Arkadaslar biraz önce yasadıgım assırı garip olayı anlaticam Allah askına detaya gelin yorumları cok merak ediyorum?

Simdi bizim balkon karsısında direkt ev var Evi sağ ve sol olarak iki tarafli düşünün. Simdi annemle film izliyoduk bitirdik kadın balkona camasır toplamaya çıktı sonra bana bağırdı kızım hemen gel benim gördüğümü sende görüyor musun diye.. sonra kadının yanına bi gittim tam karşıda bi pencerede ısık acık sarı yaniyo ve bi baktim allah belalarini bi korktum varya annemin yanına gitmemle karsıdan pencereden löp diye bana bakan iki insan.. Bi adam arkada, kadın önde üst tarafları cıplak durmuş bize bakiyorlar Allahin belasi kadin durmus gülümsedi tüm dis bana bakarak ve el salladı beynıne tukurdugumun mali gece gece korku filmi gibi Diyorum ki anne bunlar sarhoş mu napiyolar falan filan korktuk derken hemen kapiyi kapattik girdik iceri. Meger MEGER annemde apartmanin yan kısmında en üstte tepeden bize bakan sağa sola kafasını ceviren bisey görmüş kadın ona bağırmış bu ne diye korkudan.. o camdakilerden falan o kadar habersiz ki üstteki şeye odaklanmış. Neyse biz iceri girdik ya annem diyo kedi mi ben diyorum ne alaka kadın adamdı eminim gibi sonradan anladim DEDİM SEN ONDAN MI BAHSEDİYON BEN burada KADİN ADAMDAN DOLAYI KALP KRİZİ GECİRİYOM SEN NE ANLATİYON BANA GÖRMEDİN Mİ YANİ BUNLARI.. aoxbwkxwıxbwlxlwjcwkcjdncwlxmemc offf Sonradan iste dedim evet o bahsettigin yerdeki terasta komsunun kedi var Manyak gibi en tepeden bakiyo falan dedim Benim annede ona korkmuş iste. Hemen sonrasına da o penceredekileri anlattım ona da bi şok geçirdi.. manyaklar ya dus mus mu almıslar İnsanın bi perdesi olue axmk Veya aa komsu balkona cıktı hemen gidelim der ısıgı kapatiyim der Bu enayiler durmus korku filmi gibi gülüo el salliyo.. Ay okuduysaniz yazin düşüncelerinizi kalp krizi geciriyodum az daha KQBXOWXBWNCWLXHDNXQLXBWÖXHWCMWKXBW

Arkadaslar biraz önce yasadıgım assırı garip olayı anlaticam Allah askına detaya gelin yorumları cok merak ediyorum?