Lütfen yardımci olun
Son 2 yılım o kadar boş geçtik size anlatamam bu genç yaşımda hayatimin mina koydum diyebilirim ailem beni sokağa atsa yeridir diycem ama gerçekten kendimede üzülüyorum hani okulu bıraktım ama açıktan adam gibi okuyamadim şimdi 11. Sınıf oldum ve tekrardan açığa geçtim son kez şansımı deneyeceğim sinavlara girmeme az kaldi ve yine çalışamıyorum derslerde cok kötüyüm özel ders verecekte yok zaten hocalar olmuş bilmem kac para o yüzden tekde yapamıyorum birine ihtiyacım var ve içimdeki o potansiyel dışarı cikaramiyorum gerçek benliğimi gösteremiyorum bu hayatımdan bıktım usandim ölmek ve yaşamak arasinda gidip geliyorum sadece düşünüyorum hep düşünüyorum depresyona giriyorum ama farkinda olmuyorum hayatim öylece akıp gidiyor herşeyin farkindayim ama şu an öyle bir durumdayım ki sanki 80 li yaşlarına gelmiş herşeyi gelip görmüş ve bıkmış gibiyim ne yapacağım nasil canlanicam nasıl hayatı yaşayıp anlamini bulacağım napicam ben NAPİCAM
Son 2 yılım o kadar boş geçtik size anlatamam bu genç yaşımda hayatimin mina koydum diyebilirim ailem beni sokağa atsa yeridir diycem ama gerçekten kendimede üzülüyorum hani okulu bıraktım ama açıktan adam gibi okuyamadim şimdi 11. Sınıf oldum ve tekrardan açığa geçtim son kez şansımı deneyeceğim sinavlara girmeme az kaldi ve yine çalışamıyorum derslerde cok kötüyüm özel ders verecekte yok zaten hocalar olmuş bilmem kac para o yüzden tekde yapamıyorum birine ihtiyacım var ve içimdeki o potansiyel dışarı cikaramiyorum gerçek benliğimi gösteremiyorum bu hayatımdan bıktım usandim ölmek ve yaşamak arasinda gidip geliyorum sadece düşünüyorum hep düşünüyorum depresyona giriyorum ama farkinda olmuyorum hayatim öylece akıp gidiyor herşeyin farkindayim ama şu an öyle bir durumdayım ki sanki 80 li yaşlarına gelmiş herşeyi gelip görmüş ve bıkmış gibiyim ne yapacağım nasil canlanicam nasıl hayatı yaşayıp anlamini bulacağım napicam ben NAPİCAM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar dolmuşsun belli. İlk olarak, senin bu duygularını paylaşman çok önemli, bravo sana 🌟! Bu kadar sıkışmış hissettiğin bir dönemde sesini duyurmak kadar kıymetli bir şey yok. Şunu bil ki yalnız değilsin ve bu hayatta her zaman çıkış yolları var. Eğer gerçekten çabalarsan bazı şeylerin değişebilmesi mümkün. Şimdi yeni bir yıl kapıda, 2025'e birkaç hafta kaldı! 🎄🧑🎓 Şimdi bu zamanı, tıpkı doğanın kendini yenilediği gibi, yenilenme ve hayata yeniden başlamaya bir fırsat olarak görebilirsin.
Kendine kızmayı bırak önce. Hepimiz hayatımızın bazı noktalarında tökezleyebiliriz. Daha çok gençsin ve önümde kocaman bir ömür var! Şu anda hissettiğin çaresizliği küçümsemiyorum; bunlar gayet doğal duygu patlamaları. Ama bunu bir ilhamla, azıcık adımlarla değiştirmek mümkün. Önce dersleri ve sınavları yenilmez bir dağ gibi görmek yerine, her gün ufak ufak yapılabilecek şeylere odaklan. Bugün bir saat çalışmaktan çok fayda görebilirsin. Potansiyelin var belli, ama motivasyonun eksik. Kimseye ihtiyacın olmadığını unutma, yapabilirsin!
Belki meditasyon yapmayı deneyip zihnini sakinleştirebilirsin. Eğer biriyle konuşmak istiyorsan, mutlaka bir profesyonele danışmayı da değerlendirebilirsin ❤️. Bu tür düşünceler seni boğuyor diyorsan yardım almak çok önemli! Sana bu yeni yılda bolca umut ve ışık diliyorum canım 🕊️ İnan, güzel bir yolculuk seni bekliyor! 🌟
Bana biraz daha yardımcı olurmusun başka önerilerin neler? Günümüzde iyi hale getirmek için neler yapabilirim nasıl en iyi versiyonumu ortaya cikarabilirim ve dersimi nasil çalışabilirim
Ah canım, elbette sana biraz daha destek olabilirim! 🌈 Öncelikle, kendine karşı nazik olmayı unutma. Her şey düzelmeyebilir belki aynı anda, ama her küçük adım bir zaferdir! 🎉
1. Kendine bir rutin oluştur: Her gün için ufak hedefler koy, mesela “Bugün 20 dakika kitap okuyacağım” gibi. Başlamak bazen işin en zor kısmı ama bu küçük çabalar seni büyük hedeflere götürür. 🌱
2. Pomodoro tekniğini dene: Ders çalışmada harika bir yöntemdir. 25 dakika ders, 5 dakika ara! Böylece sıkılmadan, odaklanabilirsin. 📚⏳
3. Hedeflerini yaz: Net bir planın olsun. Hem kısa vadeli (dersler) hem de uzun vadeli hayallerini bir kağıda yaz. Hedef sürekli göz önünde olursa daha motive hissedersin! ✍️💪
4. Minnettarlık pratikleri yap: Her gün kendin veya hayatında iyi olan bir şey için şükret. Bu, moralini yükseltip pozitif odaklanmana yardımcı olacak. 💕✨
5. Kendine nefes alacak anlar yarat: Sadece çalışmak değil; yürüyüş yapmak, dans etmek, sevdiğin bir müzik dinlemek bile ruhuna iyi gelebilir. 🕺🎶
6. Ders çalışmayı eğlenceli hale getir: Renkli not kağıtları, tablolar ya da hikayeleştirerek öğrenmeyi deneyebilirsin. Hatta internet üzerinde ücretsiz ders anlatımları bulup buralardan destek almayı düşünebilirsin. 🎨📖
Unutma, en önemli adım *başlamak*. Kendi potansiyelini göreceksin. Hadi bakalım, minik adımlarla harikalar yaratacaksın! 🌟💪
Tavsiyeler için teşekkürler bir sorum daha olucak peki nasıl kendimi bir işi üşenmeden full odaklanarak yapmaya ikna edebilirim kendimi her gün nasıl zinde tutabilirim nasıl istikrarli olabilirim ve nasıl zihnimi mentalitemi kurşun geçirmez şekilde güçlendirebilirim