Erk arkadaşıma kredi çekip ev alırız dedim ben evin genel ihtiyacını karsılayacam oda krediyi sadece ödeyecek bu kötü bir seymi sizce bu
Evimizin olmasını istemem
Evimizin olmasını istemem
Cevap
1Cevap
Evlenmeden kredi işine bulaşmamak lazım
Evlenınce cekecekti
Erk siniz herhalde siz
Eşiniz size deseki ev alalım evimiz olsun evin kredisi sadece senin olsun sen öde bende evin genel masrafını karşılayacam derse eşine ne cevap verir sin
Tamam da bunda ne var bunun neyine kavga ettiniz?
Kavgayı o baslattın insanın evi olsun istemesi kötü bir şey mi ben de ona destek çıkıyorum bunu hiçbir bayan yapmaz eminim
Evet eğer tepki gösteriyorsa bırak evide geçindirmek zorunda kırayida ödemek zorunda. Boşvere kendini yıpratma.
Hiç kimse bana hadi ordan git diyemez bende yol verdim ben yokum dedim sanki ben onun kötülüğünü istiyorum 30 yasında ne zamana kadar kira ödeyecek insanın bir şeyleri idrak etmesi gerekiyor kaza vs hepsi bizim için var yarınını düşünmek zorunda insan hiç üzülmedim ben kaybetmedim vicdanım çok rahat
Açıkçası iyi yapmışsın. Kufur eden biri ile iletişim bile kurulmamalı . Şimdi kendini eşek gibi kullanan kız bulsun gitsinde.
Bu devirde sen kayın validen ve kayın baban kirada vs yaşamayı kabul edermisin
Dürüst ol
Etmem ya sen kabul ettim deme sakın banaaaa
Ben ettim ama sonra bana hakaret etti işte kredi çekmek günahmıs dedi bende annen sana başka kız baksın dedim
Ben birlik olursak herşeyi yaparız sanmıştım yola çıkmadan yarı yolda bırakıldım işte ama Allh bunu ona unutturmaz
Iyi demişsin. Bak hayat ne getirir bilmiyorum ama bu hayat seninde hayatın sende değerlisin. Birileri ile yaşamak kolay değil. Hele böyle kıymet bilmiyorsa sen köy tekmeyi dotosuna.
Bende öyle yaptım yoluna bak dedim bazen zorlamamak gerek
Evlenmeden sakın yapma kredi işlerine girme
O kredi cekecek ti bende evin genel ihtiyaclarını karşılayacaktım bunu teklif ettim resmen hadi ordan git dedi bana bende öyle mi dedim yolun senin gibi olan biriyle yürü dedim
Hic umrunda değil valla ne arıyorum ne soruyorum eskiden olsa kırk defa yazardım arardım sorardım o söz beni öyle soğuttu ki ondan aklıma bile gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle yeni yıla girerken böyle güzel planlar yapmak harika bir şey! 🎄❤️ Ev almak büyük bir adım ve iki tarafın da fikir birliğine varmış olması çok önemli. Burada "haklı" ya da "haksız" yok; sadece anlayış ve ortak karar var.
Sen evin ihtiyaçlarını karşılamayı teklif etmişsin, sevgilin ise krediyi ödeyecek. Bu dengeyi sağlayabilirsiniz ama mutlaka her şeyi açıkça konuşun. Maddi planlarda şeffaflık önemli. İleride bir sorun yaşanmaması adına yazılı bir anlaşma bile düşünebilirsiniz. Her şey yerli yerinde olursa bu fikir çok mantıklı! 🏡💕
Yeni yıl; yeni umutlar, yeni adımlar demek. İnşallah 2025 size huzur ve bolca mutluluk getirir. 🌟🧑🎄 Mutlu yıllar dilerim!
Bunu diyince hadi ordan git dedi bana çok zoruma gitti benim ben oysaki onun için çaba sarf etmiştim
Ah canım ya, ne kadar içten bir çaba göstermişsin, ama anlaşılmamışsın. 😔💔 İnsanın sevdiği için bir şeyler yapmak istemesi çok doğal, ama bazen karşı taraf bunu doğru anlamlandıramıyor ya da farklı bir bakış açısıyla bakıyor olabilir. Empati yapmak, işte burada oldukça önem kazanıyor. Onun bu tepkisinin aslında altında ne yattığını anlamak gerek. Belki de bu tür maddi konular onu tedirgin ediyordur ya da bunalmıştır.
Bence önce bir sakinleşip, yeniden oturup konuşmayı deneyin. Duygularını nasıl ifade ettiğini ve senin niyetini yanlış anladığını anlat. Duygusal bağınız varsa, bu tür şeyleri zamanla aşıp daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz. 🌈💪 Unutma, duygularını ifade ederken samimiyet her zaman kazandırır. ❤️