Eşim maalesef arkamda durmuyor?

Eşimle çok severek evlendik. Nerdeyse her istediğim gönlüme göre oldu. Evlenmeden önce ailesini iplemeyen adam evlendikten sonra aile meraklısı oldu. Toz kondurmuyor hep beni haksız çıkartıyor. 3 aylık hamileyim ve sırf ailesi yüzünden 2,5 aylık hamile ve düşük tehlikem olmasına rağmen şiddet gördüm 😔 Eşimin sevgisinden gram şüphem yok. Ama eşimi bana karşı dolduruyorlar mı? Bilmiyorum sanki olanlardan sonra eskisi gibi değilim. Kalbim kırık, üzgünüm. Evde olmak istemiyorum. Çocuğu olacak kendisi bir aile olacak ama hala aile peşinde. Üstüne üstlük benim oturduğum apartmana taşındılar. Istiyorlar ki hergün gideyim geleyim. Düşük tehlikem varken bile kimse kapımı açmadı. Aç mısın tok musun evinde yapılacak iş var mı diye. Trafik kazası geçirdim evli görümcem geçmiş olsun iyi misin bebek iyi mi diye arayıp sormadı. Ama bunda bile ben suçluyum. Dışardan kaynanama bakan beni yalancı sanacak. Sessiz sakin durur bana faydası yok benim de onlara yok ama en azından eşimi fitnelemesinler diyorum. Hamile halimle psikolojim alt üst. Bana akıl verin. Sonunda bende diğerleri gibi yapıcam büyüyü ama hamileyim Allah'tan korkuyorum
Eşim maalesef arkamda durmuyor?