Arkadaşım ile buluşacaktım Kadıköy'de eşim eve işten erken gelmiş neden geldin dedim işimiz bitti erken bende eve geldim beraber vakit geçiririz , eğleniriz , diye bende ben bu gün gizem ile buluşcam olmaz dedim belimi sardı gizem sana çok güzel şeyler yaşatamaz sana ama dedi elini ittim kendine bir mısır yap aç bir flim izle. Ben çıkıyorum dedim iptal et bak benim çok nadir olur böyle izinlerim dedi çıktım evden sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanı da çağırsaydın keşke ya da daha gönlünü alır şekilde yaklaşsaydın. Ben olsam bunu bana yapan bi karım olsa yani tabiki biraz kendimi geri çekerdim ve aynı duyguyu elbet yaşatırdım. Bu konuda sen haklısın kocanın ne zaman geleceğini bilemezsin sonuçta ayarlanmış bir planın var ama gidipte kocana Mısır patlat aç film izle ben arkadaşımla buluşucam demek bence kötü bişey. Aynı şekilde sana bunu yapsa sen beraber vakit geçirmek istesen ve kendisi arkadaşıyla buluşacağını söylese sen ne düşünürdün muhtemelen trip atardın git arkadaşlarınla buluş sen derdin vs kötü hissederdin yani. Neyse gönlünü al bi şekilde arkadaşınla otururken ara napıyosun sesini duymak istedim gelince güzel şeyler olucak frlan de boşuna soğuk girmesin aranıza.
111 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun sen kocanı çağırsaydın derken sen erkek arkadaşınla buluşurken karını çağır ama bende o genişlik yok.
- +1 yıl
Kime neyi anlatıyorsun ki Arızalı bu.
Cevap sahibi+1 yılAllah kocana yardım etsin koca ülke yönetilirde bu kafadaki bi insanla uğraşılmaz ksjsksjsks
Soran+1 yıl@Ankara1978 zengin amca beni bu kadar önemseme kendine gel sen zenginin
Soran+1 yılGörüş sahibi sana göre normal mi bir erkek arkadaşın ile buluşurken karının gelmesi ben kıskanç birisiyim.
Cevap sahibi+1 yılseven herkes kıskanır ben sadece fikir verdim buna takılma orada bi ton şey yazdım onlara odaklan.
- +1 yıl
Aynen Öyle. Düşman başına böylesi
Soran+1 yılYani böyle kasmaya gerek yok. O benim eşim anlayış ile karşılar olur biter.
- +1 yıl
Para Zenginlik farklı bişey. Sen dediğin için bende sana Paramın gücünü söyledim. Ama sen dibi delik kovasın. Sana boşma yazmıycam. Çünkü Anlamassın.
Soran+1 yıl@Ankara1978 jdlqsldjwjek zengin amca sen sus
Soran+1 yıl@Ankara1978 paran ile bir yazı eğitimi alabilirsin kroo dkals
En İyi Cevaplar
+1 yılSen bugün arkadaşını eşine tercih edersen, Gün gelir kocanda seni başka sevgiliye tercih eder. Bence Özür dile o gün yaşayamadığımız akşamı bugün yaşayalım de telafi et. "Hani ben olsan yani bu bana yapılsa kesinlikle affetmez bunu unutmaz aynısını sana yaşatırdım."
110 Yorumla
Soran+1 yılSevgili ile arkadaş bir mi? Bu nasıl beyinsizlikç... Kızla sözleştim konuştum geşmil 2 saat yol çekmiş iptal etmek yakışır mı siz nasıl beyinsiz mahluksınu,
- +1 yıl
Eeeee senin gibisine az bile
Soran+1 yılKdkekekrj evde ezik Gigi hayatı geçen bu saatte para getşrmeyip. Yarım erkek takılan 45 ine gelmiş yolun son çeyreğini yaşayan sen ahmakk senin gibi ahmak olmayacağız. Gezicez gençi,
- +1 yıl
Paramı dedinn... HHaaaa Kuş Beyinli seni. Paramla senin mahalleni bile satın alırım. Bana bunlarla gelme. Senin gibi aptallarla değil sevgili olmak kapımın önünde bile beslemem. Git nerde geziyorsan gez.
