Eşim hiç arkamda durmuyor?

Merhaba yaklaşık 3 aylık evliyim eşimin ailesini aslında bugüne kadar sevip sayardım ama yaptıkları bazı davranışlardan hoşlanmadığım oldu örnek vermek gerekirse kayınvalidemin balayında araması saat 10 ya da ikinci ayımızda saat gece 11:30 ta araması sürekli bize gelmek istemesi gibi ve eşime bunları söyledim benim annesini uyarırsam duygusal biri olduğu için alınır bana kırılabilir düşüncesiyle yaklaştım kendisinin dengeyi kurması gerektiğini anlattım ama eşim her defasında yapabilir olabilir tavrıyla konuştu benimle ve en önemli konumuza gelirsek eğer eşimin ailesi arabalarını satıp ve birazda borç alarak ev satın aldılar annesinin adına bizde bu eve her ay kira veriyoruz bir gün telefonda kayınvalideciğimde işten çıkacağımı söyledim çünkü bize çok gelip gitmek istiyordu ama ben daha evime düzenime alışamadım dememe rağmen beni anlamak istemedi bende çıkayım o zaman dedim ve ben hiç konuyu açmadan sen çalışsanda çalışmasanda o parayı verecekseniz dedi bana 20gün oğlumu göremedim hırsandım tarzı cümleleri var bu kadının ve ben oğluna gitme etme demedim hiç bir zaman biz daha sonrasında araba aldık ama almaz olaydık çünkü hiç yeni evliler rahatsız etmeyelim dokunmayalım demediler arabayı her zaman onlara vermek zorundayız ihtiyac halinde veririm tabiki ya şöyle kısa bir örnek vereyim okul toplantısına gidecekti kayınvalidem arabayı tabikide verdik daha sonrasında market alışverişi yapmaya gittik biz markette uzakta olan marketti ben işleri var zannediyorum eve bir geldik ki alışverişini yapmış arabayıda kapının önüne koymuş ben işi biter bitmez arabayı getirsin düşüncesinde değilim ama beni bir arayıp demez mi kızım alışveriş yapacağım seninde bir eksiğin varsa alışveriş yapacaksan gel beraber yapalım diye o market poşetlerini 20-25 dakika elimde taşıdım arabam olmasına rağmen her neyse eşimde ailesini tutuyor benim ailevi annemle babamın arasında olan problemleri yüzüme vuruyor ölmüş dayım ve teyzem hakkında da aynı şekilde bu bana vurdu ameliyat olalı 1 ay bile olmadi burnumdan burnuma dahi vurdu ve bende annesini aradim annesiyle konustuk diğer gün babasını da aldı geldi ve oğullarını savundular bir hata yapmışsın bile demediler hatanın yüzde sekseni bendeymiş öyle söylediler eşimde boşanmak istediğini söyledi ve beni evden gönderdi bu durumda napabilabilir yani pişman olacak biliyorum ama nasıl bir tavır almam gerekiyor seviyorum onu ama o bana sahip çıkmıyor
Eşim hiç arkamda durmuyor?