Kocamı eve almadım olay çıkardı?

3 buçuk sene önce evlendik. Kocam 41 yaşında ben 24’üm. İki tane de oğlum var. Arada bu kadar yaş farkı olması ister istemez bizi bazı konularda tartışmaya sürüklüyor, görüş farklılığı bakımından. Çocuklarım küçük, biri 2 buçuk diğeri 1 yaşında. Ben sabahtan akşama kadar çocuklara bakıyorum. 24 yaşındayım, gezemiyorum tüm gün evin içindeyim. Kocam hiç yardımcı olmuyor bana bu konuda. Ben de dün dolaşmaya çıktım. Çocukları komşuya bıraktım. Kocam işten gelmiş ben ondan sonra geldim eve. Nerdesin sen diye hesap sormaya başladı, çocuklar nerde dedi. Ben de insanım üstelik gencim. Gezmek hakkım. Kocam bu hakkı tanımıyor bana, otur çocuklara bak diyor. Kendisi sabahtan akşama kadar dışarda. Çocukların her işini ben yapıyorum, yoruluyorum. Bu sebepten dün bayağı kavga ettik bağırış çağırış oldu. O sinirlenip çıktı evden. Gece 11 gibi geldi ben hâlâ sinirliydim ona. Kapıyı açmadım. Küfürler etti dışardan bağıra bağıra. Evin camına taş attı çocuklarım çok korktu. Ben de polisi aradım. Kapıyı açsam o sinirle ne yapar diye korktum. Polis geldi ben de kocamın abisini aradım durumu anlattım. O geldi karakola gittik. Fazla uzun sürmedi. O abisinin evinde kaldı dün. Daha gelmedi eve ben ne yapayım geldiğinde?

Kocamı eve almadım olay çıkardı?