Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de yeni evlendiğimiz bir gece almıyordum. Ama kıyafetlerimi alıp çıkıcam tamam aç deyince aldim. Tabii ki geri gitmedi 😂 Ama şu var benim eşim bana hiç haber vermemişti geç gelicem diye ve gece 2:30 gibi eve geldi. Ondan. Birdaha da yapmadı zaten. Yoksa haber verip gittiğinde aciliyetim yoksa senin gibi kısıtlamam.
06 Yorumla
Soran+1 yılCanım Haber vermesi onu bir hafta almam eve bırak bir günüm bak kardeşim zaten iki gün önce de arkadaşlarıyla Hadi ben her zaman saygı duyuyorum tamam mı arkadaşlarıma ama o Gece benle plan yaptım tamam Haber Vermeyi unutmuş olabilirim ama o Annem çağırıyor diyebilir sen o bana kızların yanında dese Ben kesinlikle kocamın bana ihtiyacı var derim Bence Ayıp ediyor bir de zeytinyağı benim kocam üste çıkıyor senin ki Belki alttan almıştır
Cevap sahibi+1 yılBenim ki kabahatini biliyordu
Gitti odada uyudu hemen
Ama plan yaptıysa bozmam ben
Oda benimkileri bozmaz
Senin plan yaptığını bilmiyormuş neticede
Ama bu konu mesajla olmazdı
Teledonda konuşup seni ikna etmeye çalışması gerekirdi
Umursuz davranmış
Soran+1 yılalmadım eve ama gece hep mesajlaşok biz bana özledin mi beni yerim belli mi yazdı bende evet dedim sorma yerim seni yazdı geliyimmi yazdı hayır yazdım sabah kadar konuştuk
Cevap sahibi+1 yılOoo
Flört ettiniz yaniii
O da iyiymiş
Arada lazım böyle şeyler 😂😂😂
Soran+1 yılyani bize nişanlılık zamanlarını hatırlattı. güzel oldu aslında. en son mesajda yazmış ki iştr ( şu an uyuyorum ama uykumu bu bana sor ne kokun var nede başımı koyup uyuduğum o güzel gerdanın. ateş üzerinde uyuyor gibiyim en kötüsü de sabah gözümü açtımmı karşımda o güzel yüzün olmayacak. ve güne senin gülüşün le uyanamıyıcağım cehennem neymiş bunun yanında) yazdı ❤ bende yat zıbar gece 4 yazdım 😂 o da tamam aşkm yazdı
Cevap sahibi+1 yılE iyiymiş 🙂👍👏👏👏
Bari sorularını cevaplayanlara beğeni koy da Xper kazanalım 😉
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçmalamışsın bence bu kadar boğma sıkma onunda nefes almaya ihtiyacı var belki sıkıldı hergun aynı şeyden rahat bırak biraz senin içinde geçerli sende çık arkadaslarinla değişiklik iyi gelir.😊
13 Yorumla
Soran+1 yılCanım Zaten arkadaşlarımıza değişiklik yapıyoruz zaten o iki gün önce de gitti Ben de bir şey demedim ama yani ben onun ailesi yim ben ona gel diyorum Yani fedakarlık yapabilir Bak ben yapardım bunu Demek ki ben o akşam bir şey heveslenmesin Tamam haber vermeyi unuttum ama sonradan dilim lütfen gel dedim arkadaşlarına sonra gidersin dedim ben senin annenim dedim Ne olmuş yani ben onun için yapardım bu fedakarlığı
- +1 yıl
Canım benim erkekler çok farklı düşünür ve düz bakarlar olaylara sen istediğin kadar yırt kendini bu yaptığın evliliği zedeler ve hiçte hoş olmayan şeyler olur sıkma rahat bırak bak dinle beni sana düşer bizaman sonra işini bil biraz.🤭😉
Soran+1 yılKardeşim erkek kız değil İkimiz de evliyiz ben nasıl düşünebiliyorsam O da düşünür evlilik fedakarlık ister yok erkek Yok kız yok bu işin Kesinlikle o da üzerine düşen fedakarlık yapacak Ben böyle biriyim adaletten yanayım erkekler benim gibi düşünemez diye bir şey yok kadınlar çok hassastır diye bir şey yok herkese Allah bir beyin vermiş herkes bunu düşünebilir eşimle Çok romantik biri yani işte bunuu düşünebilir de bunlar bizim evliliğinize zarar verecek şeyler değil bizim evliliğimiz de böyle şeyler zarar vermez bize sadece zarar verebilecek tek bir şey var birbirimizden başka birine göz ucuyla bile bakmak ki Bunu asla yapmayın
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sana haber veriyor, sen keyfine göre bu akşam diyorsun. Gitmem dememiş, yarın akşam yapalım demiş. Neresinden baksan haksızsın. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Kırk yılda bir arkadaşlarıyla eğlenmek istemiş. Sabırlı adammış.
