Bu bir duygu mu bilmiyorum ama genel olarak huysuz bir insanım. Durup dururken inanılmaz bir şekilde melankolik bir havaya bürünebilirim. Bu hem benim canımı sıkıyor hem de çevrimdeki insanların. Ben her şeye rağmen tüm duygularımı fazlasıyla seviyorum ve memnunum. Bunların hepsi gerçek beni oluşturuyor.
Şu sıralar anlamsız bir gerginlik var üstümde ve sanırım bunu çevremde ki insanlara da yansıtıyorum istemsizce. Bununla başa çıkamıyorum fakat dönemsel olarak gelip geçen şeyler benim için.
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Evet var. Birinden etkilendiğimde, hoşuma kaçtığında ve üstüne kalkıp hayatıma girmeye çalıştığında gelen o korku, endişe, kaygı, panik artık ne dersen😃 bunları kontrol edemiyorum dengesizleşiyorum. shdh
Kendime Zarar Vermeye Bayılıyorum Ama Kimseye Diyemiyorum Mesala Muhabbet Kuşuna Elimi Yaklaştırıyorum Isırırcasına Gagalatıyorum Diğer Yan Dan Sevmek İstiyorum Bu Arada Acı Ve Mutluluğu Karıştırıyorum Yani Acı Çekince Mutlu Oluyorum -VESSELAM-
Var... Hem de fazlasıyla... 17 yılın sonunda gördüğüm nankörlüğe, p*ştluğa, şerefsizliğe duyduğum öfkeyi frenlemek zorunda olmak... 17 yıllık eşimin ve ailesinin yaptığı *, y**şaklığı sineye çekip işi ne zaman biteceği belli olmayan bir mahkemeye bırakmak... Aldattığı halde utanmadan tedbir üstüne tedbir kararı aldırıp çocuklarımı göstermemesi... Hangi birini sayayım? Öfke, intikam isteği, en berbat belaları dilemek, ölüm, hastalık, kalıcı sakatlık...
Kıskançlık.. Artık başa çıkmakla uğraşmıyorum.. Onu kendime değil de kendimi ona uyarlamaya gayret ediyorum.. Beni yenen tek duygu olarak tarihe geçti..
Sinir sonrası gelen ağlamaklı , konuşulamayan duygu. Çok ağır gerçekten. Çok sinirlisin dağı taşı yaracak içinde bir ağırlık var, ağlıyorsun, konuşamıyorsun o esnada tıkanıyorsun çünkü, korkmaya yakın bir duygudasın sanıyorlar.
Sanırım merak ediyorum iyimi nasıl diye düşünüyorum belkide o yüzden değer veriyorum en kötü uyum sanırım merak etmem insan sevdiğini merak edermiş neticede hem merak ediyorum hem özledim
sinir. çok zor sinirlenirim ama bir kere sinirlenince de tam sinirlenirim zarar verme ihtiyacı duyarım. çoğu zaman yalnız kalarak hallediyorum ama sakinleşemeyeceğim bir ortamsa zor oluyor