Soran+1 yılAlsana djwkksks aciz
- +1 yıl
Yeterince var. Ama oturduğun ev kira ise söyle alayım. Sonra seni de kovayım o evden.
- +1 yıl
Ayrıca Aciz biri varsa o da sensin. Aciz olmasan böyle bir durumu burdan paylaşıp fikir toplamazdın. Sordun fikrimizi söyledik. Beyinsiz de Sensin Mahluk ta.
Soran+1 yılShwjjskd ezik heris
- +1 yıl
Bura yı terk etmek için kaç para istiyorsan söyle vereyim defol git burdan.
Soran+1 yılDkwpsppsososks aaa senin gibi Türkiye'nin zenginlerine böyle basit miktarlar yakışmaz eois
+1 yılAdama yazık olmuş ama yapacak bir şey yok arkadaşına söz verdin sanırım. Haberi yok muydu eşinin arkadaşınla buluşacağından?
08 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarken habwr veririm.
- +1 yıl
Çok takma kafaya boş ver...
- +1 yıl
Arkadaşın nerden geliyor?
Soran+1 yılTaa Beylikdüzü
- +1 yıl
Ooo İstanbul'un bir ucundan geliyormuş
- +1 yıl
Boş ver eşin de biraz anlayış göstersin, sonra alırsın gönlünü
- +1 yıl
Sen kadıköy de mi oturuyorsun?
- +1 yıl
Döndün mü?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam seninle eglenim diyor işten fırsat bulup sen arkadaşına gidiyorsun ben olsam gelmeme gerek yok derdim sana
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alak
- +1 yıl
Siz evlenmeyin ya valla ileride bosaniyorum arkadaşlar diye konu açarsınız sonra
Soran+1 yılDostum biz 7 yıllık evliyiz Allah'ta ayırmsın. Gel gelelim konumuza eşim benim için önemli. Lakin eşimşn geleceğinden haberim yoktu. Önceden kızla sözleştik. 2 saat otobüs ile gelmiş geri git ben kocamla olucam demek ahlaksızlık ayıp
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen dinlen akşam eğlenelim deseydin keşke itmek yerine
110 Yorumla
Soran+1 yılİtmek mecaz
- +1 yıl
benc ebi mesaj at hafif gönlünü al dönüncede gerekeni yaparsın
Soran+1 yılBen neden arkadaşım ile bulmuştum diye gönlünü alıyorum anlamadım
- +1 yıl
arkadaşın ile buluştuğun için değil kısmen adamı reddettiğin için. hem ne varki bunda. yani siz evlisiniz sen haklı bile olsan gönlünü alsan ne çıkar bişey mi kaybedersin
Soran+1 yılRed etmek TE en doğal hakkım aslında.
- +1 yıl
ben sadece yapıcı olmaya çalıştım. sen bildiğin gibi yap ;)
Soran+1 yılÖyle herşeye açıklama yaparsan herşeue gönül alırsan tepeye çıkar insan
- +1 yıl
mantık ilişkisi sanırım sizinki. bana göre değil o yüzden sürekli hesap yapamıyorum kusuruma bakma. ilişkilerimi sıcak samimi ve gönül almalı yaparım. haa karşıdaki şımarıyormu o zaman keyfi bilir. bende işler böyle yürür. ama senin hayatın farklıysa senin bi bildiğin vardır tabiki saygım sonsuz
Soran+1 yılHayır çok büyük bir aşk. ... Ama inaoğlu yapısı budur.
- +1 yıl
:D :D :D baya büyükmüş.
Suçlusun ya ben olsam arkadaşımla sonra buluşurdum🙄
115 Yorumla
Soran+1 yılKız benim için 2 saat yol çekip gelmiş otobüsle geri git mi diyim ne ayıp
Soran+1 yılKoca hep beklesin
Soran+1 yılBeklesin
Soran+1 yılAaa bana aşık djkske
Soran+1 yılBenim için hep birinci planda 😘♥️💋
Soran+1 yılKesin derken? Senin Gigi kaypaklık yapıp benim için 2 saat gelnil arkadaşım satmam mı doğru olurdu
- +1 yıl
Üretim Hatası var bunda. Boşa çene yormayın.