01 Yorumla
Soran+1 yıl40 yıl mı dün değil ondan önceki gün arkadaşlarıyla ayda bu giriş Dün de arkadaşlarıyla olmak istedi bu iki Her hafta iki kere yapıyorlar bunu yakılması çıkmıyor bende o gün istemişim Yani ne yapacak arkadaşlarına diyecek ailem çağırıyor diyecek ailesinin ben onu Şahsen ben arkadaşlarımla Keno bana dese Ben direklerin eşimin bana ihtiyacı var dedim fedakarlık yapma da evlilik fedakarlık demek
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir haber vardı kocasını eve almamıştı kadın sonra git çigköfte al cezalısın demişti adamda kapıyı kırmıştı sevgilisiyle basmıştı aman aman aman adam bam güm Şu an 18 yıl hapis cezası almış aklıma o geldi lafım sana değil :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkocam beyefendi kapı kırmaz
- +1 yıl
iyi bari :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi etmiisn gadası
10 Yorumla
+1 yılSöz vermiş sana da başka zaman gidelim demiş ne var bunda abartmışsın ne var bunda böyle küçücük şeyleri sorun edersen boşanmanız yakındır
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzelim sen dedin diye biz boşanacak değiliz. tamammi evlilik bu? ne sanıyorusn ilk zorlukta yıkılrmı nelerde yaşıyorsun se aldıysa beni sınırımı de çekicek tripp mi de sen evlenince her otta halta boşanırsın tamam
- +1 yıl
😂😂😂
seni boşamak hak oldu.
250 gram şeyine güvenmişsin ama o da işe yaramayacak.010 Yorumla
Soran+1 yılsen neyine güvendin olmayan beynine mi beni sen mi aldın sen boşayacaksın? ben kendime güveniyorum kadınığıma değil
Soran+1 yılsen evliliği aptal saltaş şeylerle bitebileceğini sanmışsın. ama evlikik kaçmak değildir sorunların üzerine gitmektir. sen kadınalra sadeve 250 gram gördüğün için öyle sanmışsın ama biz kadınlar ya da direk ben asla kalınlığımla var olmam. insnalığımla var olurum buda sana uzak dayıı
Soran+1 yılöyle gereksiz bir cümle kurmuşsun ki sanki beni sen aldın da sen boşayacaksın dayı
Soran+1 yıldayı artık kadına şiddet hapislik bir suç. yani bana bir vursa bir kere hapse girer zaten vurmaz da. yani sen karın olunca akşama kadar döversin
Soran+1 yılayrıca dayı uzmanlar diyorki evlilik hakkında böyle çok atıp tutan erkekler en çok karı sözü dinleyenlerdir heralde sen den bahsediyo sende bir karı bulsan köpeği olursunda sana bakan yoktur şimdi
Soran+1 yıldayım ben im hani kadın erkek eşittir ya. evlilikte de böyle sen 90 larda kaldın yazık oldu
Soran+1 yıldayı eksort la yatmak günah günah hani Allah karınızdan başkası ile olmayın ditor ya biliyor musun bunu zaten sen beni alamassın yaşın yetmez sana 50 li kızlar yakışır dayom
Soran+1 yılbirdr dayı 😂 senin gibi abazaları biz iyi biliyoruz. siz atar tutarsınız ama bir kız size baktımı it olur para yedirsiniz her yerde varsınız siz
- Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonra "aldatıldım ne yapayım" diye soru sormak yok ama. 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılaldatmanın bahanesi asla olmaz önce bu aptall saptall düşüncenden kurtul o da biliyorki göz ucu ile birine baksa ben direk boşarım
- +1 yıl
Benim böyle bir düşüncem yok, erkeklerin düşüncesi bu.
