Arkadaşlar acil yardım, kiz kardeşimle konuşurken kiz kardeşim gitmiş kocasina anlatmiş olayi?

Kiz kardeşim kocasinin tarafiyla ve abisiyle sorunlari var. Anlatti öyle konuştum ve kocasinin abisi isteme gününde benide bozmuştu o konuyu anlsttim bende kiz kardeşime ve benim eşim orada susmuştu bir şey dememişti kiz kardeşimin günü maf olmasin diye neyse bende bunu anlattim. Ve dedim ki işte bence eniştende giciğiz ona bana öyle demişti enişten senin için sustu diye. enişten kocanin abisini görse döwer o derece gicik dedim ama lafin gelişi. Kiz kardeşim bunalri kocasina yetiştirmiş. Kocasi bugün kocama sen abimle sorununmu var işte benimde aram iyi değil abimle demiş. Benim eşimde bana kimse umrumda değil dedi. Ama üzerime çok geldi sebebi sensin anlatmicaltin sanane abisinden suscaksin sen ilgilendirmez seni yalniş yaptin diye beni sucladi. Ağkatti ğzerine ve hala üzerime geldi. Ben yalniş buluyorum bu tutumunu sizce? Halsizmiyim ben? Yani ne yaptim ki suçum ne anlamadim?
Arkadaşlar acil yardım, kiz kardeşimle konuşurken kiz kardeşim gitmiş kocasina anlatmiş olayi?