Ailem doğum günlerimi kutlamıyor?

Ailem doğum günümü hayatım boyunca hiç kutlamadı abiminkilerde hep pasta alıp üzerine mum koyarlardı yeni yaşı için sevinirlerdi hediye bile alırlardı. Benim doğum günüm ayın son günü hep paramız bitti yapacak bir şey yok deyip anlayış göstermemi isterlerdi ama ben kedim için para biriktirip küçük bir doğum günü hazırlarıyorum 4 senedir. O kadar içerliyorum ki bu duruma. Bir keresinde anne kutlayalım doğum günüm dediğimde boş ver abin yok zaten demişti. Bana sadece pasta alırlardı o da her zaman değil. Çok söylenip sinirleneceğimi bildikleri için mecbur kalırlardı. Bugünde yılbaşı ve ben 1 aydır nerdeyse tarifler arıyordum ve artık kararlaştırdım anneme söyledim gerek yok o kadar para tutacak dedi ama hepsi zaten evde olması gerekenler. Ailem iyi kazanıyor bu arada. Bu benim evimdeki son yılbaşım bu sene üniversiteye gideceğim aklımda güzel kalsın istemiştim ama olmadı ben o evde bana ait bir yer olmadığını biliyordum ama hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Bende bu tavırdan sonra odama gittim, uyudum yılbaşına ağlayarak girdim. Dalga geçer gibi annem rulo kek almış başka da bir şey yok. Beni sürekli eleştirip aşağılayan ve en ufak hatamı arkadaşlarına ve akrabalarına yayan annem diğer taraftan işine yaramadıkça sevmeyen babam ve her fırsatta beni ezmek ve rezil etmek için bekleyen küfürden başka benimle konuşmayan abim. Hayatım bu üçgende geçti benim. Bildim bileli böyle, çok sıradan bir kızım halbuki gerçekten çok yoruldum.

Ailem doğum günlerimi kutlamıyor?