Soran+1 yılkocamın düşüncesi değil ama o o asla sorunlardan başka birine giderek kaçmaz üzerine yürür sorunların aşar
- Diğer konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılKocanız baya iyi bir insanmış annesinde kaldı ise kutluyorum enişteyi
03 Yorumla
Soran+1 yılPardon nerede kalsaydın nerede başka bir kadının evinde misafir olsaydı Ne yani evlilik bir sıkıntı zora gelince hemen bu açılma ihtiyacı mı demek yok öyle dedim ya o da biliyor birine göz ucu ile baksa ben onu direk boşarım evlenmesini bilen adam zorla da gelecek tamam mı Ve ben ona karısıyım 2 gece önce zaten arkadaşları İlaeydi diyebilir fedakarlık yapabilir Ben de plan yapmışım Tamam unutmuşum haber vermeyin ne var erteleyebilir arkadaşlarını Ailesi için bu hatta Onur verici bir şeydir başkasının evinde kalma gibi bir lüksü yok Ne hangi hayatta yaşıyorsun sen. Mesela ben kızlarla olsam o bana mesaj atsa Ben kızlara değilim işimi bana ihtiyacı var derim Her şey karşılıklı
- +1 yıl
pardon kusıra bakmayın evlenmenin kölelik sistemine girmek olduğunu aklımdan çıkartmışım
Soran+1 yılKölelik sistemi demiyoruz haftada 2-3 kere zaten çıkıyor arkadaşlarıyla ama o gün ben plan yaptım ne var yani bir günde ertele Sen ne olur yani Ailesi için bir gün değer tls yani bir şey mi eksilir ölür mü kalır mı a
Ama onunda arkadaşlarıyla takılması vakit geçirmesi gerekmiyor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben gitsin arkadaşlarıyla takılsın istiyorum ama ben onunla akşam dışarı çıkmak istemiştim o bana yazsa kızlarlaiken seninle dışarı çıkmak istiyorum Bir Ben kızlara derim eşimin bana ihtiyacı var derim Önce ailemi düşünürüm gitsin gezsin ama ben o akşam plan yapmıştım Ne bileyim Onun da plan yaptığını gelebilir Bence bir fedakarlık yapabilir yani ben onun bir tanecik eşiyim
Soran+1 yılÖyle bir iki gece burnu sürtsün dedim ama bir gece Yeter bence kullanmıştır Şimdi kuzu gibi koynumda uyur
Soran+1 yılBen zaten asmaoğlu eve almam azlık yapmayacaktım Ama onun mesaj da güldü Beni ciddiye almadın ya dedim Bir görsün bakalım o ciddiye almam ayı o yüzden yani Yoksa böyle bir şey yapmam zaten
- Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı.
