Benimle aynı duygular yaşayan var mı nasıl başa çıkıyorsunuz?

• Ben diş hekimliği son sınıf öğrencisiyim. Uzun zamandır yurtta kalıyordum ama yarıyıl tatili nedeniyle evime geldim memlekete döndüm. Uzun zamandır üstünü kapattığım duyguları tekrar yaşadım az önce sinirlerim bozuldu.
  • Ben kendi yurdumda sınıfımda olsun hocalarım tarafından hep örnek gösterildim arkadaşlarım bana hep hayret eder ve birçoğu benden ilham aldığını söyler korkularının üstlerine bazen benim sayemde giderler. Bende kendimi gerçekten çok seviyorum kendi içinde çok huzurlu bir insanım her sabah erkenden kalkar hayallerim için çalışırım. Aynı gün içinde bin tane işi hallederim.
  • Bu yıl tek başıma İngilizcem bile olmadan 3 tane ülkeye gittim ilk defa yurt dışına çıktım. Turla falan da değil bindim ve gittim her şeyimi kendim ayarladım. Bir bucuk saattir annemle kavga ediyoruz. Beni ne mutlu ediyorsa tek tek eleştirdi kendimi apt. l gibi hissediyorum. Bu eve gelmeden önce dünyanın en mutlu insanı en huzurlu insanı gibi hissediyorken şu an kendimi bütün ömrünü boşa geçirmiş bi m. l gibi hissediyorum. Bu zamana kadar arkamda olduğu tek bir konu olmadı tek bir konu ya kafayı yemek üzereyim çok kötüyüm:(
Benimle aynı duygular yaşayan var mı nasıl başa çıkıyorsunuz?