Ben eski sevgilimden sonra biriyle sozlenme yoluna girdim görücü usuluydu ailem cok istedi biz ayrıldık ama 12 ay boyunca yine konusuyorduk unutamamıstım, sonra bu sozlendigim cocuk ailesi ile geldi gerçekten gitmemi istiyormusun diye sordum ona defol git dedi istemiyorum seni dedi, sozlendim sadece gelmeleri ile sozlenmem Ayrılmam 1 ay oldu😓ayrildim gittim ona yazdım oh be kurtuluyorum demiştin bana dedim sakada mı yapamayacagız sana dedi bu defol git istemiyorum dedigi şakamıydı ozaman, gidemiyecegime okadar emindi ki zaten gidemedim de...
Güncellemeler
+1 yıl
Neden unutamadıysan sözlendin demeyin olay çok farklı uzun uzun anlatmak istemedim, o çocuğa da ısınamadığımı söyledim ailemde zorlayınca oldu işte.
Size başımdan geçen bir olayı anlatsam yorum yaparmısınız?
olsun ALLAH en hayırlısını bir gün verir üzülme şimdi olmasa bile ileride kendine uygun birini illahaki bulacaksın sana tavsiyem bir şeyi önce yapmadan 2 kere düşün öyle karar ver.
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
O evet dedikten sonra ki halimi görseydiniz eriyip gidiyordum bir yandan o bir yandan sozlendigim çocuk yapamadım 😓
işte kararında kesin olduktan sonra aileni bile karşına alacak pozisyona geldiğinde ailende artık üstüne gitmeyi bırakacak o yüzden kararlı tavrını onlara göstermen gerek
bence unut onları artık mazide kalmış biraz özgüvenli ol ve sana en ugun insanı bulabileceğine inanıyorumda bence görüştüğün insanla hemen evlenme tanı altında nasıl bir karakter yatıp yatmadığını bilemeyiz tanıdıktan sonra bu iş yürür
Kendini unutturmadı ki bak biz ayrildik ailesi istemedi kendiside soğumuş ayrıldık 1.5 sene oldu ayrılalı sürekli kendini hatirlatma cabasindaydi baskasina gitme istemiyorum benimsin bana aitsin sevmiyorum diyordu bak bide benim piskolojimle oynadi
Kafana da bir şey takma. Her şey geride kaldı. Kimsenin zoruyla da bir şey yapma. Görücü de kabul etme eve. Eğer gelirlerse çünkü çoğu yüzsüz oluyor. Evden git veya odandan çıkma tepkini göster. Tabii bu annen için bir terbiyezsizlik olacak ama istemediğini baştan söylersen eğer hiç bir şey yapamazlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olsun ALLAH en hayırlısını bir gün verir üzülme şimdi olmasa bile ileride kendine uygun birini illahaki bulacaksın sana tavsiyem bir şeyi önce yapmadan 2 kere düşün öyle karar ver.
O evet dedikten sonra ki halimi görseydiniz eriyip gidiyordum bir yandan o bir yandan sozlendigim çocuk yapamadım 😓
işte kararında kesin olduktan sonra aileni bile karşına alacak pozisyona geldiğinde ailende artık üstüne gitmeyi bırakacak o yüzden kararlı tavrını onlara göstermen gerek
Zaten ayrılali uzun zaman oldu ama çok pismanim yaptığım bu şey için
bence pişman olmayı aklından çıkart artık olmuş bitmiş ne kıymeti var
bence hayata sıfırdan başla 2 arkadaşınlada bartık bu süreden sonra olmayacak gibi kendine göre bir kafa dengi bul daha mutlu olursun
Sifirdan baslayamiyorum çünkü bu eski adi benim hayatimi mahvetti yerle bir etti beni toparlayamiyorum kendimi
bence unut onları artık mazide kalmış biraz özgüvenli ol ve sana en ugun insanı bulabileceğine inanıyorumda bence görüştüğün insanla hemen evlenme tanı altında nasıl bir karakter yatıp yatmadığını bilemeyiz tanıdıktan sonra bu iş yürür
Kendini unutturmadı ki bak biz ayrildik ailesi istemedi kendiside soğumuş ayrıldık 1.5 sene oldu ayrılalı sürekli kendini hatirlatma cabasindaydi baskasina gitme istemiyorum benimsin bana aitsin sevmiyorum diyordu bak bide benim piskolojimle oynadi
anlattığın kadarı ile daha gençsin biraz hayatı yaşa bırak sevgili olmayıversin ileride anlıycaksın kafaya takılmayacak kadar önemsiz dertler olduğunu
Görücü usulüye karşıyım.
Artık bende.😓
Kafana da bir şey takma. Her şey geride kaldı. Kimsenin zoruyla da bir şey yapma. Görücü de kabul etme eve. Eğer gelirlerse çünkü çoğu yüzsüz oluyor. Evden git veya odandan çıkma tepkini göster. Tabii bu annen için bir terbiyezsizlik olacak ama istemediğini baştan söylersen eğer hiç bir şey yapamazlar.
Yok artik hic kabul etmiyorum sürekli ustume geliyorlar sen o çocuğu unutamadinda ondan kabul etmiyorsun diye
Amann salla boşver konuşurlaf anca başka yaptıkları yok ki
Aynen öyle ama ailen bile bu zor zamanlarında yanında olmayınca elin oglu neler yapmıyor ki
Sende güçlü olacaksın ne ailene ne de elin oğluna muhtaç olacaksın
Eski sevgilinle barışmak mı istiyorsun
İş isten geçti ben çok pesinden kostum ama onun amacı başka bir şey di
Neydi onun amacı
Cinsellik.
Anladım peki cinsellik oldumu hiç