+1 yılPlaystation oynamaya gidiyor ne var bunda sanki mesaiye kaldım hatunla sevişmeye gittim dememiş
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim Sen olayı hiç anlamamışsın ben onu bile oynamasına bir şey demiyorum haftada 2-3 kez zaten çıkıyor yani o gün benim için bence erteleyebilir de ben onun eşiyim mesela ben bir arkadaşımla buluşuyorum eşimin eve erken gelmiş o gün işi Erken bitmiş Hemen arkadaşıma diyorum bak evde yemeğim yok diyorum Adam erken gelmiş diyorum gideyim de aç kalmasın diyor bak Onu düşünüyorum arkadaşım erteleye biliyorum tabii o da bunu yapacak evlilik bu
- +1 yıl
Kötüymüş bu evlilik, sevmedim.
Soran+1 yılkötü değil mutluyuz bak eve almadım ama gece boyu nişanlılık dönemimizdeki gibi mesajlaşok. bize eski günleri ve birbirimiz için kıymetli olduğunu hatırlattı şer başladı hayır bitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarına söz vermiş bir gün bekleyebilirdin. Karısı olabilirsin ama onlarlada vakit geçirmeye ihtiyacı var
13 Yorumla
Soran+1 yılCanım Zaten haftada 2-3 kez Arkadaşlar ben çıkıyorum Tamam mı bir kere lütfen plan yapmışım bekleyemem onlar beklesin her zaman demiyorum her çıktığında böyle sorun çıkarmıyorum Ama bir kere demiştim Yani desin ne olur ki desin Ya ben mesela arkadaşımla dışarıda oluyorum o eve erken geliyor hemen arkadaşıma diyorum bak evde yemeğim yok Adam aç beklemesin gideyim yapayım Bak ben onu düşünebiliyorum arkadaşıma erteleyebiliyor ya da yanından erken gidebiliyorum Ama niye yapamıyor bunu yapacak alışacak
Cevap sahibi+1 yılTek derdimiz bu olsa keşke 😏
Soran+1 yılkız almadım da ne oldu eve bütün gece nişanlı aşıklar givi mesajlaştık yok özledim seni şimdiden yok yerim seni bilmem neler 😂
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl malca bir yaklaşım adam yarın çıkalım demiş işte daha ne desin. Sende çıkmak istiyorsan önceden söyleceksin.
07 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin de bana mal diye biliyorsun kendin de bu hakkımız buldun Mal sensin önce kendine bak ikincisi Sana ne zaten iki gün önce çıktı arkadaşlarıyla Ben o gün plan yapmışım haber Vermeyi unutmuş olabilirim Yarın erteleyemeyiz beni onları erteleyecek ben onun eşiyim Ailesi O beni arasaydı arkadaşlarımla iken Ben derdim eşimin bana ihtiyacı var derdim evlilik fedakarlık ister
- +1 yıl
Bence haksızsın ne olursa olsun eşin diye adamın tapusunu mu aldın köpeğin mi o senin her çağırdığında koşacak eğer öyleyse kendine bir köpek alsaydın. Ayrıca sonuç ne oldu bilmiyorum fakat o eşini almadığın ev sadece senin değil eğer eşin ertesi gün seni annenin evine yollamadıysa o da onun ayıbı olsun. Bu hayatta kadın olsun erkek olsun kimse bulunmaz hint kumaşı değildir ve kimse vazgeçilmez de değildir.
