AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
Bende aynıyım kanka gerçi kimseye borcum yok ama olsun
30 yaş üstüyüm evimde var arabam da ama her zaman birşeyler eksik kalıyor
Kadınların %95i böyle. Ailesinden parası yoksa hiçbiri ev araba almaz.. makyaj, kıyafet, telefon ancak. Ama erkeklerden beklerler 😂 29 yaşındayım 3senedir arabam var ve yaza model yükseltmeyi düşünüyorum. Ev işi bir tık karışık 😂
Bu ekonomik şartlarda yalnız değilsin bu şekilde çok kişi var
Ben senin işsiz halinim. Aynı senin gibiyim senin en azından yönetici pozisyonunda işin var.
Bitanem şöyle düşün bir ne ya alıp göze gelseydin kuzum. Bundan hayatını kaybedenler var canım.
Valla sorun sende gibş ev neysede araba alabilirdin yani
Zamanında paraları har vurup harman savurdun sanırım
Yani klasik yurdum insani turkiyede zor zaten... Destek olmadan
Hayır tabiki böyle tanıdıgım cok insan var hicte bi sorun degil bence
Artık herkes öyle valla. Memleketin başındaki gençleri bu hale getirdi.
Ben 35 ten sonra elde ebebildim. Bence biraz daha var
Sanki bizim olmusta ne olmuş hisseli ne hakkımızı alabiliyoruz ne kullanabiliyoruz
19;yaşındayım kendime bir ev almaya çalışıyorum şu an, bitik bir insanın sen heralde
Biraz bakış açınızı değiştirin, beklentilerinizi gözden geçirin.
Herkes atancak degilki iyi bir isin vardr bnxe. Ve en kisa zamanda cikar biri. Ne isindesin?
Sen yine iş bulup çalışmışsın. Ben, onu da bulamadım. 🤷♀️😤😅😅
Covid ile birlikte bu ullede buyuk bir yanlis ile ekonomi bitti, ev ve araba almak cok zor
Sevgili ise ; herseyden once kaliteli insan yok
37 yaşında atandım, 38 de ilk arabamı aldım. 38 yıldır yalnızım.
Emin ol Türkiyede 96,9 kesimlik böyle o yüzden bunlara takılma
#Hükümdar
Senden 4 yaş büyüğüm ailemin evinde yaşıyorum ama çok şükür evimi almak nasip oldu. Senin bir masrafın da yok borcunun olması enteresan.
Neticede benim yaşımda evin yoktu.
Tam senin yaşında pandemi zamanında yeni iş hayatına atılmıştım. Bu yaştan 1 sene sonra evi almak nasip oldu.
Ben de 1 senedir düzenli maaş almaya başladım.
İnşallah nasip olur, hemen kendini umutsuzluğa sürükleme.
İnşallah 🙏🏻
30 daha başlangıç 10 yıl yatırım yapmalısın
Ekonomi berbat gençlik genel olarak böyle ortakama.
Bu yaşıma geldim benim de hiçbirşeyim yok, takma kafaya
Çoğu kişi böyle maalesef, ekonomi yüzünden...
Benim hayatım yok bir ay sonra 34den gün alacam evim de yok arabam da meslek de yok
Ya üzülme bende senin gibiyim. Aşk yok ama ev var araba yok. İstersen aşk teğet geçmez tabi istersen
En azından yönetici olarak çalıştın haline şükret 😂8 yıldır ameleyim senden daha beterim
Kendi emeğim b sekment bir aracım var aileden kalma diğerleri gaytet normal
Çift maaş çalışıyoruz, birikim şöyle dursun ucu ucuna ay çıkıyor, çocuk var… yani çok yıpratma kendini bu durumda
Bende çocuk yok ve bekarım ama yine yetmiyor. Yol, kredi borcu vs. İnsan bekar bile olsa ister istemez gideri oluyor.
Olur tabiki, sonuçta kişisel ihtiyaçlar var..
Kesinlikle. Yönetici olduğum için bakımsız gidemiyorum işe. Mecburen kıyafeti, ayakkabısı, makyaj malzemesi vs. Bunlara da çok para gidiyor.
Ee yani, bunlardan kısmakta kendine haksızlık. Para biriktireceğim diye bunlardan kısarsan hayatı hiç bir uğruna yaşayıp gitmiş olursun
Haklısınız. Aynı fikirdeyim.
