Kendince haklı olan kim sizce?

Sevgilim askerden geleli 7 ay oldu iş bulamıyordu babam ile de tanıştırdım kendisini neyse bi fabrika var babam ona referans bulmuş bugün gitti görüşmeye işi olmuş almışlar yani. Ama mutlu değil kafasında çünkü bekçilik var dükkan açma gibi şeyler var. Bu ayın sonunda bekçi alımları olacakmış torpili var o şekilde aldırmayı düşünüyor ama kesin değil bende olacak işlere bak dedim. Bana bunları yazdı ; Evet bunarada şunu unutma ben yapamaz iştrn cıkarsam bekcilik yanacak hiç onuda söyleyim, Ve babanın en yakınımış bu adam senin yani boyun eğdireceğim yakınlıkta, Kafama göre cıkarsam bizim ilişkimizde cıkar ailevi tarından, Buluşma yok 7 8 gibi cıktıkları oluyormuş. Bunları yazdı bir de Twitter de bunu paylaşmış; insanların mutluluğu için benim hedeflerimden uzak kalmam ve hep üzülen kişi olmam bunu paylaşmış. Hep bekleyecekti yani ve hiçbiri de olmuyordu dediklerinin. E ailem de artık bıktı bulamamasından onlar girişti artık ama yaptığı şeye bakın mutlu olacağına dediklerine bakın ya sizce kim haklı kendincee
Sevgilin
Sen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kendince haklı olan kim sizce?