Ama sonra konuştuk gönlünü yapmaya caliştim sonuçta omunda hatasi vardi seni sevmiyorum artık istemiyorum dedi… bunlari geçtim 1 yaşinda çocuk var 1 haftadir ne çocuğu görüyor ne ariyor, artık çocuğu sevmediğini düşünmeye başlaiyorum demekki babalık duygusu inmemiş gibi. Yardım lütfen
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çocuğu seviyodurda seni sevmiyodur belliki senide istemiyo çocuğuda boşansa bile bi şekilde göreceğini biliyo
Ev ikimizin. Saçma bir sebebten ben bağirmadim hakaret etmedim normal olan birşeyler adam bağirmaya başladi çocuk korktu sorma ben cikiyom dedi cikarken bana hakaret etti bende almciam seni gelme dedim istemiyorum daha dedim bende ona hakaret ettim sonra bunun kapının önünde kalma travmasi var dellendi annesi beni aradi eşyalarini aliyoruz dedi bende poşete koyup kapının önüne birsktim bu. Ve o diyor ki bunalttin beni. Sıktın beni dir dir yapiyorsun çok özgürlük alanım yok falan diye sevmiyormuş beni
Ya 1 günde mi sevmiyor beni
bir günde değildir o birikmişlerin patlaması
Evet patlamiş baya ama sevgisi konusunda bir erkek moral ne düşünüyorsun
evli çocuğu olan biri oalrak soğumuşsam eşimden sevmiyosam sallamam bişeyi çocuğumuda zaten bi şekilde görürüm severim ilgilenirim yani
Anladim ama ben inanmiyorjm ya beni sevmediğini bana iş yerinde mektup yazma adam tüm evi temizleten adam bu ya benim için çok şey yapiyor
Mevzu neydi, ayrıca ev kime ait, kiraysa kim karşılıyor?
Ev ikimizin. Saçma bir sebebten ben bağirmadim hakaret etmedim normal olan birşeyler adam bağirmaya başladi çocuk korktu sorma ben cikiyom dedi cikarken bana hakaret etti bende almciam seni gelme dedim istemiyorum daha dedim bende ona hakaret ettim sonra bunun kapının önünde kalma travmasi var dellendi annesi beni aradi eşyalarini aliyoruz dedi bende poşete koyup kapının önüne birsktim bu. Ve o diyor ki bunalttin beni. Sıktın beni dir dir yapiyorsun çok özgürlük alanım yok falan diye sevmiyormuş beni
Durum gerçekten ciddi.
Biz erkekler de laf kaldırma huyu ağırşığı pek yoktur ki bunlarda kaldırılacak laf değil. Ayrıca diyen ( yani sen) de normal konumu olan biri değilsin.
Gerçekten ağır olmuş.
" Ben kocamı çok seviyorum, o an ikimizde düşünmeden laf ettik, ben kendi adıma pişmanım, kocamsız sofraya oturmak, kocamsız o bana sarılmadan uyumak, uyanmak istemiyorum " de, bu kısmı kopyala mesaj olarak at ve cevap veremedi kadar bekle. Akşama kadar da olsa yarına kadarda
Eşimin telefonu bile yok şimdiden kiriyor 3-4 aydir yok almiyorum gerek yok dedi
Onunla iletişime gecicek bir şey yok
O halde yanına gitmelisin
İşte 2 gün önce gidicektim ama ortaliği ayağa kaşdirmiş gelmesin diye gelirse ben giderim demiş
Dertleşmek istersen özelim açık veya sesli konuşmak istersen takibe gel, Instagram bırakırım
Genelleme sorunun ne olduğunu bilmediğimiz için ne yazsam boş ama boşanma görüyorum
Benim burada gördüğüm senin aramanı bekliyor çünkü maddi gücünde yok sanırsam ama tahminime göre geri gelsede bu durumun devam edeceğini düşünüyorum
Ama aradim konuştum ikna etmeye caliştim sonraki günler annesiyle konuştuk ikna etmeye falişril annesi gel konuşalim hep beraber dediler o istemedi gelirse giderim dedi çocukla rezil olur dedi
Benim anlamadiğim ortada okadar bir şey yok bu adam neden çocuğunu görmek istemiyor
Evlilikler artık çıkar savaşlarına döndü
Geçmiş olsun, atmışsın o da gitmiş
Bunaltmışsın adamı
Evrt öyle gözüküyor
Bayanlar böyle ne yaptığının farkında olmuyor işte sonrada pişmanlık duyuyorlar
boşanırsınız
Çocuğu neden görmezk istemez merak etmez anlamiyorum
O senin sorunun
Öyle yazmak yerine fikir yütürebilrisin
Yediğin hurmalar, totonu tırmalar
Barış
Barişmak istiyorum da o istemiyor ayrıca 1 haftadir çocuğu görmek istemedi bir merak bile ermedi çocuk daha 1 yaşinda
Evine davet et
Gelmiyor ki
Sen git
Sence kim haklıydı
Çok abartmışsınız ikinizde. cocuk gibi
Evet ama sorma telefonda konuştuk 1 saat Nuh dedi peygamber demedi. Ve üstelik bu adam evde her işime yardım eden birisi. Anlam veremiyorum 1 günde sevgi bitmez soğumuştum dedi
Ben yapici oldum gel dedim istemedi olmaz dedi sevmiyorum daha dedi
Peki diğer yönden ilişkiniz ne durumdaydı
Yani nasıl desem özleme arzulama isteme durumları
Yani bu aralar hep çok tartiştik, iadede ediyordu eşim okadar arzulu değildi ama över di geldiği olurdu ama önceki gibi değil
Bence ona daha kadınsı yönünü göster. ara ya da mesaj at. çok özledim arzuluyorum gibi şeyler eğer eve dönmesini gerçekten istiyorsan
Onda işe yaramaz asil onun arzulamasi laizm değil mi
Yani 1 haftadie sessiz
Anladım. Bi kaç şey sormak istiyorum
Sor
Biraz farklı konu
Sor ya
Birde sen bir erkek olarak sence sevgiisi gerçekten birmişimdir
Bitmemiştir ama öfkesi vardır. Ben farklı bir konuda sormak istiyorum ama burdan olmaz
Yazdım sana
Ok
Boş ver
Boş veremiyorum üzülüyorum çok artık ya da Q haftadir evde tekim insan çocuğun bezi öi eksik oldu kapının önüne kpyar