O yüzden anın tadını çıkar. Ben öyle yapıyorum
Benim neyim varki 32 yedim içtim gezdim ne yapacam ölümlü dünya
Yalnız değilsin. Bende çalışmaya başladığım günden beri borç ödüyorum
Doğru düzgün işin var en azından borçtan sonra yoluna girer. Bende o da yok
Umarım olur🙏🏻
evin ve araban olmaması anormal değil ama anlamadığım ailenle birlikte kalıyorken ev ve araba almamana rağmen nasıl borcun oluyor?
26 yaşında aynı girdabın içinde hissediyorum. Taşınma fırsatım var ama kiraya çıkacağım. Değer mi bilmiyorum.
Ahh kuzum özel sektörde orta düsey yöneticisin daha ne istiyosun daha kötüleride var
Allah yardımcınız olsun kendiniz gibi biriyle evlenirsiniz inşallah rabbim yeni kapılar açar inşallah
Bende senin gibiym ama artık evlenme zamanımz gelmiş oluyor.. Aile evide bir yere kadar.. Moralim bu yüzden hep sıfır
Bir çok insan öyle ama Kimin karşına ne çıkacağını bilemezsin illa bir şeyler çıkar geçmişi sana unutturur
Herkes neden eve arabaya takmis anlamıyorum illa olmali mi yani bu zamanda biriktirerek bsiey alma devri geçti
Yalnız değilsin kanka ben de o durumdayım ama haşletcez ya merak etme nerde yaşıyon yakınsan dertleşmemiz gerek galiiba
Ben de 35 yaşındayım işim yok gelirim yok evim yok arabam yok birikimim yok sigortam da yok
Yalnız değilsin aynı durumdayım hatta benim işim de yok
Umarım bulursun 🙏🏻
Üniversite okuyorum. Allah ikimize de bize mutluluk verecek kıymetimizi bilecek sevinç vesilesi hayırlı eşler versin
Amin 🙏🏻
En azından işin var yavaş yavaş birikim yapmaya başla borçlarını kapatınca.
Bitince düşünüyorum.
Anladım mesleğin ne peki
Yöneticiyim.
Senin bu anlattıklarını hepsi bende de var 31 yaşındayım. Benimde ev araba olmasını isterim.
Benim benzer kadın versiyonum bir zamanlar vardı biri yüzünden artık yok
Benim bi arabam oldu güç bela daha borcunu ödüyorum külüstürün, sıkma canını bacımsu
Hayat şartları bu ülke de kötüleştiriliyor tepedekiler yüzünden böyle.
Çoğumuz aynı durumdayız bence üzülme günümüz şartları maalesef. Aşka gelince nasip kısmet ama günümüze bakarsak yalnızlık daha iyi galiba.
Daha yaşınız genc bende aynı yaştayım tabide ama herseyin bir vakti saati vardır bazı insanlar 60 yasında sahibi oluyor acele etmenize gerek yok bir bakmısınız araba ev sahibi olmusunuz
Bu sartlarda calissan da 30 a da gelsen 35 de bisey alamiyorsun maalesef 1 araba normal değerinin 4 veya 5 kati olursa nasil kim alsin anca üst sekmenler alabilir evdir arabadir bunlari
Normaldir fakat bu normali değiştirmek kendi elimizde doğru kararlar ve işlerle istediğin şeylere sahip olmak mümkün. Sadece istikrarlı bir şekilde hedefe doğru ilerlemek gerek..
tipik bir orta sınıf. parasını dışarıda yemeğe ve kıyafete harcar çoğunlukla, etraftan geri kalmamak için tatile gider 5 gün de olsa. dişini sıkıp yatırım yapmazsanız işiniz zor
Aynı durumdayız, çağımızın problemi bu artık yapacak hiçbir şey yok
Aileden zengin değilsen 30 yaşında olmaması normal
Kahırlanma padişahım senden daha kötü halde olanları var demiş Osmanlı kulları 🙄🙄
Emin ol pek çok insan öyle o yüzden canını sıkma yalnız değilsin
İnsanın ahlakı kültürel değerlere bağlı olması dindar olması uzun vadede daha çok önemli bence
Hedef koymak güzel ama ümitsizliğe kapılmak kötü.. herşeyin bir zamanı var. Bu zamanı akışına bırakmak baskı altında hissetmeden yaşamanıza, çalışmanıza olanak tanır.
Evimi arabami aldim da yuvami kuramadim evlat sahibi olamadim