Bu çıkmazın içinden nasıl kurtulabilirim?

Sevdiğim birisi var uzun zamandır da seviyorum kimse bilmezdi kimseye demedim ona bile söylememistim iyi vakit geçirir hep gezer her gün konuşur ondan başkasıyla bir yere bile gitmez bir şey görsem ona alır bir şey duysam direk ona anlatırdım oda öyleydi başlarda iyidik ama hiç söylemedik sevdiğimiz akrabayız annesi dominant bir yapıda ne yese içse annesinin haberi olurdu herşeyi de annesine anlatırdı duyarsa sezerse diye hep geri durmaya çalıştım ama aramızdaki elektirik meğerse on metre uzaktan belli oluyormus herkes yapma etme senle oynuyor dediler dinlemedim. Menfaati için seninle dediler dinlemedim maddi durumu yoktu yardım ettim hep elimden geldiğince birikimlerimi verdim harclıklarımla biriktirip mezuniyet kıyafetini aldım daha neler neler sonra o üniversite kazandı ben kazanamadım ordan da birisini bulmuş flört etmeye başlamış bana söylemedi uzak durmaya kalktı mesafe koymak istiyorum dedi filan şüphelendim tabi bir çok kezde bu yüzden kavga ettiğimiz oldu zaten arkadaş da değildik sevgililikte yasayamadık hayatıma karışamazsın dedi çekti gitti. Annesi annemi aramış kısmetine mani oluyor kızın demiş birşeyler demiş herkese de öyle anlatmış kıskanıyor bunu filan diye gibisinden halbuki onun için yaptıklarıma anneside şahitken o senin için bunları yaptı otur bağrı adam gibi konuşun demedi dillendirdi budaklandirdi herkes bir kafadan konuşuyor oldu bir biz konuşmuyoruz görüşmüyoruz heryerden engelledi numarasını değiştirdi buldum numarasını ama yazmadım aramadım hesap bile soramadım annesine söyler diye bu çıkmazdan nasıl kurtulucam içimdeki o hırs da geçmedi o pişmanlık sevgi de sönmedi
Bu çıkmazın içinden nasıl kurtulabilirim?