Para & Ekonomi 29 yaşındayım, 200 bin param var, evim var ama arabam yok. Sizce yaşıma göre yetersiz mi? ali__ Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar 29 yaşındayım, birikimim 200 bin civarında, evim var ancak arabam yok. Sizce yaşıma göre geride miyim? 29 yaşındayım, 200 bin param var, evim var ama arabam yok. Sizce yaşıma göre yetersiz mi? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SomeBodySomeOne Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Soyle dusun: 30’lu yaslarindan once varlik olarak bahsettigin seyler var. Ust sinira odaklanmak hic bir zaman tatmin etmez. Pozitif tarafta oldugunu bilip, finansal okur yazarligini ve bilincini artir bence. 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kime göre iyi veya kötü olduğu değişir, kenarda bir çöpü olmayan ben kendi adıma, maşaallah iyi. 0 1 Yorumla ali__ +1 yıl 😊🌹 Yorumla
gurbetci66 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arabaya gerek var mı ki maddiyata bu kadar ozenmeyin 0 5 Yorumla ali__ +1 yıl Araba özelinde sormadım, hani mal varlığı olarak nasılım sizce diye sordum, bana yetersizim gibi geliyor :/ Yorumla gurbetci66 +1 yıl Yoo iyi galiba yani hersey maddiyat degil Yorumla ali__ +1 yıl Yani öyle haklısın Yorumla gurbetci66 +1 yıl 😉 Yorumla ali__ +1 yıl 🌹 Yorumla
amahayırbenyokkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Benzin çok pahalı zaten boş ver 😂 1 1 Yorumla ali__ +1 yıl dimi kesinlikle 😂 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ülke şartlarında daha ne olsun, iyi yeterli... 0 1 Yorumla ali__ +1 yıl 😊🌹 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence bisiklet yolları yapılmalı ısteyen istediği yere işe felan bisikletle gitmeli. 0 0 Yorumla
Gvtpçler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bence gayet iyi 0 1 Yorumla ali__ +1 yıl 😊🌹 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 403 cevap paylaştı. ne iş yapıyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soyle dusun: 30’lu yaslarindan once varlik olarak bahsettigin seyler var. Ust sinira odaklanmak hic bir zaman tatmin etmez. Pozitif tarafta oldugunu bilip, finansal okur yazarligini ve bilincini artir bence.
Kime göre iyi veya kötü olduğu değişir, kenarda bir çöpü olmayan ben kendi adıma, maşaallah iyi.
😊🌹
Arabaya gerek var mı ki maddiyata bu kadar ozenmeyin
Araba özelinde sormadım, hani mal varlığı olarak nasılım sizce diye sordum, bana yetersizim gibi geliyor :/
Yoo iyi galiba yani hersey maddiyat degil
Yani öyle haklısın
😉
🌹
Benzin çok pahalı zaten boş ver 😂
dimi kesinlikle 😂
Ülke şartlarında daha ne olsun, iyi yeterli...
😊🌹
Bence bisiklet yolları yapılmalı ısteyen istediği yere işe felan bisikletle gitmeli.
Senle aynı durumdayız, bence yetersiz
Bence gayet iyi
😊🌹
Gayet iyi
😊🌹
Geri de he
Ne?
ne iş yapıyorsun
Yok be