Astroloji & Burçlar Önüne geçmediğiniz duygularınız var mı? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yay=Kıskançlık Niye sevdiklerimi bu kadar kıskanıyorum lanet gibi resmen... Önüne geçmediğiniz duygularınız var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç alınganlık. beni sevene sabır dilerim gerçi oda yok sdfsds 1 2 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Afsgsb olur Birgün Barış 😊 u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl İnşallah abla 😊
BdKursat Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 90% Boğa +1 yıl Kıskançlık mı? Ben o kadar kıskanç diilim. İnat desen eyvallah 1 0 Yorumla
jorah_mormont Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% Balık +1 yıl Akrep, egomuzla mücadelemiz bitmiyor. Çoğu akrep baştan teslim oluyor hatta. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Aslan doğru gurur yoksa gerisi hiçbir şey ifade etmiyor 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Oğlak +1 yıl İnat. Bu gercek ama hakikaten inatçıyım. Bazen burçlara inanasım geliyor 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Yay doğru değil ya.. 😄 Kıskançlık olmalıydı bence.. 😂 0 0 Yorumla
Karnıyarıkvecacık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% Boğa +1 yıl Boğa burcuyum kıskançlık doğru ama çok sabırsızım bir şeyi başarana kadar canım çıkıyor 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% Yengeç +1 yıl Gerçekten çok melankoliğim yaaaaaa. Dayanamıyom gari 😂 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% Yay +1 yıl İnat diyor ama hiç öyle değilim. 1 0 Yorumla
Benz-Weiss Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 100% Oğlak +1 yıl Bir terazi olarak kesinlikle doğru... 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Kıskançlık olmalıydı ama endişe de var.. 1 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Oğlak +1 yıl Bir sen bir ben bir de bebek diyo 0 3 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Kim diyor shsjs Yorumla Atabinenantalyalı Oğlak +1 yıl Benim burcum sana diyo eheheh Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl 😀😀 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Önüne geçmek istemediğim duygularım var. 😍 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% Yay +1 yıl Yay : sakarlıkmış ama sakar değilim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sakarlık mı iyi de hiç sakar degılım ki ben 🤔 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 658 cevap paylaştı. Alınganlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yengeç alınganlık. beni sevene sabır dilerim gerçi oda yok sdfsds
Afsgsb olur Birgün Barış 😊
İnşallah abla 😊
Kıskançlık mı? Ben o kadar kıskanç diilim. İnat desen eyvallah
Akrep, egomuzla mücadelemiz bitmiyor. Çoğu akrep baştan teslim oluyor hatta.
Aslan doğru gurur yoksa gerisi hiçbir şey ifade etmiyor
İnat. Bu gercek ama hakikaten inatçıyım. Bazen burçlara inanasım geliyor
Yay doğru değil ya.. 😄 Kıskançlık olmalıydı bence.. 😂
Boğa burcuyum kıskançlık doğru ama çok sabırsızım bir şeyi başarana kadar canım çıkıyor
Gerçekten çok melankoliğim yaaaaaa. Dayanamıyom gari 😂
İnat diyor ama hiç öyle değilim.
Hırs kesinlikle katılıyorum 😶
Sakarlık doğru djdndkmds
Bir terazi olarak kesinlikle doğru...
Oğlak ~☆
Kıskançlık olmalıydı ama endişe de var..
Bir sen bir ben bir de bebek diyo
Kim diyor shsjs
Benim burcum sana diyo eheheh
😀😀
Boğa-kıskançlık diyo.
Kıskançlık bende yok ya
Önüne geçmek istemediğim duygularım var. 😍
Yay : sakarlıkmış ama sakar değilim
İsyanmış, bilemedim ki 🙄😃
Sakarlık mı iyi de hiç sakar degılım ki ben 🤔
Inat doğru
Alınganlık 😏