Sevgilimin instagramda bir ilkokul çocukluk arkadaşı varmış bizim de 7 yıllık ilişkimiz vardı ve fotoğrafının altına bir yorum yazıp sonuna da kalp atmış , bende rahatsız olduğumu kaldırmasını istediğimi söyledim fakat kendisi kaldırmam dedi ısrarla sonra baya bir kavga ettik ben kimsenin benim sevgilime böyle kalpli yorumlar yapamayacağını söyledim ama dinlemedi, ve en son ilişkini mi seçiyorsun yoksa arkadaşının yorumunu mu diye sordum o da yorumu seçiyorum dedi telefonu kapattım. Neden böyle oluyor gerçekten o söylediği sözler hepsi yalan mıydı seni kimseye değişmem vs
Güncellemeler
+1 yıl
Siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kusura bakma ama sevgilin en doğrusunu yapmış. bu kadar kıskanç bi insanla birlikte olup sinir stres yaşamaktansa ilişkisini bitirmiş.
Benim nasıl karakterde olduğumu biliyor zaten hep sizin gibi zihniyetler yüzünden bu haldeyiz oh ne ala * biri gelsin sevgilime kalp atsın bende normal karşılayayım bu nasıl bir zihniyet bir yorum için 7 yıllık ilişkisinden vazgeçmek mi
kalp atmış. sevgilinin üstüne atlamamış. 1 kalbi emojisini bu kadar sorun yapan birisi, yarın çok daha basit bir şey için sorun çıkartır. üstüne şiddet uygular. seçim yapmaya sen zorlamışsın, zorlamasaydın o da gidip yorumu seçmezdi.
Kalbin önündedr itici bir iltifat vardı kardeşim ve hoşuma gitmedi ön yargılı birisiniz ben kendimden ödün verdim o kendisi bana hiç kimse beni senin gibi sevemez dedi ve aksine ben hayatıma aldığım insanı mutlu etmek için sahip olduğum herşeyden vazgeçerim demek ki nankörlük bazı insanların karakteri
Evet hepsi yalanmış
Bazı insanlar çok geniş ben sanırım bu devrin adamı değilim millete bir erkeğin sevgilime kalp atması normal geliyor
Sıkıntı sende değil kardeşim onlarda. Takma kafana üzülmene değecek bir insan değilmiş. Bide şimdi sana böyle yapan insan yarın birgün evleneceğinde listesinde erkek bırakmaz emin ol. O genişlikten ziyade değer kavramıyla da alakalı biraz
Sanırım haklısın değerli yorumun için teşekkür ederim hep öyle olmaz mı ben kendimden ödün verdim ona herşeyi yaptım burada anlatmaya kalksam oturur ağlarız birlikte ama yine de değersiz olan ben oldum yarın o bir gün bazı şeylerin farkına varıp arayacak ama affetmeyeceğim.
kanka bide şöyle bir durum var. 23 yaşındasın ve 7 yıllık ilişki diyorsun. Hani kız seviyordur seni muhtemelen bunalmış sıkılmışta olabilir. Çünkü kendini bildiğinden beri seninle beraber. Benimde başıma geldi benzer bir olay. Onun istediği rahat bırak geziyim dolaşıyım başka şeyler keşfediyim başka insanlar tanıyım ama sen burada bekle sonra geri sana geliyim istiyordur. O da sana ters olan bir durum zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim
Haklı olduğunu düşünüyorum kesinlikle ama bunu birçok kere yaşadım gidip sonra döndü fakat bu sefer bunu yapmayacağım geldiğinde beni bulamayacak hayırlısı olur umarım belki de uzun bir süre burnunu sürttürdüktrn sonra affederim bilemiyorum çünkü onu çok seviyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun kardeşim. Muhtemelen hayır diyemeyeceksin barışacaksınız ama sürekli ayrıl barış durumları olunca da ilişkinin b*ku çıkıyor biraz. Eski tadı kalmıyor yani. Zamana bırak akışına bırak. Umarım iki taraf içinde en hayırlısı olur.
Doğru söylüyorsun abi bu saatten sonra sadece zaman lazım her şey olacağına varır ama barışsaktw onun bakış açısı değişmedikçe sonumuz hüsran
İnsanların bakış açısı zamanla oturur. 16 yaşında tanıdığın bi insanla 23 yaşına geldiğinizde anlaşamayabilirsiniz. Çünkü bu yaşlar tam insanın karakterinin oturduğu yaşlardır. Bende 16mda çok farklıydım şuanda çok daha farklı kafa yapısına sahibim. Tek avantajınız bu zamana kadar beraber gelip o olgunlaşma sürecinde birbirinize göre şekillenmeniz. Yani tabiri caizse beraber büyüdünüz. Birbirinize göre şekil aldınız. Bundan sonrası içinde kızın sosyal çevresi yaşantısı etrafındaki insanlar vs her şey onun bakış açısına etki eder. Senin içinde aynı şekilde. O yaşlarda sevgili olupta evliliğe taşıyan insan sayısı çok azdır. Şahsen ben beceremedim. İnşallah siz becerirsiniz ama bilmiyorum işte dediğim gibi biraz zor yani
Allah razı olsun yorumların için çok fazla destek oldun sağ ol abi, söylediğin her cümlede haklısın işte insanın da zoruna giden o oluyor 7 seneni veriyorsun birlilte büyüyorsun ve kalkıp bir tane çocuğun yorumu için senden vazgeçiyor, sosyal medya ve çevre inanılmaz etki ediyor insanlar üzerinde ne diyeyim abi rabbim gönlüne göre versin herkesin olmayacak duaya amin demişim
Ne demek kardeşim, aslında bir tane yorum için vazgeçmiyor da o bir yorum onun bahanesi olmuş. Ekle beni daha sonra konuşmak istersen de konuşuruz. Ben kaçıyorum şimdi kendine iyi bak. Allaha emanetsin 👋
Tamam abim sağ ol ekliyorum bi ara konuşalım sevinirim