Eşim adım atmıyor?

2 yıldır süren evliliğimiz var. Kendimi cok yalnız ve degersiz hissediyorum. Eşim iş somrası hep bilgisayarda oyun oynar. Sonra uyumaya gider telefonda bir seyler izler. Her dediğimi istediğimi yapan biri. Fakat ben söyleyince oluyor hersey. Kendisi hiç düşünmüyor. Tartısırkem bile susar. Tartısmaz. Sorunu çözmeye calısmaz. Bşr bir kaç gün konuşmam gelsin sorsun konusalım diye ama hiç adım atmaz. Kendiliğinden düzelir öyle aramız. Bazense ben adım atarım alırım karsıma konusurum. Bir kaç kez konustum. Dayanamadım ağladım da cok dolmuştum. Son tartısmamızdan bu yana 10 gün oldu. 10 gündür gerekmedikçe konusmuyorum onunla. Bu sefer o gelsin sorsun istiyorum. Ama işten gelince yine oyun oynar. Sonra uyumaya gider falan. Gelip konusmuyor. Hadi diyelim neye kızdıgımı bilmiyor. İnsan hiç mi merak etmez. Öğrenmek istemez. Ya da bilse bile çözüm bulmak istemez. Bu davranısı aşırı degersiz hissettiriyor bana. Ve gittiköe sogudum ondan. Ayrılmayu bile düşünür oldum artık. Cok tükenmiş hissediyorum. Düşünün tartışamıyoruz bile. Karşımda sus pus. Tartısma sonrası da sus pus. Beni artık istemediğini sevmediğini deger vermediğini ve kurulu düzeni bozmamak adına artık benimle birlikte oldugunu düşünüyorum.

Eşim adım atmıyor?