Soran+1 yılKardeşim ne demek annenin evine yollamadı Sen evliliği Ne sandın ilk böyle bir şey de hemen böyle bitebilir bir şey mi sanıyorsun seni bekar olduğum çok belli Çünkü sen Sorumluluk nedir bilmiyorsun benim köpeğim değil haftada 2-3 gün zaten çıkıyor arkadaş değil o gün de ben plan yaptım Ne olmuş yani ertelesin ne olmuş ben o eve erken geliyor bazen arkadaşımla dışarıda oluyorum diyorum ki Arkadaşlar ben kalkayım da evde yemeğim yok Adam aç kalmasın Bak ben onu erteleye Biliyorum arkadaşım önce kocamı sonra arkadaşlarımı O da bunu yapabilir bunda bir şey yok her zaman demiyorum ki bir kere ya bir kere istedim ne var yapsa
- +1 yıl
Ne bekarı evliyim hemde çevremdeki özellikle karısı senin gibi olan erkeklerin imrendiği bir evliliğim var. Hiç kusura bakma kimse evlendi diye kimsenin kölesi değil. Ben plan yapmışsam eşim buna saygı duyar eşim plan yapmışsa bende ona saygı duyarım. Eşin arkadaşlarıyla bir plan yapmış belki sana daha önce söylememesi onun hatası ama sen onu arkadaşlarına karşı hatta eve almayarak ailene karşı rencide etmeye kalkarsan olmaz. Bekarken çok özgür bir erkektim bütün evliler evlen göreceğiz dediler. Dedim görürsünüz. Evlenirken eşime dedim ki ben böyle böyle bir hayat yaşadım ben demiyorum ki benim hayatımda sadece arkadaşlarım var tabiki önceliğim sensin ama bana kendime ayıracak zamanda bırak diye oda sağolsun tam benim kafadan çıktı yani Allah gönlüme göre verdi ve çokta mutluyuz çok şükür. Sen Allah bilir bütün gün evde oturup kendini akşam kocasına kuran o kadınlardansın. Nefret ediyorum dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü zannedenlerden. Kocana çok çok üzüldüm yazık ona.
Soran+1 yılo gün heves etmiştim vd rica ettim. her zaman rica etmem ö zaten eve almadım da nr oldu bütün gece mesajlaştık
Beni eşim bu yüzden eve almasa... Bir daha o evdede kalamaz, Çocuğumuz var ise çocuğuda göremez. Hayatına tek basına devam eder sanırım.
012 Yorumla
Soran+1 yılLan ben onun karısıyım Tabii ki de arkadaşlarına erteleyecek Yok öyle bir dünya ben yapsam aynısını mesela Gecenin bir körü Ben çıksam arkadaşlarımla dışarı beni kınarsınız aldınız değil mi Hani kadın erkek eşitti
Soran+1 yılÖncelikle alakası yok iki gün önce de gitti Hani o gün plan yapmış mı ona haber vermeyi unutmuşum Tamam ama yani bence aynısı için söyleyebilirdi Bana kızların yanında yazsa ben direk hemen kızlara derdim kızlar benim eşimin bana ihtiyacı var fedakarlık yapabilirdi
Soran+1 yılPardon da kim kimi camdan atıyor ya kimin Bunu hakkı var Kendine gel Lütfen bu nasıl bir cümle Kimse kimseyi ne camdan atabilir ne şiddet uygulayabilir tamam mı biraz hatasını anlasın istedim O da anlamıştır zaten o kadar abartılacak bir şey değil vallahi sokakta kalmadı Annesine gitti bak Annesini de özlemiştir zaten
Soran+1 yılAslında ben onu eve alacaktım ama o bu mesajda beni ciddiye almadın ya hani ben ona yazdım seni eve almam bak dedim O da güldü ya dedim Sen kimsin diye almıyorsun dedim ben sana gösteririm dedim Yani gaza geldim ben yoksa ben onu eve alacaktım da işte gülme Seydi alacaktım sanki böyle yapamam gibi bir havası vardı havasını söndürmek için almadım
Soran+1 yılKüs değiliz gece almadım ama hep mesajlaştık öyle yani bana dedi ki yerime bakıp Üzülüyor musun dedi Ben de dedim ki Evet biraz eksikliğim var dedim böyle seni yerim falan filan yazdı da işte ben hani burada sürsün mi diye diyorum Bir gece daha ayrılırsa belki aklı başına gelir diye düşündüm
Soran+1 yılyok alıcam bu gece ya yerim onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki ev senin evi sen mi aldın ne bu tripler hem daha önceden söyledeydin arkadaşlarına söz vermezdi az anlayışlı olun söz ağızdan bir kere çıkar
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet canım ev benim kocam benim üzerime yaptı tamam mı Ayrıca Benim kızdığım nokta şu beni erteliyor arkadaşların erteleyebilir Ayrıca Gecenin bir körü ben arkadaşlarımı oynamaya gitsem beni kırdınız ama hani kadın erkek eşittir
Cevap sahibi+1 yılParası kocandan çıktı ama dimi senin gibi kadınlar ilgiyi alakayı haketmiyor sen benim karım olsan ben seni kapının önüne koyardın vay kocanın haline allah sabır versin
Soran+1 yılCanım ben senin karın olma mümkün olmadığı için seni de beni kapıya koymak gibi bir lüksün olmayacak Beni seven seviyor koruyan koruyor tamam mı orası İkimizin evi ani yuvayı dişi kuş yapar sözünden çıkarak bu cümleyi Kurdu Bu bir İkincisi Yani biraz fedakar olabilirdi lütfen sen karın olunca döversin döversin sonra da hepsi bu oynarsın Çünkü senin fıtratında olabilir ama benim işim gayet beyefendi biri ben biraz çılgın biriyim Ama olsun bu bizim aramızı bozabilecek bir mesele değil o kadar aşığız ki bunlar bizim aramızı işlemiyor bile
Cevap sahibi+1 yılMadem aranızı bozacak bir mesele değil o zaman adamı eve alıcaksın
Soran+1 yılHani ben böyle kızlara Sordum Bir gece daha almayayım aklı başına gelsin biliyor Çünkü ben ona mesajda Dedim ya seni ama almayacağım diye öyle bana güldü ciddiye almadı ya ben o yüzden almadım zaten Yoksa beni böyle bir şey yapmam mümkün değil zaten o bir gece kafasını koynuma koymadan uyudu ya akıllı Almıştır O benim aslan kuzu olmuştur kükremez Bir daha
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay arkadaş ne var yani arkadaşlariyla gitmişse arkadaşlarina söz vermeseymis neysede
11 Yorumla
Soran+1 yılonları erteleyebilir nen onın karısıyım
Burdaki erkeklerin çoğu da dünden razı ya aldatmaya, hemen başka kadına gider gibi vs şeyler söylemişler.
Ama eve almamak biraz fazla olmuş gibi.10 Yorumla
+1 yılAlma 3gün daha dışarıda kalsın başka kadına gider çocuk 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılaldatmanın bahanesi olmaz beyninden bir kere şu düşünceyi sil ben kocası başka kadına gidicek diye gurursuz olan bir kadın değilim ben kısmeti kaybetmem giden beni kaybeder. son olarak koxam da zaten göz ucu ile başkasına baksa benim onu direk boşaçağımı bilir ve kaçmaz o evliliğine sığınır kendin le karıştırdun sen
- +1 yıl
Adamsın👏👏👏👏
- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlacaksın tabi kardeşim biraz anlayış bugün değil yarın gidersin
00 Yorumla
+1 yılal artik abartama derim ama gizli olmasn isterdim sormk dm den
00 Yorumla
+1 yılBiraz abartmissin ama biz erkeklere arada boyle ayar vermek iyi gelir.
00 YorumlaAbartmamak gerek yani evliliği zedeler bu hareketler kız kavga et ama bu biraz ağır olmuş
00 YorumlaDayanamasn alırsn o akşam cilve bile yaparsn kesn rahat durmasn kesin
00 YorumlaÇocukluk etmişsin özür dile adamdan
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben mı arkadaşlarımı onları ertrlesin ben karısıyım
Soran+1 yılCanım şöyle düşün Ben Gecenin bir körü arkadaşlarımla çıktım ve ona seninle çıkmak istemiyorum dedim ne olurdu yani ben onun ailesi iyiyim diyebilir size söz verdim ama yarın yapalım diyebilir bunda bir şey yok Ben derdim emin ol hocam bana arkadaşlarımla iken mesaj attı Ben dedim Direk a kızlar eşimin bana ihtiyacı var gitmem gerekiyor Bunu o da yapabilir
iyi yapmışsın , alma yalvarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılgece mesajlaştık hep
+1 yılIyi yapmissin ama bugun al eve
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalacak bir hatun bulur elbet
07 Yorumla
Soran+1 yılmalesefki işi olmaz.
Cevap sahibi+1 yılBak şansını fazla zorlama insanlar kızgınlıkla neler yapıyor bir bakmışsın başkasının evinde misafir olmuş😁😁
Soran+1 yılKardeşim o beni tanıyor bunun en küçüğü de göz ucuyla birine baksa boşarım onu direkt tanıyor Karasına en hassas olduğum konu bu niye aynı şeyi ben yapsam mesela ona desem ki gece ben arkadaşlarımla dışarı çıkacağım Sen le çıkmak istemiyorum desem beni kınardnız burada
Cevap sahibi+1 yılSöz vermese sen haklıydın ama şu anda haksızsın evliliklerde fazla dikta iyi değildir haberin olsun
Soran+1 yılYok kardeşim Öyle bir dünya söz vermiş söz vermemiş ben onun ailesini tamam mı önce aile sonra arkadaşlar ben de öyle bak ben öyle yapıyorum biriyle olsam eşim eve erken gelse ben hemen diyorum ki evde yemeğimi yok hemen gideyim kocam aç kalmasın diyorum demiyorum sana sözüm var ama kocam aç aç beklesin değil mi Bak sorumluluk alıyorum sorumluluk alması lazım Onun da
Cevap sahibi+1 yılSen disiplinli bir insansın diye eşinde disiplinli olacak diye bir dünya yok biraz töleranslı olmalısın evlilikler ancak bu şekilde ayakta kalabilir.
Mesela benim eşim bu şekilde birşey yapsa ben kızmam belkide değişikliğe ihtiyacı vardır. Arkadaşlarıyla kötü birşeyler yapmıyorsa bazı şeylere olumlu yaklaşmalısın.
Soran+1 yılya eve almadımdda ne oldu bütün gece nişanlı aşıklar givi mesajllaştık
+1 yılHaklısın tabiki eve almamakla
01 Yorumla- +1 yıl
Biraz ilgilensinler karısıyla
+1 yılİyi yapmışsın bu kadar olunmaz
00 Yorumla
+1 yılkoy kapıya anlasın öyle kafasına göre olmaz hayat
00 Yorumlasizin gibi kadınlar evin önüne konmayı ha ediyor
00 YorumlaDiğer konusunda 332 cevap paylaştı. al tabiki dışarıda kalmasın soğuk
00 Yorumla
+1 yılvay anam vay
00 YorumlaOynasin ne olucak
01 Yorumla
Soran+1 yılya ben mi arkadaşlarımı onları ertelesin
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Doğru yapmamışsın.
00 YorumlaDiğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Saçmalamışsın
00 Yorumla
+1 yılsaçmalamışsın.
00 Yorumlakocan haklı
10 YorumlaYanlissin adam hakli
04 Yorumla
Soran+1 yılBen aynısını yapsaydım gece ben arkadaşlarımla Dışarı çık ona seninle çıkmak istemiyorum deseydin Beni kınardınız Hani kadın erkek eşittir
Soran+1 yılYani iki gün önce de gitti Tamam mı Bak iki gün önce de zaten arkadaşları hatta ona dedim bir gün biraz daha geç kalm dedim ama yani burada ben bir plan yapmışım Tamam haber vermeyi unutmuşum ama benim ben onun ailesi söyleyebilirdi arkadaşlarına mesela o bana kızların yanında dese Ben derim kızlara eşimin bana ihtiyacı var derim
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılalma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmışsın canım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası