Ne sevdicek ne de bir araba :/
Eziklikk
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne sevdicek ne de bir araba :/
Benim 31 yaşıma kadar hiç arabam olmadı. Ailem ev alacağız, düğün birikimi yapacağız diye araba almama engel oldu. Geçen yıl kaza yaptıktan sonra 20 gün arabasız kaldım. Babam kullanamadığımız tarlayı sattı, onun paralarıyla kışın ilk arabamı aldım. Hiç ezik hissetmedim; ama kız arkadaşım olmuyor diye babamın sedan arabasından soğuyordum.
Hayır, 27 yaşına kadar arabası olmamış olmanız kesinlikle "eziklik" olarak nitelendirilemez. Arabaya sahip olmak veya sahip olmamak, bir kişinin değerini veya başarısını belirleyen tek faktör değildir. Herkesin yaşamı farklıdır ve farklı zamanlarda farklı hedeflere ulaşabilir. Araba sahibi olmanın birçok nedeni olabilir, ancak bunun bir kişinin değerini ölçmek için kullanılacak bir ölçüt olmadığını unutmamanız önemlidir. Ekonomik, coğrafi, ailevi veya kişisel tercihlere dayalı olarak bir kişinin arabası olup olmaması değişebilir. Önemli olan, kendi hedeflerinizi ve değerlerinizi belirlemek ve kendi yolunuzda ilerlemek. Araba sahibi olmanın yanı sıra, yaşamın diğer alanlarında da başarılar elde etmek, kendinizi geliştirmek ve mutlu olmak önemlidir. Başkalarının beklentilerine veya toplumsal normlara uymak yerine, kendi önceliklerinizi ve hedeflerinizi belirlemek daha anlamlı olacaktır.
kral türkiye gibi b*ktan ülke de yaşıyoruz benimde arabam yok napalım asalım mı şimdi kendimizi Allah bizi türkiye gibi ülke de yaratarak en büyük cehennem azabını yaşatıyor yapacak bir şey yok birde öldüğümüz de cehenneme gidicez her türlü cehennem hayatı yani takma kafana yaşa yaşabildiğin kadar hayatını ila araban olacak diye bir şey yok
Bu kafa ile evlenirken evi olsun, arabası olsun, işi olsun diyen 25 yaşındaki kızın kafası aynı. ikisi de matematik bilmeyen zeka özürlüdür.
1. üstün bir becerisi olmayıp kaç para kazanmayı bekliyorlar?
2. 20 yaşından beri çalışıp hiç para harcamasa/ yaşamasa kaç para biriktirebilir bi hesaplayın size zahmet
Cevap
27Cevap
Hayir Niye eziklik olsun. Araba hep masraf. Sigorta tamir. Benzin.. V. S. Sen. Hic. Kafayi takma. Arabasi olanlar dusunsun. bunlari. de.. Tasarruf. etme. hissi. Sana. I, m. the Man... that, s it!!! Dedirtecektir... ingilizce. olanini. bunlari yapsinlar. Garanti. Soyluyor ve kendileriyle. Gurur duyuyorlar
Herkes maddi olarak aynı durumda değil. eline geçen en ufak para ile de araba almak deliliktir. araba çünkü sadece senin için giderden ibaret. iş amaçlı değil ise beklemekte fayda var.
Araban olmazsa sen hiçsin zaten biz arabayla doğuyoruz arabasız cennete giriş de yok araba araba araba
Hahahahahah çok iyi cevap ya
yahu Türkiye gibi bir ülkede araba sahibi olman için ya ticaret işi yapacaksın ya haram yiyeceksin
Hayır elbette popüler kültürün kölesi olmayın
#Mirliva
Hayır bu maddiyat ile alakalı herkes o kadar şanslı olmayabiliyor neden eziklik olsun
Shshhs olum 30 oldum evim arabam yok, yakında otobanda işe başlarız shhshshs
Hayır, her araba sürenin arabası yok, çoğu kiralık
Herkes aynı şartlarda dünyaya gelmiyor maalesef, hiç bir yokluk eziklik değildir bazen olmuyorsa ya hayırlısı böyledir ya da daha güzellleri olacağı için vaktinin esiridir..
Bence gayet normal bir durum, eziklikle alakası yok
Herkesin maddi durumu iyi olacak diye bir kaide yok. Herkesin arabası olacak diye birşeyde yok. boş ver seni böyle sevende çıkar.
Avrupa’da asgari ücretle küçük bir küllüstür de olsa alabiliyor millet burada gerçekten gençlerin hiç bir şansı yok karın tokluğuna çalışıyor millet.
Ülke durumu ortada artık her şey normal be kardeşim
şu an ki ekonomi de normal bu
Benimde yok 48 senedir toplu taşıma
Araban yoksa daha iyi suanda
Bu senin değil ülkenin suçu
Bu ekonomide normal bence
Bu memlekette kıyafet bile alamıyosun gayet normal
reis kafaya takma benimde olmadı
Hayır değil nasibinde varsa olur elbet
Ekonmi böyle giderse 57 yaşına kadar olmaz
Normal bu devirde
her şeyin vakti zamanı vardır