Sizce arkadaşımın sildiği storysine cevap olarak, dün paylaştığı farklı konuda bir storysine bu şekilde bir yorum yapsam olur mu?

Biraz önce İnstagram'da hikayelere bakarken 3 yıl önceki okuldan Bursa'lı bir arkadaşımın Amedspor - Bursaspor maçıyla ilgili " Terörle Mücadele Başarılı " şeklinde bir paylaşım yaptığını gördüm. Benim Kürt olduğumu bilmiyor, ama yaptığı paylaşımı görünce şok oldum. Sonrasında bir kez daha bakayım dedim, ama galiba yanlış olduğunu anladığı için, o paylaşımı kaldırmış. Şimdi ise dün paylaştığı bir story ( kafede çektiği normal bir manzara resmi ) duruyor. Sizce o paylaşımın altına " Paylaşımını kaldırmışsın, ama şunu unutma ki; Diyarbakır bu ülkenin bir şehri, Amedspor da bu ülkenin bir takımıdır " yazsam olur mu? ( Sakın benim Kürt milliyetçisi biri olduğumu falan düşünmeyin. Evet, Kürt'üm ama bizlerin de bu ülkenin bir evladı olduğunun bilincinde olan, Atatürkçü bir Kürt'üm. )
Sizce arkadaşımın sildiği storysine cevap olarak, dün paylaştığı farklı konuda bir storysine bu şekilde bir yorum yapsam olur mu?