Duygu karmaşaması yaşadığınız oluyor mu? Böyle bir durumda doğru yolu nasıl buluyorsunuz?

Oluyor. Hislerimi netliğe bağlamak kolay değil. Ben şu an ne hissediyorum, ne hissetmiyorum karmaşasını yaşıyorsam Allah bana kolaylık versin. Doğru yol kendiliğinden gelip beni bulursa iyi. Aksi halde o yolu bulamam.
Evet bazen çok oluyor.
Ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilemiyorum.
Ama eğer bu karmaşada içime bir huzursuzluk geliyorsa anlıyorum ki o her neyse ondan uzak durmam gerekiyor.
Bir şekilde bana doğru yolu gösteriyor o içimdeki huzursuzluk.
Çünkü anlıyorum ki ruhum istemiyor.
O şeyden uzaklaşmaya başladığım zaman eğer bana bir rahatlık geliyorsa, anlıyorum ki doğru yoldayım.
Dönmüyorum geri devam ediyorum uzaklaşmaya.
Rica ederim. ❤️
Zaman zaman böyle dönemler geçiriyorum. Zıt duyguları aynı anda yaşamak gibi. Bu bence her insanın başına geliyordur.
Cevap
22Cevap
Yalnız kalıyorum tamamen yalnız kapanıyorum. Düşünüyorum iyice sonra da duygularımı siliyorum bana yanlış yaptırıyorlar.
Zamana bırakıyorum duygular yoğunken karar almamaya gayret ediyorum.
Hayır kararlıyım her zaman
Duygularim nettir genelde.. Tanimlamakta zorlanmam..
Kalbimle aklımın arasındaki köprüde bazı konularda savaş çıkabiliyor. Aklım bu konuda doğru yolu buluyor.
Oluyor. O an tepkisiz kalıp ortamdan uzaklaşarak kendine zaman ayırıyorum veya uyuyorum. Sonra sakin kafayla düşünmeyi tercih ediyorum.
Yaşadığım anlar oluyor. Çünkü duygular birinine girince, beyinde şaşırıyor. Hangisine ne tepki vereceğini.
Güzel kadınlara zaafım var o zaman duygu karmaşası yaşıyorum
odama kapanır müzik dinliyorum ama genelde sinirli hissederim
Kendimi birseylerle mesgul etmeye calisiyorum kafami baska yere veriyorum gibi gibi..
Çoğunlukla.. İnişli çıkışlı ruh hallerimden mütevellit
Evet, çok sık olmasa da oluyor. Bu durumda kafamı toplayıp mantığım ile hareket ediyorum.
Iıı sanırım hayır çünkü çok bir şey hissetmediğim için hislerimin karışması da mümkün olmuyor.
Kafam ne kadar karışık olsada hiç bir zaman duygu karmaşası yaşamadım. Duygularım nettir.
Öyle bir durumda ablama sığınıyorum. Filozoftur kendisi 😄
Biraz düşünmek lazım diyeceğim ama duygular işin içinde olunca insan mantıklı davranamiyor
Kendi kendine geçene kadar kimseyle tartışma kimseye söz verme 😂
genelde bu karmaşa mantık ve duygular arasında oluyor bende ve genelde duyguları seçip başımı belaya sokuyorum, üzülüyorum sonunda,
Sık sık olan bir durum. İçime kapanıyorum ve kendimi dinlemeye çalışıyorum.
Çok fazla oluyor, en yoğun hissettiğim duygunun peşinden gidiyorum genelde
Bizim sınıvta iki adet duygu vardı ve duygu diye seslenince ikisi de bakardı saylır mı 🤔🤔
Yaşamadığım bir yer bile yok ki...
Böyle bir durumda yol arama peşine düşmüyorum.
Yaşarsam çözerim
Evet nerdeyse her zaman
Hem de fazlasıyla
Çoğu zaman evet ama çabuk toparlayabiliyorum.
Evet dönem dönem oluyor
Oluyor tabii ki her insan yaşıyordur
Oluyor, biraz yalnız kalıp kendimi dinliyorum..
eskiden bulamıyordum şimdi de eski hevesim kalmadı
Evet oluyor bazen
Geçici ruh bunalimlari. Hepsi gecicek merak etme
Hiç olmaz duygularım nettir benim
Bazen oluyor
Oluyor 😶
akrep oglagi sor
Evet illa oluyor
Neredeyse hergün
Bazen
Aklımı dinliyorum
Bazen oluyor