Doğum günümü ailemden başka kimse kutlamıyor?

2 gün önce doğumgünümdü. 20 yaşımdayım artık Doğumgünüm yaz tatiline geldiği için kimsenin umrunda olmuyorum 20 yıldır annemle babam dışında kimse doğumgünümü kutlamaz. Aslında alıştım bu duruma ama insan ister istemez bir beklenti içine giriyor belki bu yıl olur diye içinde ukte kalıyo. Beni en çok üzen şey de benim bunu haketmemiş olmam. Bütün arkadaşlarımın doğumgünlerini bizzat kutladım. Ama onlar benimkini bir mesaj parçasıyla kutlamaya devam ediyorlar. Çok kırgınım bunu kelimelerle ifade edemiyorum. Çok saçmasapan çocukça birşey ama hiç yaşamadığım için içimde kalan çocuksu birşey işte. Her doğumgünümü yapayalnız ve ağlayarak geçiriyorum. Kimsenin bana değer vermediğini düşünüyorum. Düşüncesizce kendi doğumgünlerini 5 kere kutladıklarını yapılan süprizleri falan anlatıyolar bana o kadar oturuyo ki içime. Başkalarının doğumgününü kutlarken de mutlu olamıyorum. Onların mutluluğunu sahte gülümsememle alkışladığımda benim daha çok canım acıyor çünkü. Ve 20. yaş günümde bir karar verdim. Artık ne kendi doğumgünümü ne başkalarının doğumgününü kutlamıycam. Beni mutlu olmam gereken günde ağlatan yalnızlığa terkeden insanların bunu hakettiğini düşünmüyorum çünkü. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Doğum günümü ailemden başka kimse kutlamıyor?