Kocam eve geldigi yok?

iyi aksamlar arkadaslar cok sikintidayim bilmiyorum. kocam eve geldigi yok 1 bucuk yasinda kizim var 2 senelik evliuiz kocam eve geliyo emek yiyip giidyor sabah aksam boyle evde kaldigi saat 1 2 saattir anca yemek yiyip kalkip gidiyor ailesiyle beraber yasiyoruz bunaliyorum artik. arkadasim yok yazlari koy yerindeyiz. kahvede takiliyo komsuya giidyor gulup eglenip geliyo evde ne sohvetmiz var ne gulmemiz. kizimizla bile cok vakit gecirmiyor. dogum gunum de bile gece 12 den sonra geldi. dogum gunumu kutladi hediyemide aldi ama pasta kesileckti bekledik bekledik gelmedi. bende kirildim bana dedigi okeyde yenmem gerekiyordu diyor. neyse daha cok anlatacagim sey varda sigdiramam buraya. ustelik bizden buyuk 38 40 yasinda filan komsumuz var. koydeki eve geldiginde evde yanlizken 2 dk bir konusmus kapatmizlar 5 dk da bir konusmuslar. neyse bu kadinda icime sinmeyen bir sey var ama kadin o kadar ahim sahim bir sey degil ama yinede icimde bir kuruntu var evlendigimden beridir. telefonda konusama yerinfe konusmalari silmis. ben kullanim detaylarindan aranan numaralari gordum. iste sordum. bana dedigi araba satacaklarmis alacakli bu koyden neyse kocasi da karim izin vermiyor onla br konus demis onun icin konusmuslar adamla konusturmus hublari ne kadar dogru bilmiyorum ama sinirlendi dovustuk sonra gonlumu almaya calisti bugun iyce sogudum bir de disari gitme dediimde benimle dovusuuor. gitme dedigimde bana ben senin gibimiyim diuor gecmisim den vurdu bi kere beni ondan sonra sogudum. daha da gec gelmeue basladi. hala eve gelmedi.12 ye kadar kahvede. cok canim sikiluyor yapayalnizim aksama kadar annesiyle babasiyla oturuyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
ve bana kufur eduyo hakaret ediyo sinirlendiginde demedigi sey kalmadi. sinirlendiginde kavga ettigimizde vuruyor bazen vucudumda morluklar oluyo
Güncellemeler
+1 yıl
daha sonra hemen gonlumu almaya calisiyo gonlumu alana kadar ugrasiyo
Kocam eve geldigi yok?