Soran+1 yılEvet ama işte kız çok uzaktan geliyor
Soran+1 yılAyrıca kocamla her gün beraberim.
+1 yılYa var ya sizin şu ben özgürüm saçmalığınız yüzünden canım canım küstürüyorsunhz adamlrı
133 Yorumla
Soran+1 yılÖzgürlük me alaka ben kocamın erken geleceğini bilsem aslw söz vermem ama kız 2 saat yol gelmiş gelmese iptal edersin ama ayıptı3
- +1 yıl
Gitme kızım gitme
Soran+1 yılSen hasta mısın? Senin kafan iyi mi? Ne demek gitme arkadaşım o benim gelmiş ta buralara siz söz verip dönebilir sin hayatını malll gibi evde geçirebilirsiniz ama bzi gençiz gezicez
- +1 yıl
Ulan o da senin eşin farkında mısın? Asıl senin kafan güzel, ben hayatımı evde geçirmiyorum merak etme sen
Soran+1 yılEşimin planı sonradan çıktı. . Ve ben arkadaşıma önceden söz verdim. Kız gelmiş bir sürü yol çekmiş iptal etmek ahlaksızlık. Sen inslar söz verip satabilirsin. Ama bana yakılma.
- +1 yıl
Eşini sattığına değdi mi?
Soran+1 yılEşimle sözleşmedim bir söz vermedim fjekdkd o eve kendiliğinden geldi ben çıkmak üzereydim bunları ayırt edecek beyin olmlı
- +1 yıl
Komik mi bu?
Soran+1 yılOrta okul mezunu muaun
- +1 yıl
Hayır ama gülüyorsun sanki komik gibi
Soran+1 yılKomiksin
- +1 yıl
Asıl sen komiksin ama senin yaptığın komik değil ve gülüyorsun
Soran+1 yılJssmaşsjaıoqndndhwıwnsnd 😅😘😅😅
- +1 yıl
Komik misin sen? Bu kadar komik olma ya yarıldım valla
Soran+1 yılGülelimdkqğqzmns
- +1 yıl
Takip atar mısın bana bişey sorcam
Soran+1 yılSggghhhh
- +1 yıl
Takip at bişey sorcam dedim
Soran+1 yılEtmiyorum beyinsizzz cahilll
- +1 yıl
Sensin lan cahil, mesaj at o zaman bişey dicem
Soran+1 yılAtmak istemiyorum sen canım mısın? Seni ısrarcı tvırdan ihbar editim bunu mu istiyorsun
- +1 yıl
Et sıkıntı yok
- +1 yıl
Bişey sorcam sadece
Soran+1 yılİstemiyorum sorma.
- +1 yıl
Ama çokomelli
Soran+1 yılSenin Gibi ezik vasıfsız birisi ne söyleyebilir önemli. Defol git.
- +1 yıl
Ezik vasıfsız olduğumu nerden biliyon? Evet çokomelli bence
Soran+1 yılDuymak istemiyorum boşuna köpek gibi yalvarma
- +1 yıl
Seni kapımda köpek ederim ha
Soran+1 yılYemek yediğim yerde peçete satın alacak kapasitesi olmayan sen mi? Ancak ve ancak kocamın 4 katlı galerisinde. Araba tekeri silersin ezik
- +1 yıl
Nerden biliyorsun alamicamı? 😀 Şu söylediğin kesinlikle yalan var ya 😂
Soran+1 yılEğer alabilseudin bana mesaj at diye yalvamazdın
- +1 yıl
Onla bunun ne alakası var?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasin gizemle devam et cunku bundan sonra gizeme cok ihtiyac duyabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSen mi karar veriyorsun? Sen kimsin
+1 yılArkadaşın Gizem'i eve çağıraydın da muhteşem üçlü ve güçlü olaydınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok biz annnei isteriz
- +1 yıl
Annem bastonu ile girer size
Soran+1 yılKocamda annenin hoşuna giden başka baston var.
- +1 yıl
Kocanı boş bıraktığın için o baston en yakınındakine girecek haberin olsun müptezel. Artık senin anan mı olur alt komşun mu olur bilemeyiz. Bana laf yetiştireceğine git kocana karılık görevini yap da sesin kesilsin.
+1 yılne yaparsan yap arkadaşım ona damı biz karar vericez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bir şey yapma akşam gidince altına yat onu memnun et
02 Yorumla
Soran+1 yılEdepsşz
Cevap sahibi+1 yılSenin kadar degilim
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılikinizde istemeliydiniz..
sizde başka bir akşama alabilirdiniz programınızı..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılkocana cok ayıp ettın gızemle sonrada bulusabılırdın
17 Yorumla
Soran+1 yılKız ta 2 saat metrobüs çekmiş
- +1 yıl
senın yerıne ben gıder oyalardım onu :)
Soran+1 yılKart sevmez...
- +1 yıl
neyını sevmeyecek bır cay kahve muhabbet :) sız bulusup napacaktınız kı
Soran+1 yılBiz de çay kahve yaprız ama insan babası yaşında adamla görünmek pek istemez
- +1 yıl
ben senınde arkadasınında yasını bılmıyorum evlıyım dedın 30-35 vardır dıye dusunurum ama espiri olsun diye soyledım kotu bır dusuncem yoktu :) neyse kocanı ıhmal etme yoksa oda senı ıhmal eder ıyı gunler dılerım
Soran+1 yılBende öyle şaka yapıyorum dkwiwğ2ldnd
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir şey olmaz Bir şey olmaz erkek milletine fazla yüz vermemek lazım
00 Yorumla
+1 yılKüsmüş tabi adamın canı çekmiş sen bırakıp gidiyorsun ondan sonra aldatır tabi
14 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak bu kadar kolay mı ya? Sizin anneniz babanız eve gelmeyince aldatıyoe muydu ne bu genişlik
- +1 yıl
Adam karısı na gitme dediyse gidemez
- +1 yıl
Sen zaten geniş sin kocanı dinlemiyorsan herkese genişlikten bahsediyorsun
- +1 yıl
Arapla ne alakası var ben doğruyu söylüyorum sen kendini haklı çıkarmak için konuşuyor sun
gece gönlünü al. hiç yaşanmamışı yaşat. keşke giderken akşama süprizim var deseydin? dedin mi?
112 Yorumla
Soran+1 yılBen arkadaşım ile buluşuvağım için neden onun gönlünü hoş etmek gerekiyor
Soran+1 yılNeden? Gerek yok eve gelir birlikte takılırım
Soran+1 yılErgen değil
Soran+1 yılYok gerek
Soran+1 yılMutluyuz
Soran+1 yılSanane?
+1 yılEşi olabilir ama arkadaşı da önemli yani
21 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
o da eve bi kdın atarsa sende küsme emi
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ben erkekle mi buluşuyorım beyinsi
Soran+1 yılAnayasaya göre kocam bana gittiğim yerw karışma hakkı yok sen hangi ülkeden konuşuyorsun arap tohumu Felan mısın?
Soran+1 yılAnanı mı s. Kicek ne bu eminlik
+1 yılKocana acımakla beraber bize ne mk naparsan yap
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem kız ne bilelim biz :D asfasda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi Mısıra yazık olmuş , bol tuzlu…
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşın daha önemli demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapcani yapmissin butun hevesin icine etmissin
00 Yorumla
+1 yılArkadaşında kal eve dönme
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye kdkwke
- +1 yıl
Kocan evde sana plan yapiyo demedi deme
Soran+1 yılKes
- +1 yıl
Neyi keseyim elimde bicak mi gördün
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşının koynunda yatarsın akşam.
31 Yorumla
Soran+1 yılKocam var vebşm
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadıköy güzeldir
00 Yorumla
+1 yılSen olsan ne yaparsın
00 Yorumla
+1 yılKüser
00 Yorumla
+1 yılAğlıyor mus
00 Yorumla
+1 yılErkek mi bulustugun
01 Yorumla