündüğünüzü uygulayin
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılUmarım yapacağın doğum güzel geçer ortada bir düşüncesizlik varsa buna tek tarafın diyemeyiz hem kayınvalidenin hem kaynının bence bu düşüncesizlik özellikle hamile bir kadın yani kendini sıkmamalı evin içinde rahat olmalı evde bir erkek varken bunları yapabilmek pek mümkün olmasa gerek
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
50Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 1 yılabartmıyorsunuz bence.
00 Yorumla Kaynım kişisi kimdir bilmiyorum. Kayın - kayınço sıfatını taşıyan bir akraba duymuştum; o olsa gerek. Ve anladığım kadarıyla er kişi.
Elti, dünür, görümce... Bunları da bilmem. Yalnız görümceye dair bir fikrim var; gelin ile karşılıklı oynuyorlar düğünlerde. Türkü öyle söylüyor...
Neyse...
Ayıp etmiş kayın adam. Hamile bir kadın... Hamile olmasa da, neticede kadın. Tetikte ol, bir telefonuna koşacak kadar hazır ol, gerekirse kapısında yat.
Gidip huzursuz etmek yahut külfet olmak nedir?
Kınım kınım kınıyorum. Kınnnnnn kınnnnnnn. Tamam, kınadım. Çekilebilirim.
40 YorumlaEvet burada haklısın evde bir erkek varken çok fazla rahat edemezsin burada biraz düşüncesizlik olmuş ince düşünememişler senin rahat edebileceğini rahat edebilemeyeceğini ne yazık ki ölçüp tartmadan ani bir karar vermişler Evet burada Kayınvaliden düşünmese de erkek olarak bir Kaynın düşünmesi gerekiyordu
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı. Aranızda kaç yaş var kaynınla belkş seni kendi kardesi givi gördğgğ için onlarda sorun olmaya bilir yanı yanlış bi düsünce içinde olmadıklrında sorun görmemis olabılırle abla kardes gibi düşündükleri için
25 Yorumla
Soran1 yıl23 yaşında ɓende 26
Soran1 yılBen içinde fesat bir düşünce var felan demiyorum zaten ama ne kadar esimin kardeşi de olsa bir erkek sonuçta. Yani evde rahat olamam ki ister istemez
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır sonuna kadar haklısın ilk evligimde kaynım gelir aylarca bizde kalırdı nefret ederdim ama bu nefret misafir sevmemezlikten değil tesettürlüyüm rahat rahat davranamıyordum ayrıca öğlene kadar yatıyordu bizimle kalkıp kahvaltı yapmıyordu beyefendiye ayrı kahvalti hazirlaniyordu o zamanki evli olduğum şahıs öğretmendi o okula gidiyordu Ben yalnız kalıyordum canım sıkılıyordu bütün gün öküz gibi yatıyordu sen haklısın kaynananın dusunmesi lazim
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGelip gelmemesi önemli değil ben rahat edemiyorum mesele o sabahtan akşama kadar öküz kadar gibi yatılmaz
Cevap sahibi1 yılAslında bunu başımızdaki kocaların düşünmesi lazım
1 yılSonuna kadar haklısın bu konuda. Eşin evde olsa da gelse yine bir nebze bu arada ama kadınlarla işi ne? Sen hamile bir kadınsın ayrıca rahatın önemli şu an. Sürekli evde bir erkek var diye çekinerek yaşamak çok zor...
10 Yorumlaheleki testturluysen biraz zorlanabilrijsn. evde surekli kapali gezmek hamilelik bunalımı ves. bu doğru bir davranış değil.
namahrem acisindan. destekli oliyor kostekmi oluyor belli değil ayrıca.. kac yasinda kadin anlamiyormu.. kocana anlat.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yılAbartmıyorsun, haklısın bu konuda. Eşine mesaj yazıp rica et, uyarsın kardeşini veya annesini. Eşin evde yokken kaynının orada kalması doğru değil.
30 Yorumla
1 yılKaynımla kayınvalidemle kayınbabamla aynı evin içinde yaşadım iki buçuk sene bir de kızım oldu sürekli emzirirken beni gördü kaynanam bana gelince bir şey olmaz diyordu kendi oğluna gelince örtün girmeyin o odaya diyordu ah neler çektim neyse bacım sen eşine söyle hiç alttan alma rahatsız olduğunu belli et etmezsen tepene çıkıyorlar
00 Yorumla
1 yılYa Allah aşkına çok sinir oluyorum hamile kadın ne diye gelip yoruyorsun iki kadın baş başa neyse yemeği yatması osu busu şusu gerçekten çok büyük düşüncesizlik
Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah bitanem yorma kendini eşine söyle böyle durumlardan rahatsız olduğunu anlayışla karşılayacaktır 🤍00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılöncelikle rahat bir doğum diliyorum. belki de hormon yükselmesinden dolayı biraz hassas düşünüyorsun ama bana kalırsa kaynının bir hafta sende kalmasında bir sakınca olmamalı. ailesiniz sonuçta
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
1 yılMecbur o evde yemek hazırlayamaz bir daha git gel yapmamak için o da geliyor. düşünmez ki seni kendi oğlu yanında ona bakar. aynını yaşadım 16 yaşında kaynımda kaldı bir ay yanımızda
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılHayır abartma yok siz haklısınız bu konu da. Olur mu öyle şey ya...
30 Yorumla Onlar bunu rahatsız edici bulmuyor olabilir her aile farklı. Sen eşine söyle durumu o gerekeni yapsın.
10 YorumlaYahu bunu kocana şöyle oda kardeşine ve annesine desin uygun değil kalması diye kocan yokken kaynin kalamaz dinen de uygun değil.
10 Yorumla
1 yılHayir abartma yok cok haklisin kayinin kalmasi cok yanlis ustelik esin evde yok bence kaynananla konusmalisin rahatsiz oldugunu acik bir sekilde soyle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO kadar haklısınız ki...
İnsan eşi ya da çocuğu olmayan bir erkekten fazlasıyla rahatsız olmadan duramaz.
Sanırım Kayınvalideniz kendi evladı olduğu ve ona güvendiği için böyle bir karar kıldı, sorun sizde değil, Kayınvalidenizde.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumları okudum birde yaslarinizda hemen hemen aynı kesinlikle haklısınız belki senden epeyce büyük olsa ya da küçük olsa bir şey olmazdı ama mantıklı gelmedi bana 26 yaşındaki erkegin yengesiyle kalması ve dikkat et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSen haklısın bu konuda ona bakmak zorunda değilsin kaynana yeterdi sadece yanlız kalma diye çok saçma olmuş erkek olmaz gelinin evinde eşin yokken
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşinsen ayrılamamış peşinden gelmiş nasıl bi bağları varsa ve bi yandan rahatlaeına şaşırıp kalıyor insan seni kızı gibi görüyor ya da rahatlığından (genişliğinden) geliyor. Eşine söyle ya da kaynana anlayan birine onları uyarsın.
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKayın valide ile kaynana aynı şey değil mi, anladım orasını sen nereyi anlamadın yardımcı olamam ama çattık ya
- 1 yıl
Ya ne bileyim çok karmaşık, madem kayınvalide ile kaynana aynı niye başka kelimeler türettiniz :D Elti diye bir kelime niye var çok saçma? Ayrıca kayın ne? Kayınbirader olmasın o. Hem kayınvalidenin eşinden bahsetmiyor ki, ona ne deniyordu ya heh kayınpeder, kayınbaba falan. Yani eşi gelmiyor sen yanlış anlamışsın.
Cevap sahibi1 yılKarmaşıkmdeğil kafan yerinde değil bence istesen anlarsın saçma bulduğun konuları ve kafa karışıklığını başka yerde düzelt ben sana yorum yapmadım
Cevap sahibi1 yılKendi gibi ml ml yorumları var
Cevap sahibi1 yılGit msllıklarını başkalarına uygula ben sana yorum yapmadım ilgi düşkünü gelmiş yüz veren yok tabi bana bulaşıyor ileri zekalı seni daha fazla konuşma benim yorumuma yorum yapma sana yazan yok
Cevap sahibi1 yılKemik de atmadık ki gelesin anlamadım ya benimle benim yorumlar ne derdin var atlıyor açmış gibi ilgi veren yok demek ki
Kalıcak idare ediceksin buda misafir sevmiyor ne rahatsız etcek köşeye mi sıkıştırcak adam seni hey allam ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Haklısın kuzu sen enseye şaplak... Yapmışlar bidaha müsade etme rahatsızım de yasa belli et rahatsız olduğunu anlarlarsa.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılİyide anne kalması doğru güzel düşünceli de erkek kardeş kalması pek doğru değil neden kalıyor ki ayrıca kayınvaliden neden baştan dememiş?
00 Yorumla
1 yılMuhtemelen seni yalnız bırakmamak için gelmişlerdir.
Tek kişi yerine 2 kişi daha çok aile gibi hissettirir diye.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKabalık bu ve yersiz ne alaka zaten oturup kalkamıyorsun o aylarda ben misafirlikte biraz fazla durunca rahat edemiyorum bende 4 aylık hamileyim Allah yardımcın olsun bunu konuş jayınvalidenle rahat edemiyorum anne karnım başka zaman gelsin de
00 YorumlaKaynım demek kardeşin demek yani kendi kardesinle aynı neden rahatsız oluyorsun? şu düşünceleri atın artık yaa sonra ayrmcılık dışlama diyorsunuz
01 Yorumla- 1 yıl
Bunlar senin uydurmaların ne olursa olsun haramdır. Kız rahatsız hissedebilir haklı
- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın. Eşine de söyle. Sen direkt söylersen yanlış olur.
03 Yorumla
Soran1 yılHenüz soylemedim eşime ama kardeşin kalmasın felan da diyemem kendisi derse olur yoksa ben demem yani
- 1 yıl
Orada olduğunu söyle
Soran1 yılAynen söylerim
- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılBunu kayınvalidenin değil kayninin düşünmesi lazım.
10 Yorumla Evde bir erkek olsun düşüncesi ile kalmıştır, hamilesin acil bir şey lazım olur diye.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılGelse bile 1 gün tek kalmalıydı, biraz düşüncesizmiş
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Eşine söyleyebilirsin mesela bu konuyu, söylediysen o ne diyor?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok büyük ayıp etmiş, ben olsam açık acık söylerim. Sende söyle bence hamilesin hemde ayıp yani
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHayir abartmiyorsun evde ustune başına hep dikkatli olman lazım eşine söyle
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın. Kaldı ki eşin de yok. Uygun değil kaynının kalması
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır haklısın ve bence bunu düzgün şekilde söylemenin bir yolu vardır
00 Yorumla Niye rahat olamıyorsun ki? Kayinvalide düşünmemiş olabilir sen söyle gitsin beyefendi
00 Yorumla
1 yılEvet sen haklısın kanka onun kalması saçma olmuş
01 Yorumla- 1 yıl
Ya da sen haksızsin ya yicek mi sanki seni çocuk abisinin evi tabi gelicek
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılsen doğal olarak az abartılı olsan da haksız valide d
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılSen haklısın bunu kayınvaliden ve kaynın düşünmeliydi. Kaynın tek başına kalmaya korkuyor galiba 🤭
00 Yorumla
1 yılYas farkınız çoksa yani kaynın senden çok küçükse sorun olmaz ama yakın yaslardaysaniz bence etik değil sorun kaynananda gelin rahat edemez sen evde kal demesi gerekirdi
11 Yorumla
Soran1 yılBence de öyle demesi gerekirdi
Eski nesil sizi rahatsız ettiğini düşünmüyor hatta destek olduğunu sanıyor fakat özel alanınızda özellikle de hamile iken rahat etmeniz önemli. Bence bunu eşinizle paylaşın, onun ailesini uyaröası daha uygun...
10 YorumlaKocanın bunu kabul etmeside çok saçma
Evli bir kadın ve hamile , kaynının gelmesi hiç uygun değil çok düşüncesiz davranılmış
Bence canım sen eşinle açık açık konuş bu konuyu o seni anlayacaktır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaynın kaç yaşında kalmasına izin verme deki anne hamileyim rahat olamam o eşim gelince davet ederiz gelir de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYakın mesafeden geliyorlarsa sen haklısın. Hamile halinle kalk hizmet et bide şimdi. Hadi kayinvalide ile güzel geçerde kaynından çekinir insan.
00 YorumlaBence çok haklısın üstelik hamilesin onların biraz düşünceli anlayışlı olması gerekirdi yersiz bir hareket olmuş bunu güzel bir şekilde eşinle paylaşman daha doğru olur en azından sonrasında tekrarlanmaması için
00 YorumlaYa belki kadın tesettürlü evinde sürekli başörtüsüyle gezmek istemez
Ayrıca hamilelik yani uzanmak yatmak ister rahat giyinmek ister kaynindan cekinmesi normal hele yaşı büyükse10 YorumlaÇok saçma düşünüyorsun ben 19 yaşındayım eşim 28 yasinda aynı böyle kayınvalidem ve kaynım geldi eşim şehir dışında 2 haftalığına. Kaynimda 23 yasinda. Dün geldiler ben sorun etmedim yanj
04 Yorumla- 1 yıl
O yaşta neden evlendin
- 1 yıl
Esin cok büyük ama herhalde o okulu bitirdi garip olmuş ne diyim
1 yılBana düşüncesiz geldi kayınvaliden sonuncta kocanın kardeside olsa onun yavrum sen gelme demesi lazimdi
10 Yorumla
1 yılYa çok saçma rahatsız olmakta haklısın niye bu kadar dusuncesizler anlamıyorum erkeklerde bişeye karışmasın yeter
00 YorumlaHaklısın. Kayınvaliden tamam da kaynının ne işi var orada? Hem kaynın hem de kayınvaliden düşüncesiz.
00 Yorumla
1 yılİkisi de düşüncesiz bence kaynin me oluyordu eşinin erkek kardeşi demi ne hakla kocan yokken sizde kalıyor yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKalmamalı, hele ki sen gebeysen hiç kalmamalı, uygun olmaz kalması
137 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle. Yani bunu kendilerinin düşünmesi lazimdi
Cevap sahibi1 yılKayın kaç yaşında
Soran1 yıl23
Cevap sahibi1 yılEşine söyle bence, eşin annesiyle konuşsun ve güzel bir dille bunun önüne geçsin
Soran1 yılBakalım, söyleyecegim
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın kaç
Soran1 yıl26
Cevap sahibi1 yılDaha önce hiç ondan rahatsız olacağın bir durumla karşılaştın mi
Soran1 yılHayir karsilasmadim
Cevap sahibi1 yılBırak belki 1-2 gün kalıp kendisi de rahatsız olup ayrılır evden
Soran1 yılBelki de. Zaten ben bisey demem kal ya da kalma diye
Cevap sahibi1 yılÇalışmıyor mu kaynın, tüm gün evde olmaz herhalde
Soran1 yılÇalışmıyor şuanlik
Cevap sahibi1 yılTüm gün evde durmasın ya, çok rahatsız verici olur
Soran1 yılBunu işte kendilerinin düşünmesi lazımdı. Ben kal ya da kalma diyemem
Cevap sahibi1 yılBunu eşine söylediğinde eşin bir şey demedi mi? Yani annen ile kardeşin gelip bizde kalacak dedin mi eşine
Soran1 yılDedim o da kardeşimin kalmasına gerek yok dedi. Belki de annesiyle konuşur bugün bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBöyle dediyse konuşur, çok takma kafana
Soran1 yılAynenn bakalim
Cevap sahibi1 yılİlk gebeliğin mi
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılHeyecan var galiba 😊
Soran1 yılEvet var tabii fazlasıyla
Cevap sahibi1 yılMümkün olduğunca eşinin yanında olması lazım
Soran1 yılÖyle tabii
Cevap sahibi1 yılEee ne zaman geliyorlar kaynananlar
Soran1 yılPazartesi geliriz dediler
Cevap sahibi1 yılDaha var, kaynın belki vazgeçer
Soran1 yılBilmiyorum belki de
Cevap sahibi1 yılKaynınla aranız nasıl, samimiyet var mı aranızda
Soran1 yılAramiz normal. Yani ne çok samimiyiz ne çok uzak duruyoruz. Normal sekilde
Cevap sahibi1 yılKendisine gelmemesi gerektiğini güzel bir dille anlatsan yanlış anlar mi
Soran1 yılYa şimdi ben bisey demek istemiyorum. Gelsin ya da gelmesin diyemem. Şimdi gelmesin desem bi yanlış hareketi mi oldu felan derler böyle düşünmelerini de istemiyorum
Cevap sahibi1 yılAma tedirginlik de gebeliğin için iyi değil
Soran1 yılEvet iyi değil tabi ama şu an yapacak biseyim de yok
Cevap sahibi1 yılHayırlısı olsun diyelim
Soran1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılBence haklısın rahatsız olabilirsin hele kapalı bir bayansa evde sürekli tesettürlü dolaşmak istemiyor olabilirsin. Eşin yokken gelmesi de çok hoş değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılkayın ne oluyo kocanın erkek kardesımı
11 Yorumla
Soran1 yılEvet kocamın erkek kardesi
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı tipten bende de var Allah kurtarsın böyle kaynanalardan bizi , benciller görgüsüzler , hata senin ama hiç kabul etmeyecektin böyle dilden anlıyor bunlar
00 YorumlaHaklısın anne kuzusu olanilir mi kaynın kaç yaşında
00 Yorumla
1 yılSöyledinmi sen bunu eşine veya kayınvalidene ne kadar ar damarı çatlamış insanlar var
00 Yorumlaİftiraya ugrarsin bacim ne kaynanaya ne baska birine guvenme
00 YorumlaKaynının sende ne işi var söyle rahatsız oluyorum diye.
00 Yorumla
1 yılÖnceden uyarmalıydın sadece sen geleceksen gel kal diye.
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem